oğlunu parmağında oynattığımı düşünen ''dünya tatlısı''kayınvalidem

8 senelik evli clementine

Aslinda epey de zaman olmus evleneli tasların yerine oturması gerekirdi şimdiye. Yani seni sen olarak kabul görmeleri acep cocuk mu yok henüz şayet o da varsa üzgünüm ama kayınvaliden azıcık ya kıskanç ya da uğraşacak meşgale seni bulmuş yüz vermeden geçer gider sen her cevap verdiginde iyi ya da kotu ona baska bir cevap hakkı doğuruyorsun dağınık kalsın derken ciddiye alırsan ciddiye alır saka yaparsan o da sakatlanır en güzeli duymamak görmemek bu demek degil ki ona itaat etmek altını çizerim arkadaslar sanırım az önce yanlış anlaşıldım

nilim çok ozledim kuzum seni:13:

bende katılıyorum sana bu 8 yıl içinde çok şey grdüm ofkeyle kalkınca zararla oturuyor insan

ben bu tavırda olduğum zaman hem eşim yanımda oluyor hemde huzurum oluyor

kayınvalidem de kendi kendine soylenmiş oluyor..canı sağolsun bizden azıcık uzakta

beni tanımayan birinin boyle kesin bir yorum yapması ilginç..
oyle düşünmeye devam edin o zaman....

bence gayet güzel ifade ettiniz henüz çocuk yok..tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

kayınvalidem hep aynı memleketten kapalı dizinin dibinde bir gelin istedi

olmadı ne benim ne de ailemin kafa yapısı kaınvalidem ile uyuşmaz

idare ediyoruz ama arada kıskanıp boyle abartılı tepkiler veriyor 8 yılda bu 2.huysuzluğu

valla ne yalan söyliyim ben d bu kadar melek gelin olamazdım bu laflardan sonra..

kavga et demiyorum ama..

yıllardır oğlumun parasını yiyorsun..dedikten sonra..

napayım anne kadınların işi bu, sen de yıllardır babamın parasını yemiyor musun? hahahah canım annecim benim bak yine güldürdün beni..

gibi kibarca ve şakayla karışık lafımı söylerdim..

Bu kadarını diyim sana..

sen yine alttan al canım ne diyim..ama bana göre değil..

kavga etmeden kibarca söylenen lafın cevabını veririm kimsa kusurabakmasın, saygıysa o da bana gösterecek..

clemim ben o bana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karsılık verirdim. başka türlü yola gelmez yani. istediği kadar ayılsın bayılsın yüzüne bile bakmam sonra öyle bir eski haline döner ki ilgilenmeyince. klasik kaynana işte canım. oğlunu senden boşasa emin ol bu kadar değer vermez artık. gelin olduğu için değere biniyor birden evlat sevgileri artıyor yalandan

Aynı kayınvalide bende de mevcut. Ama öyle telefonda değil direk yüzüme çemkirirr....

Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım celementine arkadaş... işe yarıyor mu böyle yapmak? eşlerimizle iyi olalım diye kan yutuyoruz... daha dün yanına gittim bir kabahatim de yok.. trip yapıyo konuşmuyo...elti desen başka alemde...

bari eşinin yanında iyi ol teke tekken iyisin hassın falan deme... ben olsam diyemem o kadar...susarım sadece...

fazla kasma kendiini psikolojin bozulur. he diyosan bozulmaz tamam... ama ben kendim ettim kendim buldum...

böyle yapmaya devam edeceksen manevi huzurunu da bir yandan arttır. yani gerçekten mutlu et kendini ve gerçekten o kişiyi hiç önemseme... yoksa benim gibi delirirsin bir gün...

o kayınpederimnparasını harcayamamış

alkolik eve bakmayan biriymiş

başka bir kadınla kaçmış

sonra kalpten vefat etmiş
çocuklarla tek başına kalmış abisi güç bela babasının maaşını bağlamış onunla geçinmişler

anneside üveymiş kayınvalidemin

şimdi benim eşimi bu kadar düşkün gorünce kıskanıyor tek açıklamı bu.

yaşadıklarınıda düşününce kırmak istemiyorum açıkcası..

he yoktu evlenmeden once ayda yılda bir zorla arardı eşim onlar hiç aramızdı sonradan dedğin gibi kıymetli oldu

haklısın o konuda..

