Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Niye oyle diyosun toruna ben bakarim gelinde tatillerde ozel ders verir diye hayal eden kaynanalar bile varmis bende vurda ogrendim
Bi yasima daha girdim
onu bana demislerdi simdiki aklim olsa ama evlenince calismayacagim oglunun parasini kurusuna kadar çatır cutur yemeyi planliyorum derdim. o zaman kalakalmistim maalesefhala icimde uktedir yani.

Eses07 haha senin ki cok komikmis,kayinvaliden ne dedi peki? Kadincagiz sok olmustur herhalde..

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyseninki daha bombaymis

kayınvalidecim güldü birşey diyemedim kadın kalpten gidecek diye baktığımda. .

-"kadının oğlunun karısıyım" demiştim . .

Ayy ne şanslısın, bizimde böyle hizmet eden gelinimiz olur inşallah demişti

Bir de su var. Teyzecim hadi begendin sen diyelim. Oglunda begendi diyelim. Kiz senin oğlunu beğenecek mi acaba? Yani kizlar biz, bekar hanimlar yani... kvlerin gozunde evliliğe can atan tipler miyiz acaba? Su denklem mi var kafalarinda: Kiz=bekar=kesin evlenmek ister. Yani bir anlamda nefes alsin yeter. Evli olduğu halde kvlerin markajinda olanlar ayrı bir kategori zaten kafamda deli sorular

Ben olsam kesin gülme krizine girmistim.Sen yine iyi idare etmissin

Dahası da var. Bir kere de acillik çok fena sancilandim iki dk da bir kusuyordum. Öğrenciydim o vakit. Taksiyle hastaneye yetistirdiler. Sancidan ölüyorum. Doktorun odasinda bi ara sanırım hanımı ile annesiydi iki kişi gördüm. O aksam eve gelince bi bayan telefonla aradı. Oğlumuz var bizim sizi hastanede görmüşler diye. Baya tepki vermiştim. Hastaneye sikayet ettim ama telefonun ucundaki de dalga geçer gibi o da kendini tanitinca kapattim konuyu. Sağlık Bakanlığı da özel hastane diye ilgilenmedi. Cesur arayislara çok rastladim valla :)

Daha gecen gün esimle birbirimize giriyoduk bu mesele yüzünden
artik istemeyen biri olunca bi tuhaf oluyorum...
yeni tasindigim apartmanda gittigim komsuda soran teyzemi dersin...
balayinda soran ablami dersin evliyim dedigimde,kocandan memnun musun diye sormustu cenaze evinde sormustu biri...ogluna benden 10 yasa yakin kucuk cocuk
bu arada ufak tefek bisey degilim ama..2 cocukluyum bide

Şimdi aklıma geldi
Çok değerli aile dostumuz
Oğullarına beni kestirmişlerdi gözünde
Ben bunu biliyorum ama bilmezden geliyordum.
Neyse zaman geldi geçti
Hepimiz evlendik çocuk sahibi olduk
O aile dostumuz da pektabi torun sahibi.
Amca bana dediki
Ahh kızım biz seni çok istemiştik oğlumuza
Ama oğlum istemedi
Keşke olsaydın gelinimiz :)
Ben tabi utandım kaç sene geçti
Hayırlısı böyleymiş amca dedim.
Ama çok tuhafıma gitmişti.
Üstelik eşimle arkadaş oğlu da...

Ya valla bulanda oluyo.,yengem ogluna buldu..tatilde fıstık gibi kiz..ikiside cok guzeller masallah...anlasip evlendiler

Kız gül gül öldüm zaten. .
Kayınvalide pot kırmadı . .
Kızım dediği için,kızı sandı kadıncağız. .
Ya dusunsene kv ile araniz kotuymus. Allah korusun tabii de. Kadina oracikta deyi devirirmis verdim gitti. Ben memnun değilim zaten diye. Tovbeler olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…