- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Aman canim bizim ulkemizde evli yada meslek sahibi olmayani bu toplumda bireyden saymiyirlarHiç tanımadığım insanlar tarafından sıkıştırılmadım ama dün de bir akraba ziyaretimde başıma geldi böyle bir durum :))) Bi akrabamın tanıdığı biri varmış, hatta fotosunu bile gösterdi bana, anam bi de gider gitmez, bismillah :))) Yok dedim ben evlilik mevlilik düşünmüyorum falan ama nafile! "Ya bir gör, bir tanış, nolcak yani" ve devamında bir sürü nutuk, üstelik bana ısrar eden kişi de iki kere evlenip boşanmış birisi yani :))) çok laf geçti aklımdan da diyemedim. Yani tamam anlıyorum, bi çıkarları falan yok, kendilerince hayırlı bir iş yapmak istiyorlar ama bu kadar da ısrarcı olmamalılar. Hem ne demişler, iyi olursa ALLAH'tan, kötü olursa kuldan..
Kimsenin işine fazla karışmamak lazım...
Nisanliyim evet ama onlar beni ogullarina istesin bende nisanliyim diyim o bile yeter.Kız bilmez olurlar mi bizim mahalledeki okuma yazma bilmeyen teyzeler anneme caya geldiklerinde kac puan aldin puanin iyiymis falancanij cocugu bu kadar almis bi yer gelmez sen hangi bolumu yazacan ygs ye giricen mi diye siralardida nefesim yetismezdi onlara he he degip gecerdim
Hastaneler ilk hedefin olsun sendikak eylemlerden sonra parklardan once hastane gelir de pardon ben unutmustum sen evlilik arefesindeydin degilmi
Dert etme bende o duyguyu hic tatmadim teyzeler banada hic sormadi evlimisin bekarmisin diyeNisanliyim evet ama onlar beni ogullarina istesin bende nisanliyim diyim o bile yeter.
40 yasinda oglunu ballandira ballandira anlatip olur bu is bak bu boyla sen baska koca bulamazsin benimki 1.90 demisti teyze, teyze benim babam 45 yasinda dedim olsun kizim olsun olgun erkek her daim iyidir dedi
İngilizce öğretmeniyim, biz zaten normal hayatta da hep İngilizce konuşuruzBu gözler doktor damat adayina üniversite önüne pusu kurup potansiyel gelin düsürenleri bile gördü. Gazeteye ilan veren olsa sasirmam.
Yalniz kayinvalide bizim hafif hasarliydi.sinifta kalmis istemiyodu. Ingilizce ogretmeni olmazmis, ingilizce konusup dururmus. Fen falanda olmaz. Matematik olabilirmis zeki olurmus hic bari.
En bombasi: kazaya kalmis namazi olmucakmis.
Tabi fiziksel ozellikleri saymiyorum bile
İngilizce öğretmeniyim, biz zaten normal hayatta da hep İngilizce konuşuruz
Aman canim bizim ulkemizde evli yada meslek sahibi olmayani bu toplumda bireyden saymiyirlar
O yuzden bir cok anne kizini evlendirdi zaman dugunde havasindan gecilmiyo
Bi ara biz evlenmiyiruz diye anamda sinir kupune donuyodu sanirim kendiside havalanmak istiyordune gunlerdi be her dugune gidip geldikten sonra 1 hafta bize surat asardi
Kiz deme oyle memuriyet buyuk umut demekVallahi memuriyette kurtarmıyor.şu zamanda sevgilisi olmayan evde kalıyor.
şekil A
DeliKiz deme oyle memuriyet buyuk umut demek
Kocati bulmasan bile hastanede calistigin icin birde ozellikle hemsire oldugun icin es dost akrabanin gozunde kesin dr ile evlenecek gozuyle bakilan birisin
Onun havasi bile yeter
Amin insallahipeqbojuqu insallah soyle manken gibi yakışıklı uçak gibi tomofili olan bi CEYRAHA verecez seni
Artik onuj kankasinida ben alirim olmam mi
Onlarda iş yok bacim biz ağaç olduk hocavefendin nabzını bekliyoruz.olmadı hoca efendinin facesinii bize versin bunlar birşey beceremeyecek
Konuyu sabote etmis gibi olmayayim ama sorunuza cevap vereyim.Dert etme bende o duyguyu hic tatmadim teyzeler banada hic sormadi evlimisin bekarmisin diye
Bu gidislede sanirim hic bulamayacaklar
Gunun sorusu nisanlinla nasil tanistiniz
Kader.ve çabaKonuyu sabote etmis gibi olmayayim ama sorunuza cevap vereyim.
Nisanlim beni okul yemekhanesinde gormus tanismaya cesaret edememis bi daha karsilasmamisiz. O sonra baska okula gecmis oturdugum semtteki cafede 3 yil sonra yine beni gormus ortak bi tanidik bulmus. O ara benim sevgilim vardi ben ayrildktan sonra ortak tanidik soyledi oyle tanistik.
O 3 yil icinde hep arkadaslarina, akrabalarina benden bahsetmis nisanlandiktan sonra hep yemekhanedeki kizla mi nisanlandin demislerdi.
Konuyu sabote etmis gibi olmayayim ama sorunuza cevap vereyim.
Nisanlim beni okul yemekhanesinde gormus tanismaya cesaret edememis bi daha karsilasmamisiz. O sonra baska okula gecmis oturdugum semtteki cafede 3 yil sonra yine beni gormus ortak bi tanidik bulmus. O ara benim sevgilim vardi ben ayrildktan sonra ortak tanidik soyledi oyle tanistik.
O 3 yil icinde hep arkadaslarina, akrabalarina benden bahsetmis nisanlandiktan sonra hep yemekhanedeki kizla mi nisanlandin demislerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?