tamam o zaman..haklısın...sonuçta uzakta..aynı apartmanda değilsiniz ya...telde birkaç dakika saçmalasa ne olur değil mi? biraz da bu açıdan bakmak lazım..

arkadaşım benim üzüntülerim çok kısa sürer işte en fazla yarım saat taktım kafama bitti gitti

yanyanayken yada eşim yanımdayken yapamaz eşime bişey soylemez eşim tavır apacak diye çekinir

yalnız kıstırdı beni oyüzden

iyi valla Allah yardımcın olsun... İnşallah yaşamaz hiç kimse böyle şeyler... Düşmanıma bile istemem yaşamasını... Bir kadın çok kıskançsa ondan korkulur kardeşim... Ben bunu bilir bunu söylerim. Kıskançlık her şeyi yaptırtıyo... Allah korusun..

hmm... garip bi konu bence, amacini anlamadim
esime anlatsam mi diye sormak icin actiginizi söylüyorsunuz
ama basligi acma saat 13.15 civari, ve "esime anlattim" mesaji 13.50 gibi
burdaki bayanlarin fikrini alip anlatma düsüncesi olsa
bu kdar kisa sürede anlatmazdiniz
kayinvalidenizi cekistirmek olsa, onuda savunuyorsunuz...

ee??:26:
ben bu kadar alttan almayi bi meziyet olarak görmüyorum acikcasi,
size bu kadar saygisizca davranan bi insana seni seviyorum diyebilmeniz
hayret edilesi bi durum...
ben böyle birine sevgi degil saygi bile duyamam...

Aynı dertte. Bende muzdaribim yalnız seçili bayanlar kaynana tarafilarım yaşadığınız sorunları sakın kocanıza dillendirmeyin. Yoksa adamlar yavastan kopmalar yaşıyor benden ufak bir tavsiye eğer konu açılırsa anneni annen gibi sev körü beni de karın olarak bil deger ver deyin. Kapatın yoksa iliski yıpranıyor ahhhhh ahhhh bende de var aynı yaşadıklarınızdan ben görmemeye duymamaya çalışıyorum ama ne tarzımı ve rahatımı bozuyorum çizgi meselesi yani

evlen bebeğim o zaman görüşelim istediğin kadar oku dünya görüşün olsun hümanizm den bahset ömrünü psikolojiye harca ama annen yaşındaki kıymetli !!! İnsanin önünde el pençe dur iki kelime edeme evet konu biraz dağınık ama bu isler böyle bende evlerince gördüm

amacını anlamadığınız bir konuya yazmanız garip bence
zira sizin hayret etmenizin bana herhangi bir faydası olmadı konu inandırıcı gelmediyse

okur geçersiniz bu kadar basit
siz oyle davranırsınız ben oyle davranmam herkesin kişiliği karakteri farklı..

eşime anlatma kararı verdikten sonra yazılanlara cevap vermemem diye bir soz konusu değil ayrıca..
ayrıca yazdığım msj tekrar okudum verdiğim cevapların meziyet olduğunu soylemedim ve kayınvalidem yaşı gereği VE EŞİMİ DOĞURDUĞU İÇİN NE OLURSA OLSUN saygıyı akediyor benim gozümde varsın o oyle düşünmesin

Son düzenleme:

umarım en kısa zamanda işleri yoluna koyarsınız..
Allah yardımcınız olsun..

valla 3 senelik evliyim BEBEGIM

Son düzenleme:
umarım en kısa zamanda işleri yoluna koyarsınız..
Allah yardımcınız olsun..

Âmin. Kyi temennilerin icin cok sagolasin hayırlısı bakalım ama dışarıdan kolay görünse de bu isler biraz karmaşık ben daha evleneli cok olmadı o yüzden ailevi yaşadığım bu tarz sorunları kocama anlatmıyorum haklı ya da haksız iliskimi zedelenmesine izin vermemem. Sorun yaşadığım kişiyle muhattap oluyorum yoksa kocam arada kalır zorlanır. Pek tepki iyi degil bu arada umarım yardımcı olabilmisimdir. Sormak istediğin bir şey olursa buralardayim. Herkese iyi geceler bir de bi an önce cocuk yapın ki odak noktaları dağılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…