- Konu Sahibi clementine_
-
Tebrik ediyorum. Soğukkanlılığınızı koruyarak püskürtmüşsünüz kayınvalidenizi. Yangın görünce benzin dökenlere örnek olacak bir paylaşım olmuş. Ben de, bu ay sonunda evleniyorum ve ne görümcelerime ne de kayınvalideme ısınabildim. Sizin davrandığınız gibi davranabilirim umarım.
Hehe ay cok hos bi diyolog belkide eniyisi bu eminim.hepsine hehe demen daha cok sinirini bozmustumesela ben esimle.olan.atismamda bazen esimde senin gibi davranir bu sefer daha bi sinirlenirim.sanki dikkate almiyor gibi
clemim melek arkadaşım benim.
fazla sabırlısın.fazla insiyatif tanıyorsun böyle giderek daha çok üsteler kadın önünü alamazsın.
malesef dünya eskisi gibi iyimser yürümüyor karşılaştığın gibi karşılık vermelisin
karşlaştığı gibi karşılık verirse dengeler daha da kaybolur.. sanırım clement in evliliği yeni bi 5 seneye sular durulur.. sabır dile yoksa kocanla aran bozulur tabii bence
eşim beni cadı diye seviyor
yok canım meleklikten değil de ofkeyle kalkan zararla oturuyor lafını bizzat yaşayacak kadar çok şey gorüp geçirdim o yüzden ..
karsılastıgı gibi karsılık vermezse o kadın daha çok abartır olayı. bu düzen böyle işliyor maalesef.
sessiz olan ezilmeye çalışılıyor clementıne sevdiğini söyleyince bile laf sokmus kadın bence hiç iyi niyeti haketmiyor
8 senelik evli clementinekarşlaştığı gibi karşılık verirse dengeler daha da kaybolur.. sanırım clement in evliliği yeni bi 5 seneye sular durulur.. sabır dile yoksa kocanla aran bozulur tabii bence
sorum basitti eşime anlatayım mı yoksa anlatmayım mı?
eşime anlattım
şimdi arkadaşlara eşime anlattım lütfen yorum yapmayın mı diyim?
hem ne kadar çiğ bir düşünce insan ovgü almak için konu mu açar?
konuşmayı nasıl o noktaya getirmiş bravo ! Ama şaşırmamak lazım kv.in ortak özelliği bu zaten ... Sabırlısın arkadaşım Allah gönlüne göre versin bir an önce atanda kapansın çeneleri ...
clemim melek arkadaşım benim.
fazla sabırlısın.fazla insiyatif tanıyorsun böyle giderek daha çok üsteler kadın önünü alamazsın.
malesef dünya eskisi gibi iyimser yürümüyor karşılaştığın gibi karşılık vermelisin
karşlaştığı gibi karşılık verirse dengeler daha da kaybolur.. sanırım clement in evliliği yeni bi 5 seneye sular durulur.. sabır dile yoksa kocanla aran bozulur tabii bence
bende dememeye karar verdim kadesaaklımdan geçeni yazdın canım..konu sahibi k.validem aslında iyi niyetli demiş ama bence değil..cumasını hayırlamak için arayan gelinine ne olursa olsun bu lafları sayan bir kadın iyi niyetli değildir ki zaten başka bir msjında büyük oğlunu da eşinden boşandırmaya çalışıyor demiş yanlış okumadıysam..bence konu sahibi k.validesine karşı çok dikkatli olmalı ve seni seviyorum cümlesini bir daha kullanmamalı..en azından bu sevgiyi hak edene kadar.
kibar olmak alttan almak güzeldir ama bazen dur demek gerkir.
canım beni yanlış anlama lütfen ama pes diyorum vallahi...
bu kadar sabır ne için allah aşkına...
kendinizi bukadar ezdirmenin manası nedir???
kadın resmen alenen senden nefret ediyorum demeye çalışmış ama sen hala seni çok seviyorum falan diyorsun alattan alıyorsun...
şok geçireceğim şimdi...
allah önce kayınvalidene sonrada sana akıl fikir versin canım...lütfen bana kızma...
ama bu kadar ezilmiş modda devam edersen kv ile ilişkine, sonra hep ağlayan yıpranan taraf sen olursun...
laflara bak yaa..sinir oldum resmen...ben olsam kv dem bunları diyecek bana kapatıverirdim yüzüne...
sen hep annende kal falan, oyum oyum oynatıyorsun parmağında falan...valla pes...ne kadınmış maşallah..
bu kadar oğluna düşkünse evermeseydi ozaman, koynunda yatırsaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?