- Konu Sahibi clementine_
-
8 senelik evli clementine
amannn cloşum ne sıkacan canını ne derse desin he de yoluna bak
kızlar bide bişey söyleyim hayata nerden bakarsan ordan mutlu ya da mutsuz olursuın benim bi arkadaşım vardı ögretmen kaynana kayınbabasını alıp gelmiş beraber yaşıyolar çocuklarına bakıyolar onlarda anlattıgı bi olayı söylüyorum kayınpeder kızdan vazelin istiyo o da gidip getiriyo sonra kayınpeder ben bunu kullandım dıyip yenisini alıyor ve kızın YATAK ODASINA GİRİP BIRAKIYOR arkadaşın dediği ayyy ne kadar düşünceli bi insan benim aklımdan gecen yatak odam özel neden izinsiz girmiş bana verseymiş
anlıcanız iki farklı bakış açısı
clemimin kananasıda biraz naz biraz şaka ciddi kızmamış
kitap kitap anlatılacak kadınsın
clementine
Sorununuz olsada, çözümünüz var kendinizce.
Bu yüzden bence soru sormanızı pek mantıklı bulamadım.
Çiğ düşünce degıl düşündügüm, insanlar övülmeyi övgü almayı çok sever ve ister. Objektif baktığım için yanıldıgimi sanmıyorum..
Aslinda epey de zaman olmus evleneli tasların yerine oturması gerekirdi şimdiye. Yani seni sen olarak kabul görmeleri acep cocuk mu yok henüz şayet o da varsa üzgünüm ama kayınvaliden azıcık ya kıskanç ya da uğraşacak meşgale seni bulmuş yüz vermeden geçer gider sen her cevap verdiginde iyi ya da kotu ona baska bir cevap hakkı doğuruyorsun dağınık kalsın derken ciddiye alırsan ciddiye alır saka yaparsan o da sakatlanır en güzeli duymamak görmemek bu demek degil ki ona itaat etmek altını çizerim arkadaslar sanırım az önce yanlış anlaşıldım
clemim ben o bana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karsılık verirdim. başka türlü yola gelmez yani. istediği kadar ayılsın bayılsın yüzüne bile bakmam sonra öyle bir eski haline döner ki ilgilenmeyince. klasik kaynana işte canım. oğlunu senden boşasa emin ol bu kadar değer vermez artık. gelin olduğu için değere biniyor birden evlat sevgileri artıyor yalandanzaten renginim eşim çatışmada yaralanana kadar sıkı bir ilişkimiz yoktu yüzden boyle sorunlar yaşamıyorduk.
çatışmada yaralandıktan sonra sanki tercihleri ben yapmışım benim yüzümden yüksekovaya gitmişiz gibi oğlum senin yüzünden yarım adam oldu dedi.
o gün çok zoruma gitti tutmadım açtım ağzımı yumdum gozümü
sonrasında tam bir tiyatro yaşandı ağlamalar bayılmalar..
nerdeyse haklıyken haksız duruma düşüyordum
şimdi diyrum en azından kendi soyledi kendi işitti
eşimde annesinin yanlışını biliyor benim tavrımıda biliyor.
sen ne yapardın kuzucum bir fikir vermen gerekirse?
bence gayet güzel ifade ettiniz henüz çocuk yok..tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
kayınvalidem hep aynı memleketten kapalı dizinin dibinde bir gelin istedi
olmadı ne benim ne de ailemin kafa yapısı kaınvalidem ile uyuşmaz
idare ediyoruz ama arada kıskanıp boyle abartılı tepkiler veriyor 8 yılda bu 2.huysuzluğu
valla ne yalan söyliyim ben d bu kadar melek gelin olamazdım bu laflardan sonra..
kavga et demiyorum ama..
yıllardır oğlumun parasını yiyorsun..dedikten sonra..
napayım anne kadınların işi bu, sen de yıllardır babamın parasını yemiyor musun? hahahah canım annecim benim bak yine güldürdün beni..
gibi kibarca ve şakayla karışık lafımı söylerdim..
Bu kadarını diyim sana..
sen yine alttan al canım ne diyim..ama bana göre değil..
kavga etmeden kibarca söylenen lafın cevabını veririm kimsa kusurabakmasın, saygıysa o da bana gösterecek..
clemim ben o bana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karsılık verirdim. başka türlü yola gelmez yani. istediği kadar ayılsın bayılsın yüzüne bile bakmam sonra öyle bir eski haline döner ki ilgilenmeyince. klasik kaynana işte canım. oğlunu senden boşasa emin ol bu kadar değer vermez artık. gelin olduğu için değere biniyor birden evlat sevgileri artıyor yalandan
o kayınpederimnparasını harcayamamış
alkolik eve bakmayan biriymiş
başka bir kadınla kaçmış
sonra kalpten vefat etmiş
çocuklarla tek başına kalmış abisi güç bela babasının maaşını bağlamış onunla geçinmişler
anneside üveymiş kayınvalidemin
şimdi benim eşimi bu kadar düşkün gorünce kıskanıyor tek açıklamı bu.
yaşadıklarınıda düşününce kırmak istemiyorum açıkcası..
Aynı kayınvalide bende de mevcut. Ama öyle telefonda değil direk yüzüme çemkirirr....
Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım celementine arkadaş... işe yarıyor mu böyle yapmak? eşlerimizle iyi olalım diye kan yutuyoruz... daha dün yanına gittim bir kabahatim de yok.. trip yapıyo konuşmuyo...elti desen başka alemde...
bari eşinin yanında iyi ol teke tekken iyisin hassın falan deme... ben olsam diyemem o kadar...susarım sadece...
fazla kasma kendiini psikolojin bozulur. he diyosan bozulmaz tamam... ama ben kendim ettim kendim buldum...
böyle yapmaya devam edeceksen manevi huzurunu da bir yandan arttır. yani gerçekten mutlu et kendini ve gerçekten o kişiyi hiç önemseme... yoksa benim gibi delirirsin bir gün...
arkadaşım benim üzüntülerim çok kısa sürer işte en fazla yarım saat taktım kafama bitti gitti
yanyanayken yada eşim yanımdayken yapamaz eşime bişey soylemez eşim tavır apacak diye çekinir
yalnız kıstırdı beni oyüzden
Aynı dertte. Bende muzdaribim yalnız seçili bayanlar kaynana tarafilarım yaşadığınız sorunları sakın kocanıza dillendirmeyin. Yoksa adamlar yavastan kopmalar yaşıyor benden ufak bir tavsiye eğer konu açılırsa anneni annen gibi sev körü beni de karın olarak bil deger ver deyin. Kapatın yoksa iliski yıpranıyor ahhhhh ahhhh bende de var aynı yaşadıklarınızdan ben görmemeye duymamaya çalışıyorum ama ne tarzımı ve rahatımı bozuyorum çizgi meselesi yaniAynı kayınvalide bende de mevcut. Ama öyle telefonda değil direk yüzüme çemkirirr....
Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım celementine arkadaş... işe yarıyor mu böyle yapmak? eşlerimizle iyi olalım diye kan yutuyoruz... daha dün yanına gittim bir kabahatim de yok.. trip yapıyo konuşmuyo...elti desen başka alemde...
bari eşinin yanında iyi ol teke tekken iyisin hassın falan deme... ben olsam diyemem o kadar...susarım sadece...
fazla kasma kendiini psikolojin bozulur. he diyosan bozulmaz tamam... ama ben kendim ettim kendim buldum...
böyle yapmaya devam edeceksen manevi huzurunu da bir yandan arttır. yani gerçekten mutlu et kendini ve gerçekten o kişiyi hiç önemseme... yoksa benim gibi delirirsin bir gün...
evlen bebeğim o zaman görüşelim istediğin kadar oku dünya görüşün olsun hümanizm den bahset ömrünü psikolojiye harca ama annen yaşındaki kıymetli !!! İnsanin önünde el pençe dur iki kelime edeme evet konu biraz dağınık ama bu isler böyle bende evlerince gördümhmm... garip bi konu bence, amacini anlamadim
esime anlatsam mi diye sormak icin actiginizi söylüyorsunuz
ama basligi acma saat 13.15 civari, ve "esime anlattim" mesaji 13.50 gibi
burdaki bayanlarin fikrini alip anlatma düsüncesi olsa
bu kdar kisa sürede anlatmazdiniz
kayinvalidenizi cekistirmek olsa, onuda savunuyorsunuz...
ee??:26:
ben bu kadar alttan almayi bi meziyet olarak görmüyorum acikcasi,
size bu kadar saygisizca davranan bi insana seni seviyorum diyebilmeniz
hayret edilesi bi durum...
ben böyle birine sevgi degil saygi bile duyamam...
hmm... garip bi konu bence, amacini anlamadim
esime anlatsam mi diye sormak icin actiginizi söylüyorsunuz
ama basligi acma saat 13.15 civari, ve "esime anlattim" mesaji 13.50 gibi
burdaki bayanlarin fikrini alip anlatma düsüncesi olsa
bu kdar kisa sürede anlatmazdiniz
kayinvalidenizi cekistirmek olsa, onuda savunuyorsunuz...
ee??:26:
ben bu kadar alttan almayi bi meziyet olarak görmüyorum acikcasi,
size bu kadar saygisizca davranan bi insana seni seviyorum diyebilmeniz
hayret edilesi bi durum...
ben böyle birine sevgi degil saygi bile duyamam...
Aynı dertte. Bende muzdaribim yalnız seçili bayanlar kaynana tarafilarım yaşadığınız sorunları sakın kocanıza dillendirmeyin. Yoksa adamlar yavastan kopmalar yaşıyor benden ufak bir tavsiye eğer konu açılırsa anneni annen gibi sev körü beni de karın olarak bil deger ver deyin. Kapatın yoksa iliski yıpranıyor ahhhhh ahhhh bende de var aynı yaşadıklarınızdan ben görmemeye duymamaya çalışıyorum ama ne tarzımı ve rahatımı bozuyorum çizgi meselesi yani
evlen bebeğim o zaman görüşelim istediğin kadar oku dünya görüşün olsun hümanizm den bahset ömrünü psikolojiye harca ama annen yaşındaki kıymetli !!! İnsanin önünde el pençe dur iki kelime edeme evet konu biraz dağınık ama bu isler böyle bende evlerince gördüm
umarım en kısa zamanda işleri yoluna koyarsınız..
Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?