OĞlunu Gelininden Kıskanan Kaynana

Eski kv ole bir kadindi.ben yilda 2 defa evine giderdim belki 2 defa da o gelirdi.ayni sokakta oturdugumizdan yolda karsilasirdik ayy oglum oglusum kurban olayim yoluna ben seni babasiz buyuttum bilmem neler.olsun yavrum karinla mutlu ol derdi.
Yalniz karşılaşınca o benim oglum bana ait ayrcam sizi geri alacagim fidan boylumu gibi tuhaf seyler soylerdi.
Neyse ki ben ayrildim oglusundan
Kaynimida nisanlisindan ayırmıştı o benim sut kuzum diye : ))
Ruh hastasi cok var

Arkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
Aaa.. :KK57: Oğlunu gelininden kiskanan kaynana mi??? Ilk kez sizden duyuyorum!!! :KK53: :KK48:

Ne yapıyor da, kıskandığını düşünüyorsun?
Nasıl bir atmosfer oluyor ki şirret oluyor mesela aniden?

Bazı gelinler, hamilelik hormonuyla doğmuş, annelik içgüdüsüyle göçüp gidecekler sanki.

Senin derdini anlayalım önce, başından birileri seni yükseltti kayınvalide konusunda, daima haksız, iki yüzlü ve mağdurdur diye

Ya da sen ilerde karşına çıkabilecek en küçük sürtüşmeye bile şimdiden silah topluyorsun.
Şu günleri hafızaya kazıyarak.

Annesinden de kıskanmazsın herhalde
Buna ihtimal vermeye yanaşmam bile :)

Ortada kavga yok, ağır söz yok
Şahane
İlla bir şey bulacaksınız ya kv
Ya görümce
Ya elti
Huzur evin içinde, millet evin içindeki zamanını dışarıyı didiklemekle geçiriyor.

Çok takılma bence burda

Etkilemiyorsun konulardan

Ne yapıyor da, kıskandığını düşünüyorsun?
Nasıl bir atmosfer oluyor ki şirret oluyor mesela aniden?

Bazı gelinler, hamilelik hormonuyla doğmuş, annelik içgüdüsüyle göçüp gidecekler sanki.

Senin derdini anlayalım önce, başından birileri seni yükseltti kayınvalide konusunda, daima haksız, iki yüzlü ve mağdurdur diye

Ya da sen ilerde karşına çıkabilecek en küçük sürtüşmeye bile şimdiden silah topluyorsun.
Şu günleri hafızaya kazıyarak.

Annesinden de kıskanmazsın herhalde
Buna ihtimal vermeye yanaşmam bile :)

Ortada kavga yok, ağır söz yok
Şahane
İlla bir şey bulacaksınız ya kv
Ya görümce
Ya elti
Huzur evin içinde, millet evin içindeki zamanını dışarıyı didiklemekle geçiriyor.

Çok takılma bence burda

Etkilemiyorsun konulardan
Ben çok huzurluyum ama canım sıkılıyor kaynanaya sataşayım diyorum:)
Yılda anca 3 4 defa görüşmemize rağmen her görüşmede beni eşimle ayrılma noktasına getirip ay oğluşum ben sizin hiç kötülüğünüzü istermiyğm deyip kendini acındırır
Balayına gidemedik tatilimize burnunu sokup oğluşum bensiz gitmeyin ama anca beraber kanca beraber der mesela
Bana bir şeyi kabul ettiremediğinde ilk fırsatta eşimi kenara çekip onu dolduruşa getirmesi bla bla ...

Maşallah kadın sütten çıkmış ak kaşık ben kötü gelinim:)

Sıkma kendini bi benzerinide ben yaşadım hamileyken. Akışına bırak kendin olmaya çalış. Gerektigi yerde lafini esirgeme gerektiği yerde eşine soylersin rahatsiz oldugun konulari.

Off bunu yapmayan kayinvalide cok azdi
Seni anlıyorum insan sabrediyor ediyor ediyor ama sabrının da siniri var
Esine söyledin mi ?
Bir de cocuk olunca daha az kafana takıyorsun

Arkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
Biraz daha onun yaninda çok onun dikkatini çekicek sekilde seyler yapmayin 1 haftaniz en azindan güzel gecsin hic birseyide icinize atmayin espiriyle cevap verin

Back
X