oğlunu parmağında oynattığımı düşünen ''dünya tatlısı''kayınvalidem

İnşallah püskürtmüşümdür zırhları kuşanıp gelmesinde

şaka bir yana omür boyu mutluluk huzur ve aşk sizinle olsun..

eşinize annene kardeşlerine ısınamadım demediğiniz sürece biraz mesefa koyup üstünüze düşen saygıyı gosterdiğiniz sürece sorun
çıkacağınızı zannetmiyorum..

Hehe ay cok hos bi diyolog belkide eniyisi bu eminim.hepsine hehe demen daha cok sinirini bozmustumesela ben esimle.olan.atismamda bazen esimde senin gibi davranir bu sefer daha bi sinirlenirim.sanki dikkate almiyor gibi

yok canım dikkate almamak değil byle daha az üzülüyorum eşim daha çok yanımda oluyor daha huzurlu oluyorum her bakımdan

konuşmayı nasıl o noktaya getirmiş bravo ! Ama şaşırmamak lazım kv.in ortak özelliği bu zaten ... Sabırlısın arkadaşım Allah gönlüne göre versin bir an önce atanda kapansın çeneleri ...

60 yaş ki Türkiye de 55 te olabilir yaşlı olarak adlandırılan insanlar ikiye ayrılır birinci grup mutlu yaşlılar ikinciler ise mutsuz yaşlılar.. mutlu olanlar iyi davranışlar sergileyip paylaşımcı ve geçmişteki iyi hikayelerini ve davranışlarını sürekli anlatan ve şakalar yapanlardır bu insanlar gençliklerinde dolu dolu yaşamış ve pişmanlıkları olmayanlardır. yalnız dikkat edilmesi gereken diğer yani mutsuz grup gençlikleri pişmanlıkla dolu ya da kendi benliklerinden sürekli ödün vermiş kişilerdir. fazla ciddiye almayın onlardan üstün olduğunuzu hissettirmeyin yoksa nefret grafiği giderek yükselir. sevgi grafiği ise sabittir bir sayı doğrusu gibi.. kendini de pek sevdirmeye çalışma bırak dağınık kalsın :)

clemim melek arkadaşım benim.
fazla sabırlısın.fazla insiyatif tanıyorsun böyle giderek daha çok üsteler kadın önünü alamazsın.
malesef dünya eskisi gibi iyimser yürümüyor karşılaştığın gibi karşılık vermelisin

karşlaştığı gibi karşılık verirse dengeler daha da kaybolur.. sanırım clement in evliliği yeni bi 5 seneye sular durulur.. sabır dile yoksa kocanla aran bozulur tabii bence

karşlaştığı gibi karşılık verirse dengeler daha da kaybolur.. sanırım clement in evliliği yeni bi 5 seneye sular durulur.. sabır dile yoksa kocanla aran bozulur tabii bence

karsılastıgı gibi karsılık vermezse o kadın daha çok abartır olayı. bu düzen böyle işliyor maalesef.
sessiz olan ezilmeye çalışılıyor clementıne sevdiğini söyleyince bile laf sokmus kadın bence hiç iyi niyeti haketmiyor

eşim beni cadı diye seviyor

yok canım meleklikten değil de ofkeyle kalkan zararla oturuyor lafını bizzat yaşayacak kadar çok şey gorüp geçirdim o yüzden ..

O zaman ne diyelim , Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah.

aklımdan geçeni yazdın canım..konu sahibi k.validem aslında iyi niyetli demiş ama bence değil..cumasını hayırlamak için arayan gelinine ne olursa olsun bu lafları sayan bir kadın iyi niyetli değildir ki zaten başka bir msjında büyük oğlunu da eşinden boşandırmaya çalışıyor demiş yanlış okumadıysam..bence konu sahibi k.validesine karşı çok dikkatli olmalı ve seni seviyorum cümlesini bir daha kullanmamalı..en azından bu sevgiyi hak edene kadar.

kibar olmak alttan almak güzeldir ama bazen dur demek gerkir.

