- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Algılamadan yorum yapıyorlar. Didik didik edip cımbızla kelimeler cümleler çekip asıl cevap verilmesi gereken şeyi es geçiyorlar ufacık bir noktaya takılıp nasıl muhalefet olurum diye uğraşıyorlar.
Oğlan profil resminizdeki mi?
Ayyy bu fotodaki bebek mi sizin .. Bu ne tatlılık msşalah. Allahım banada nasip etsin böyle güzel bebek
Ya bırakın yengeyi mengeyi, çocuk gayet güzel, tatlı bişey. Gayet yakışıklı bence, büyüyünce de yaşına göre muhtemelen bebek yüzlü, şirin, yakışıklı bişey olur. Çirkin dediği çocuğa bak.Evet oglumun resmini koydum
Anladim ama okunuldugunda yazdigniz ters anlasilyo sadece yazi sekliniz yalnis olmus demekki.bazi kisiler her seye atlamasa keske boyle herkezin yazdigina pat die atlamaya cok meraklilar ama istedigni tabikide yapmicam onun sevyesine dusecek degilim neyse allahim evladinizi size bagislasin insallah.kirdiysam kusura bakmayin yalnis anlasilma olduNasil anlatayim ki kendimi yani bilmiyorum. Ben onu niye dedim herkesin güzellige bakis acisi fsrkli benim begendigimi sen begenmessin. Ben bu cümleyi genel anlamda söylemek istedim. Benim oglum cirkin görünüyor ama yengem öyle diyemez ben kompleksli bir insanim demek istemedim. Oglum cirkin görünse bile yengem niye onu öyle suratimiza vuruyor. Kalki ki ben oglumu zazen asla cirkin bulmuyorum. Bilmiyorum kendimi anlatabildimmi
Ya bırakın yengeyi mengeyi, çocuk gayet güzel, tatlı bişey. Gayet yakışıklı bence, büyüyünce de yaşına göre muhtemelen bebek yüzlü, şirin, yakışıklı bişey olur. Çirkin dediği çocuğa bak.
Allah bağışlasın :)
Anladim ama okunuldugunda yazdigniz ters anlasilyo sadece yazi sekliniz yalnis olmus demekki.bazi kisiler her seye atlamasa keske boyle herkezin yazdigina pat die atlamaya cok meraklilar ama istedigni tabikide yapmicam onun sevyesine dusecek degilim neyse allahim evladinizi size bagislasin insallah.kirdiysam kusura bakmayin yalnis anlasilma oldu
Konuyu okumadim başlığa istinaden yazıyorum. Eğer resimdeki sizin çocuğunuz ise çoook tatlı ne kadar cool duruyor. Maşallah
"Oğlum çirkin görünebilir" cümlesi farklı iki anlama çıkabilir:Anladim ama okunuldugunda yazdigniz ters anlasilyo sadece yazi sekliniz yalnis olmus demekki.bazi kisiler her seye atlamasa keske boyle herkezin yazdigina pat die atlamaya cok meraklilar ama istedigni tabikide yapmicam onun sevyesine dusecek degilim neyse allahim evladinizi size bagislasin insallah.kirdiysam kusura bakmayin yalnis anlasilma oldu
Cok sagol. Evet oglumun resmini koymak istedim konuda acilmisken
Ben acikcasi üzülmedim. Ama bir insan niye söylerki bir cocugunun babasina oglun cok cirkinlesmis diye. Ben buna sinirlendim. Burada ne yengemin hakkinda ne cocuklarinin görünüslerinin hakkinda hic birsey demedim ve dememde. Ama yengem öyle ulu orta pat diye söylediDisaridakileri dinleme boşver. Bir tirnagini yaratabilirler mi ? Üzülmene bile değmez bence
"Oğlum çirkin görünebilir" cümlesi farklı iki anlama çıkabilir:
1) Oğlum çirkin de görünebilir, güzel de. Çirkin gözüküyorsa da ne yapayım, sonuçta güzellik göreceli kavram. Sen güzel bulursun öteki çirkin.
2) Oğlum çirkin görünebilir, evet bence de çirkin. Diğer insanların da oğlumu çirkin bulmasına şaşırmam.
Türkçe'm düzgün değil dediğine göre ilk başta farklı algılansa da sonradan aslında 1. anlamı kastettiği anlaşılıyor. Dil kolay birşey değil sonuçta, burada kaç kişi kendisini İngilizce'de tam anlamıyla, doğru ifade edebilir? Hemen pat diye atılmakla doğru bişey yapmadı bence insanlar.
Ben acikcasi üzülmedim. Ama bir insan niye söylerki bir cocugunun babasina oglun cok cirkinlesmis diye. Ben buna sinirlendim. Burada ne yengemin hakkinda ne cocuklarinin görünüslerinin hakkinda hic birsey demedim ve dememde. Ama yengem öyle ulu orta pat diye söyledi
Profile baktıktan sonra anladımki yengen sinir bozmak için sırf konuşmuş olmak için konuşmuş. Gereksizin teki.
Bu çocuğa başka hangi zihniyetle çirkin denebilirki??
Patavatsiz. Benim de oğlumun kulakları kepçe mesela. Biri oğlumun yüzüne karşı kepçe kulak dedi. Ben de kızdım. Kabul kepçe ama neden yüzüne söylüyorsun ki çocuğun dedim. Ayrıca kepçe olabilir ama bence çok sempatik yakışıyor bnm oğluma
Evet aynen bu niye cocugun yüzüne denirki cocuklar alinir üzülür yara acilir iclerinde. Kepce kulak olsa ne olur olmasa ne olur. Oglun büyüyünce belki rahatsiz olur ameliyat etdirir. Belkide hic rahatsiz olmaz. Allah bagislasin oglunuzuda. Terbiyesiz cahil insan buna derim iste
Herkesin evladı kendine güzeldir. Ogluma kimse ağzını açıp bişey diyemez adamı paralarim. Sen de oylesindir diğer anneler de öyledir. Söz konusu evlatsa penceler her daim çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?