- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi clementine_
-
sizinle aynı fikirde şahısların olamsı sizin haklı olduğunuzu gostermez
sizinle aynı fikir de olan insanların lduğunu gosterir sadece ki gayet olasıı bir durum.
hemen her knuda polemik yaratıp konun başka taraflara çekilmesini isteyen insanlar olacaktır bu da problem değil.
ben ce asıl prblem oynadığımı düşündüğünüz halde sanki diğer insanları ikna etmek ister gibi ısrarla yorum yapmanız
eğer amacınız buysa herkesin aklı fikri bakış açısı var sizinkine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum
banada yardımcı olmuyorsunuz zira oynadığımı düşünüyorsunuz
hal boyleyeken neden benimle ve konumla vakit kaybedip değerli zamanınızı ziyan ediyorsunuz?
sedefim kızkardeşim üşenmemiş vakit ayırıp uzun uzadıya yazmışsın..
çok çok teşekkür ederim..
her konumda bana yardımcı oldun ozelden yazdın yaşın küçük olmasına aileninde yaşadıklarını anlatarak rağmen beni yapacağım büyük hatalardan korudun
senin sayende yeni bir bakış açısı edindim eşime ve evime aldığım arkadaşlarıma karşı..
hakkını bunlar için helal et saha once soylemediysem eğer benim için çok çok değerlisin..
Allah onurunda seninde yolunu açık etsin..
bende bugün oz eleştiri yaptım ama genede farklı davranmazdım be sedef..
ona bakarsaniz sizinle ayni fikirde olanlarda, sizin hakli oldugunuzu göstermez..
ben sadece bana katilanlarin oldugunu gördügüm icin, belki benim anlatmak istediklerimide
anlamaya calisirsiniz diye göstermek istedim..
benim amacim polemik yaratmak olmadi konunuzda, sadece fikirlerimi belirtmek istedim..
kimse iknada olmayabilir , sorun degil.. katilanlarin oldugunu görmek güzel sadece..
polemik yaratmak isteyen insan, cok daha farkli davranir, saldirgan yorumlar yapardi..
ben size yardimci oldugumu düsünüyordum, cünkü farkli bakmanizi istedim kendinize..
elestiriyi görmenizi istedim fakat konuyu kapattirdiniz bir ara cevapta yazmamizi istemediniz,
cünkü hosunuza gitmedi , bizimde digerleri gibi sizi poh pohluyor olmamamiz..
zaman benim zamanim, ama düsündügünüz icin sagolun..
clemim ne yorum yaparlarsa yapsınlar kabul, zaten buraya konu açmandaki amaç sadece aferin güzel yapmışsın yorumları değil, göremediğin şeyleri görmek, bundan sonra nasıl davranıcağını belirlemek vs. ama bilip bilmeden seni yalancılıkla suçlamalarına çok üzüldüm. hele biri üşenmemiş dalga geçercesine bi sonraki senaryoyu yazmış. Allah'a havale ediyorum onu. ne zamandan beri saygılı sabırlı davranmak lugatımızdan silindi de tepkine yalanlarcasına inanmadılar, bunu da anlamıyorum.
benim bi ablam yok ama sen de bu boşluğumu doldurdun benim iyi kalplimmmçok seviyorum seni, sen çok şanslısın böyle güzel huylara sahip olduğun için, bak ben bile dayanamazdım diyorum ya =) ama inşallah ilerde özellikle kv konularında senin gibi olurum. annem de hep öyle öğütler bana, rahatsız olduğum konuları eşime aktarıp onun halletmesinden yanayım. ne de olsa o oğlu, onu daha çok dinler, oğlu bişey de dese koymaz ona. ama biz geliniz, en ufak bi lafımız bile yanlış anlaşılabilir.
sen de hakkını helal et clemim, güzel dileklerin duaların aynen senin için de geçerli benim güzel ablam
helal olsun sedefm sen daha iyi bir eş ve daha iyi bir gelin olacaksın emeinin benim toyluktan yaptığım hataları sen daha bilinçli olduğun için yapmayacaksın..
üzülme her çeşit yorum gelecek dikkate aldıklarıma cevap veriyorum.alaya alanlar ev hakaret edenler için kib var zaten basar geçerim arkadaşım sen sıkma canını..
hayır konuyu sabah erken saatlerde kapatırmak için msj gonderdim
yeni kapandı
bende cevap hakkı doğduğunu düşündüğüm için yeniden açtırdım bakın gene farklı benim adıma düşünüyorsunuz hoşunuza gitmedi
yazdıklarınız demişsiniz o yüzden kapatttırdığımı yazmışsınız ..
pohpohlanmaya ihtiyacım yok benim velev ki popohlanmak için yazmış olayım ben size beni pohpohla demedikten sonra neden bu sizi bu kadar rahatsız etsin ki? konu sizle alakalı değil benimle alakalı..
eleştiride bulunmadınız açıça beni itam ettiniz suçladınız..
beğenmesseniz okur geçersin siz oyle düşünün dememe karşın ısrarla yazdınız.
bunun amacı polemik yaratmaktır.. beğenmezseniz yalan yada phpohlanmak için yazdığımı düşünürseniz geçerseniz
başak konuyu okursunuz bu kadar basit arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?