oğlunu parmağında oynattığımı düşünen ''dünya tatlısı''kayınvalidem

sağlasın cudanam

sonunda rahata erdik çok şükür..

annem konusunda çok haklısım ama eşimle arasındaki sorunları knuşarak hallettiler ilk gün araları çok iyi maaşallah
kayınvalidem büyük oğlunun boşanmasını istiyor
benide boyle kıskanıyor

ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten uslubumuda bzmak istemiyorum eşimide üzmek istemiyorum

ama benimde içime oturuyor bilemedim..

Çok sevindim batıya gelmenize inş çok atama olur da işe de başlarsın.

Çok iyi yapmışsın en uslubunu bozma

hayır vaktinde cevap da verdim bilir tavrımı ama

üzülür soylemeyeyim diye düşünmez annemi de kıskanıyor biraz

onun yanında olmamıda çekemiyor

zamanında çektiğiniz ayardan bi tane daha istiyo galiba
ama gerçekten bravo size çok soğuk kanlı davranmışsınız

Helal olsun canim, cok takdir ettim seni. Nabza göre serbet, yangina körükle gidilmez. Zatin akli basinda bir kadin olsa, huzursuzluk istemese o laflari söylemezdi. Sen üzülüyorsun tabiiki, ama inanki en dogrusunu yapiyorsun. Gereginde cevabini verirsin, bence telefonda zaten gereksiz bir kavga olurdu. Insallah esinle hep mutlu olursun.

Clementine seni anlayamadım. Konuyu açıp, " ne yapayım ben" demişsin.
Ve sana önerilerde bulunanlara cevap yazmışsın. "Yok zaten huysuzlandı yaşlandıkca " gibisinden şeyler yazmışsin. Bu yúzden ortada bir sorun göremedim ben. Bana daha çok " kayınvalidime karşı ne kadar iyiyim, sabirliyim görün" diyip övgü toplamak istemişsin gibi geldi.

Biz kadinlar ayari vrremiyoruz ya alta kalip eziliyoruz yada cemkirip kiyamet kopturuyoruz

Birde ne dicem esim annenle pek iyi drgildi neden ilk bayram kaynana degilde annene gittin ? Tayim cikmadan kayinvaliden yaninixa gelirse ortamin yumusayacagindan bahsetmistin

aman allahim nekadar sakinsiniz dialogu okurken inanamadim birdaha okudum ve bendemi tuaflik var acaba diyede düsündümtebrik ederim sizi ben olsam bilemedim simdi ne diyecegimi

walla bravo dedim size,okurken
ben demin kutladım bayramını tam 56 saniye sürdü ama bana 56 dakika gibi geldi
diyoloğunuzda iyi sabretmişsiniz,anlıyorum huzurunuz kaçmasın da istemişsiniz
bence bi dahakine kısa tutun bu kadarını bile yapamasın size
kayınvalideden çok çeken biri olarak hiç bi gelinin üzülmamasini istiyorum
herkese iyi bayramlar

:44::44::44::44::44:

Sen bir meleksin mi desem hayal gücün çok geniş mi desem bilemedim.

Eğer gerçeksen , kocan bir ömür kıymetini bilir umarım.

Çok değişik bir konuşma olmuş bu ya.Sabret biraz bak eşin yanında,bayrama gidemediniz diye dertlenmiş sana sarmış sadece.Kötü biri de değil diyorsun.Herkesin hataları olabilir.Biraz siz annenizin yanınızdasınız diye kıskanıp çile çektirmek istemiş size.
Bir de insan kayınvalidesine nasıl seni seviyorum der ya :):) Ben de severim ama böyle diyemem mesela.Gerçi anne babama bile doğrudan diyemem ama...

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum. Soğukkanlılığınızı koruyarak püskürtmüşsünüz kayınvalidenizi. Yangın görünce benzin dökenlere örnek olacak bir paylaşım olmuş. Ben de, bu ay sonunda evleniyorum ve ne görümcelerime ne de kayınvalideme ısınabildim. Sizin davrandığınız gibi davranabilirim umarım.

diolaglar aynen yazdığım gibi arkadaşım

ozünde kotü bir kadın değil

yalnızca bayramda gitmediğimiz için tutamadı çenesini

Hehe ay cok hos bi diyolog belkide eniyisi bu eminim.hepsine hehe demen daha cok sinirini bozmustumesela ben esimle.olan.atismamda bazen esimde senin gibi davranir bu sefer daha bi sinirlenirim.sanki dikkate almiyor gibi

sorum basitti eşime anlatayım mı yoksa anlatmayım mı?

eşime anlattım

şimdi arkadaşlara eşime anlattım lütfen yorum yapmayın mı diyim?

hem ne kadar çiğ bir düşünce insan ovgü almak için konu mu açar?

Birde ne dicem esim annenle pek iyi drgildi neden ilk bayram kaynana degilde annene gittin ? Tayim cikmadan kayinvaliden yaninixa gelirse ortamin yumusayacagindan bahsetmistin

evet arkadaşım annemle iyi değildi arası ama eşim düzeltmek istedi.

eşim istedi yani ben zaten 1 aydır annemin yanındaydım.

kayınvalidem geldi evet aramızda yumuşama olmadı srun da lmadı aynı şekilde devam etti bu şuabat ayına falan denk geldi

nisan ayı sonu mayıs başı gibi tayinler açıklandıktan sonra ozellikle herşey rayına girmeye başladı.

aynen oyle arkadaşım eşimle çok badireler atlattık ve şu an nazar değmesin yeniden aşık olmuş gibiyiz

o yüzden akıllıca davranıp eline koz vermek istemiyorum.

eşimde soyledi ayıp etmiş bir daha yaparsa ben konuşurum dedi gerek yok ben hallediyorum dedim.

sizede iyi bayramlar çok teşekkür ederim..

:44::44::44::44::44:

Sen bir meleksin mi desem hayal gücün çok geniş mi desem bilemedim.

Eğer gerçeksen , kocan bir ömür kıymetini bilir umarım.

eşim beni cadı diye seviyor

yok canım meleklikten değil de ofkeyle kalkan zararla oturuyor lafını bizzat yaşayacak kadar çok şey gorüp geçirdim o yüzden ..

aynen oyle ..güzel tespit yapmışsın arkadaşım..

ben derim ..sevişyrum da gerçekten ben gidince ne ypacağını şaşırır. gece yemeden yattım diye bir gece kaldırıp yoğurt yedirdi bana kaşık kaşık.

lakin çok kıskanıyor oğluşunu her güzelin bir kusuru var derler ya bizimkisi de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…