canım beni yanlış anlama lütfen ama pes diyorum vallahi...
bu kadar sabır ne için allah aşkına...
kendinizi bukadar ezdirmenin manası nedir???
kadın resmen alenen senden nefret ediyorum demeye çalışmış ama sen hala seni çok seviyorum falan diyorsun alattan alıyorsun...
şok geçireceğim şimdi...
allah önce kayınvalidene sonrada sana akıl fikir versin canım...lütfen bana kızma...
ama bu kadar ezilmiş modda devam edersen kv ile ilişkine, sonra hep ağlayan yıpranan taraf sen olursun...
laflara bak yaa..sinir oldum resmen...ben olsam kv dem bunları diyecek bana kapatıverirdim yüzüne...
sen hep annende kal falan, oyum oyum oynatıyorsun parmağında falan...valla pes...ne kadınmış maşallah..
bu kadar oğluna düşkünse evermeseydi ozaman, koynunda yatırsaydı...

amannn cloşum ne sıkacan canını ne derse desin he de yoluna bak
kızlar bide bişey söyleyim hayata nerden bakarsan ordan mutlu ya da mutsuz olursuın benim bi arkadaşım vardı ögretmen kaynana kayınbabasını alıp gelmiş beraber yaşıyolar çocuklarına bakıyolar onlarda anlattıgı bi olayı söylüyorum kayınpeder kızdan vazelin istiyo o da gidip getiriyo sonra kayınpeder ben bunu kullandım dıyip yenisini alıyor ve kızın YATAK ODASINA GİRİP BIRAKIYOR arkadaşın dediği ayyy ne kadar düşünceli bi insan benim aklımdan gecen yatak odam özel neden izinsiz girmiş bana verseymiş
anlıcanız iki farklı bakış açısı
clemimin kananasıda biraz naz biraz şaka ciddi kızmamış

Sorununuz olsada, çözümünüz var kendinizce.
Bu yüzden bence soru sormanızı pek mantıklı bulamadım.
Çiğ düşünce degıl düşündügüm, insanlar övülmeyi övgü almayı çok sever ve ister. Objektif baktığım için yanıldıgimi sanmıyorum..

zaten renginim eşim çatışmada yaralanana kadar sıkı bir ilişkimiz yoktu yüzden boyle sorunlar yaşamıyorduk.

çatışmada yaralandıktan sonra sanki tercihleri ben yapmışım benim yüzümden yüksekovaya gitmişiz gibi oğlum senin yüzünden yarım adam oldu dedi.

o gün çok zoruma gitti tutmadım açtım ağzımı yumdum gozümü
sonrasında tam bir tiyatro yaşandı ağlamalar bayılmalar..
nerdeyse haklıyken haksız duruma düşüyordum
şimdi diyrum en azından kendi soyledi kendi işitti
eşimde annesinin yanlışını biliyor benim tavrımıda biliyor.

sen ne yapardın kuzucum bir fikir vermen gerekirse?

eşimle aramın bozulmasından ziyade üzülür
annesini çok sever çünkü

onun üzülmesini istemiyorum ben o yüzden sakinliğim..

bende dememeye karar verdim kadesa
bir de her cuma aramayacağım artık..

zaten bayramdan bayrama gidiyoruz demek biraz daha mesafe lazım eğer oyleyse mesafeden kolay bir şey yok koymasını bilirim bende..

kendimiz ezdirdiğimi düşünmüyorum arkadaşım oyle bir yapım yok

ezemediği laf geçiremediği istediklerini yapmadığım için boyle hırçın davranıyor

zaten çok yaşlı
gorduğü geçirdiği belli kocasız 6 çocuk büyütmüş bir kadın

ne telefonu yüzüne kapatırım nede tlfnda kavga ederim yapamam demiyorum

yapmam ..gereksiz huzursuzluk istemiyrum

eşim benim tarafımda bana aşık gozümün içine bakıyor

onuda üzmenin bir anlamı yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…