OĞlunu Gelininden Kıskanan Kaynana

Hala örnek vermediniz.
Hal hareketinden anlıyorum hangi birini söyleyim ki:)
En basitinden dün telefonda konuşuyor eşimle karın napiyor çok yorulmuş Anne dedi eşimde ay öyle mi karıcığını kucaklayıp yatağina taşısaydın dedi bu küçük bir örnek ki ses tonundan dalga geçer gibi konuştuğunu anlıyosun

Ya benimki dahil ben oğlunu kıskanmayan kaynana görmedim. Herkes aynı şeyleri yaşıyor önemli olan eşin tavrı. Normal davranacak eşiniz yani. Kayınvalidenizde kıskanacak bişey bulamayacak. Örneğin "Hanım canım canın bişey istiyor mu alayım mı? Annecin senin varmı istediğin bişey ?" " gününüz nasıl geçti hanım annecim" böyle işte. Sizin yapacak bişeyiniz yok.
Oynaşma gülme işlemleri odada tabi. Bu kadar

Bir kaynana zede daha :halay: varmi gelinini seven kaynana oglundan kiskanmayan kaynana:ruh:

Klasik kaynana:KK53:

Boyle kaynanalara nasil cevap verilir kizlar ya evlenince altta kalmak istemiyorum burada boyle kvler okudukca da gaza geliyorum :D

Kızlar bence bu kaynanalari fazla ciddiye alıyorsunuz, onları da anlamak lazim el bebek gül bebek büyüt, aslan gibi bi şey çıksın ortaya, sonra bi kız gelsin atmaca gibi kapsın gitsin.. biraz sinir bozucu sanki :KK53:

Şaka maka hiç tecrübe etmediğim bir şey ama sevdiğim adamın annesi yanımızdayken özellikle mic mic olmazdım kesinlikle. Ondan da rica ederdim annenin yanında daha mesafeli duralım yazık kıskanmasın diye. Benim yanımda annesine sarılıp öpse ne olur mesela? Burada bunu bile kıskanani gördüm. Sonuçta onun annesi artık senin de annen, kv diye ön yargılı bakma, o kadın senin sevdiğin adamı doğuran kadın. Aranizda yaşlı başlı kadinlari kendine rakip görenler oluyor, yapmasın öyle. Nabza göre şerbet verince, gelin gibi değil de kızı gibi davranınca baş etmek çok da zor olmamalı.

Let the linç begin:KK73:

(İçine şeytan girmiş kv.leri konudan ayrı tutuyorum :KK53:)

Hal hareketinden anlıyorum hangi birini söyleyim ki:)
En basitinden dün telefonda konuşuyor eşimle karın napiyor çok yorulmuş Anne dedi eşimde ay öyle mi karıcığını kucaklayıp yatağina taşısaydın dedi bu küçük bir örnek ki ses tonundan dalga geçer gibi konuştuğunu anlıyosun

ama buna yapacak bir şey yok ki

Kızlar bence bu kaynanalari fazla ciddiye alıyorsunuz, onları da anlamak lazim el bebek gül bebek büyüt, aslan gibi bi şey çıksın ortaya, sonra bi kız gelsin atmaca gibi kapsın gitsin.. biraz sinir bozucu sanki :KK53:

Şaka maka hiç tecrübe etmediğim bir şey ama sevdiğim adamın annesi yanımızdayken özellikle mic mic olmazdım kesinlikle. Ondan da rica ederdim annenin yanında daha mesafeli duralım yazık kıskanmasın diye. Benim yanımda annesine sarılıp öpse ne olur mesela? Burada bunu bile kıskanani gördüm. Sonuçta onun annesi artık senin de annen, kv diye ön yargılı bakma, o kadın senin sevdiğin adamı doğuran kadın. Aranizda yaşlı başlı kadinlari kendine rakip görenler oluyor, yapmasın öyle. Nabza göre şerbet verince, gelin gibi değil de kızı gibi davranınca baş etmek çok da zor olmamalı.

Let the linç begin:KK73:

(İçine şeytan girmiş kv.leri konudan ayrı tutuyorum :KK53:)
Aynısını bende diyorum canım dedim de biz zaten normaldede mıç mıç değiliz kimsenin yanında kadın nem kapıyı en ufak şeye

Denecek bir şey de yok

Eşiniz anlayıp cevap vermiyorsa çok müdahale olmaz

Ama yan yana iken derse sen X e hamileyken babası öyle mi yaptı denilebilir ya da anneeee sen hamile iken Y baba seni hiç yatağına taşımadı mı bak üzüldüm şimdi diye dalgaya vurulabilir

Lakin tüm yaşlılarda biz ilgi görmedik biz erkeklere hizmet ettik şimdiki kızlar adamları maskara etti tavrı var tınlamayın

Benim esimde tam tersidir annesi varken hep onun gozlerinin icine bakar onunla muhabbet eder birbirleriyle bi sohbet bi muhabbet deme gitsin sinir oluorum onlarin o hallerine.. :KK34:kv oglusu onunla ilgilenior die zevkten 8 kose oluor kahkahalar atio oglum aciktin mi ne istersen yaparim masaj yapayim mi neler neler kp yuzune bakmior gunlerce cezalandirior orasi ayri...

Ben senin yerinde olsaydim daha da kudurturdum onu.. Ah bi firsat gecse elime..

bnm kv ikimizin arasına girip oturuyo :D bizde arkasından bakışıyoz. aşk engel tanımaz kv hiç tanımaz:KK53:

Sende inat eşime güzel yaklaş yanında . Anlamam ki , kadın mutlu olmalı siz mutlusunuz diye . Ne diyim ya kıskanç kayınvalideler biraz beni ürkütyor:KK17:

Eski sevgilimin teyzeside beni secti seni atti demisti bana son ayriligimizda.
Ask bitti bitti diye de ekledi zafer kazanmis gibi :KK70:

Suan yigeninin tursusunu kurmakla mesguldur sanirim :deli:

Bunlar hepsi ayni..

ay bu arada bana düğün için takı seti bakarken kadın siz evleninde bana da trabzon burması alın dedi:KK70:yani düşün artık gelinliğimi kendim diktirdim ama gelipte bende gelinlik giyecem diyecek diye sürekli bahaneler uydurdum . 3 kere gittiğimde ölçü alınacak gerek yok gelmenize diye geçiştirdim.:KK70:

Yani bak herkes yazmış anlatmakla bitmez.
Sen sadece güleceksin inan başka türlü böyle takıntı yaptıkça sağlığından olursun

Benim esimde tam tersidir annesi varken hep onun gozlerinin icine bakar onunla muhabbet eder birbirleriyle bi sohbet bi muhabbet deme gitsin sinir oluorum onlarin o hallerine.. :KK34:kv oglusu onunla ilgilenior die zevkten 8 kose oluor kahkahalar atio oglum aciktin mi ne istersen yaparim masaj yapayim mi neler neler kp yuzune bakmior gunlerce cezalandirior orasi ayri...

Ben senin yerinde olsaydim daha da kudurturdum onu.. Ah bi firsat gecse elime..
Canım eşimde bana düşkün değilki kaynanayı görünce beni unutur ama en küçük bir söz ilgi alaka da kadın bu kadar deliriyor

Sırnaş daha çok sırnaş kocana :) otur yanına teledomdan komik bişey izlet gülünce sende gül kaynanacığın kudursun. Kıskanmak nedir ya sacma sapan hareketler. Aman alttam alayım sma resmi olayım aman tatsızlık çıkmasın diye diye bi hal oluyoruz. Onlar yapacak biz utanıp cekinecepiz yok öyle dünya :)

Back
X