OĞlunu Gelininden Kıskanan Kaynana

ay bu arada bana düğün için takı seti bakarken kadın siz evleninde bana da trabzon burması alın dedi:KK70:yani düşün artık gelinliğimi kendim diktirdim ama gelipte bende gelinlik giyecem diyecek diye sürekli bahaneler uydurdum . 3 kere gittiğimde ölçü alınacak gerek yok gelmenize diye geçiştirdim.:KK70:

Yani bak herkes yazmış anlatmakla bitmez.
Sen sadece güleceksin inan başka türlü böyle takıntı yaptıkça sağlığından olursun
bnmki giycekti beyaz uçuş uçuş bi elbise de bulamamış mint yeşili şifon bi elbise giydiydi :deli:
götürmemen isabet olmuş :KK53:

bnmki giycekti beyaz uçuş uçuş bi elbise de bulamamış mint yeşili şifon bi elbise giydiydi :deli:
götürmemen isabet olmuş :KK53:

ahahah nişan elbisem pudra pembesiydi . iki elbise arasında kalmıştım diğeride kırmızı . ama pembedeydi hep içim. almaya gittiğimizde resmen onu almayayım diye yok yok kırmızı daha çok yakıştı deyip durdu kafamı karıştırmak için. KP sağolsun kızım sen bunu beğendin gözlerinden belli onu al dedi. Zaten kamerayla eşime de bağlandım seç kapayım diye pudra pembesi çok güzel deyince bozum oldu yine :)
Sonra ne mi oldu? Düğünde pudra pembesi dediğin gibi uçuş uçuş bi elbise giydi bi de sen nişan kıyafeti bu renk seçince ben giyememiştim dedi.
Bu arada herkes bu elbise yaşına pek olmamış deyip durdu. :spor:

ahahah nişan elbisem pudra pembesiydi . iki elbise arasında kalmıştım diğeride kırmızı . ama pembedeydi hep içim. almaya gittiğimizde resmen onu almayayım diye yok yok kırmızı daha çok yakıştı deyip durdu kafamı karıştırmak için. KP sağolsun kızım sen bunu beğendin gözlerinden belli onu al dedi. Zaten kamerayla eşime de bağlandım seç kapayım diye pudra pembesi çok güzel deyince bozum oldu yine :)
Sonra ne mi oldu? Düğünde pudra pembesi dediğin gibi uçuş uçuş bi elbise giydi bi de sen nişan kıyafeti bu renk seçince ben giyememiştim dedi.
Bu arada herkes bu elbise yaşına pek olmamış deyip durdu. :spor:
ovv baya bildiğin oyun etmeye kalkmış kırmızıya yöneltip :D
valla bnmde cevremdekiler hep o neydi öyle görümce gibi gezdi ortalıkta dediler bana da göstermedi hiç elbiseyi ben düğünde gördüm herkes gibi bende şaşırmıştım

Arkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
Eşiniz sizle ilgilenmesin bir hafta

Allah merhamet versin hepsine:)
Bazen diyorum ki acaba ben nasıl bir kaynana olucam daha mı fena olucam diyorum sonra yok ya diyorum hiç o rollere giremem:)

anladm kaç yıllık evlisiniz peki ? erkekler genelde böyle şeylerin farkında olmasına ragmen hiçbirşey yok gibi davranırlar kapatırlar herşeyi
bir buçuk yıl olacak farkında mı bilmiyorum şu an hamileyim diye pek bişey diyemiyor bende bütün düşüncelerimi söylüyorum sonra kahkahaya vuruyorum umarım beynine yer eder bir şeyler

ovv baya bildiğin oyun etmeye kalkmış kırmızıya yöneltip :KK70:
valla bnmde cevremdekiler hep o neydi öyle görümce gibi gezdi ortalıkta dediler bana da göstermedi hiç elbiseyi ben düğünde gördüm herkes gibi bende şaşırmıştım

Ahahahah kendi yeğeni yenge bu ne böyle mezuniyet kıyafeti almışsın dedi

Su hayattan ogrendigim birsey varsa oda kotulerin daha cok yarandigi bugune kadar hep iyi oldm dediklerine bikez cevap vermedm ama eltim kovdu laf soyledi hemde cok agir laflar simdi yuzlerine bakmiyor ama vay eefendm sesi cikmasin kavga cikarmasin die her dedigi yapiliyor ben ise silik karakter

Çoğu kaynanada bu var maalsef benim kaynanam hala kabullenememiş beni bıraktı evlendi diyormuş hergun beni nasıl bırakırsın diyo eşimede napcakti anlamıyorum kiz evlat olsa hadi anlarım da erkeklerden ne istiyo bu anneler kaynanam hala resmen komada psikolojisi bozuk diyo herkes kafaya takacak birşey biliyo her zaman benimde bozdu valla esim de diyo anne evlenmeyip napicaktim diye şimdi de bebegim küçük yine hamileyim hala kabullenemedi millet ne der diyo banane milletten ya napim dedim dün en sonunda valla bende takmıcam artik onu

kocan dengeyi bulacak.hamile kadınıda bir zahmet savunsun yani ayrıca hepsi kıskanır kimi dile getir kimi hissettirir.

Gelin,kaynana,elti,gorumce bu derece kiskanc olan insanlar toplu terapi gormeli ya bir bitemediler. Beyinlerine yeterince oksijen gitse daha saglikli dusunup bu kiskancligin bos oldugunu anlarlardi belki. Sen ne yapsan bos canim gorme duyma maalesef

Arkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
kendi doğurup büyütmüş ya o yüzden el kızı diye adlandırdıkları gelinde eşi olunca birde onu oğlu sevip ilgi gösterince kıskanıyor...

Sus boşver konuşsun dursun cevap verme

Ben olsam eşimin daha çok ilgilenmesini sağlar sonra da keyifle izlerdim
Senden istediği bu zaten keyfini kaçırmak daha çok keyiflen bırak o delirsin:rapci:

Back
X