- Konu Sahibi clementine_
-
Tel/de konusurken seni seviyorum, gene ararim deyip kapattiktan sonra esine, annene sikayet etmen sinsiliktir! :)
Madem herkese anlatacak kadar buyuk bir sorun, konusurken rol yapacaginiza
cumlelerinden rahatsiz oldugunuzu belirtseydiniz..
Ha diyorsunuz ya cok acilar cekmis bir kadin onunla kavga edemem diye !
ozaman kimseye sikayet edipte kadin hakkinda kotu dusunmelerinide saglama madem
merak etmeyin birazdan sizide begenecek
Konu açma saati 14:13
Eşine söylediğini belirttiğin saat 15:06
Zaten arada bir de annene şikayet etmişsin, anlamadım meleklik, anlayış bunun neresinde?
Zaten eşini bir tek cumadan dönene kadar bekleyip anlatıvermişsin.
Bir sonraki muhtemel dialog:
c:anne cuman mübarek olsun ellerinden operim nasılsın yorgun değilsin ya
a:eh işte tadım yok clementinem oğluma beni hemen ispiyonlamışsın!
c: !!! anne bak hemen değil, önce birkaç saat düşündüm, sonra kk da sordum, gerçi onlar bana ispiyonla demeye fırsat bırakmadı ama....
a: yok clementine sen hep kendi kafana göre hareket et, sakın kimseyi dinleme
c:annecim bak hem bana melek de dediler meleğim ben üzme beni, sabrın dibiyim kaç saat bekledim, eşim cumadan gelene kadar sadece anneme şikayet edip bir de konu açtım o kadar!
a: Aferin. Bana neler dediler?
c: Annecim sana bayağı saydırdılar ama ben korudum seni, cahil dedim, kıskanç falan, korudum yani, özünde iyisin.
a: Kk yı oynatıyorsun clementine her istediğini yaptırıyorsun
c: anne ben cuma için aradım üzme beni ben seni çok seviyorum
a: bende seni seviyorum ama soyleyeceğim Kk ya oyum oyum oynattın parmağında,
c: tamam annecim ellerinden operim var mı bişeye ihtiyacın?
a: ses yok
a: sen hep melek kal tamam mı clementine
c: opüyorum anne ararım gene
Alttaki yoruma katım katım katılıyorum.
Hanfendinin beni beğenmesi bana ne katıcak? Fikirlerim sizin kadar basit değiller kusura bakmayın, birisi beğenicek yada beğenmeyecek diye düşüncelerimi yazmaktan çekinmem.
Dervişin fikri neyse, zikri o olurmuş. Sığ düşüncelerinize beni alet etmeyin lütfen.
Herkes o kadar alışmış ve normal kabul etmiş ki çatır çatır laf söylemeyi, illa karşımızdaki kişi bilinçsiz konuşurken bizde cevap vermek zorundaymışız gibi yazısız kurallar koymuşuz. Bunu yapmadığımızda da eziliyoruz sanmışız. Halbuki dinimiz de bize bunu emrediyor, Allah rızası için sevip, Allah rızası için saygı duymak. Bu bu kadar basit, ben ne bir saçmalık, ne bir aşırılık gördüm cevaplarınızda. Aksine çok rastlamadığımız ama olması gereken bir tavır gördüm.
Daha öncede dediğim gibi, örnek aldım açıkçası sizi kendime, bu tavır çok hoşuma gitti çünkü.
clemim canım çok iyi yapmışsın kv nin istediği kavgaymış bellki ona istediğini vermemen iyi olmuş.sen kötü olma kv ile eşine söyle o halletsin yani böyle devam et.senin yaşadıklarını senden iyi kimse bilemez o yüzden üzme bazı yorumlar için kendini.senin samimiyetine her zaman inanmışımdır ben
olabilirdi tabii ama ben boyle yapmayı tercih ettimaradığıma pişman ettin anne sağol ..deyip kapasaydınız
haketmeyen birine ne gerek var ki bu kadar sevgi yumağı olmaya
olabilirdi tabii ama ben boyle yapmayı tercih ettim
eğer ki bu tavırlarına devam ederse bende tavırlarımı gozden geçireceğim tekrar..
herkesin yapısı farklı tabi ben olsam çoktan ismini bile unutmuştum
siz beklemeyi seçiyosunuz inş. toparlar kendini
Fikir yurutmedim ki? basit ve sig olsun? kanatli melek dedim sorguladigim icin sig olunuyorsa eyvallah
yalniz o neydi öyle yazdiklariniz inansam aglayacktim cidden
Haksiz oldugumu sanmiyordum, benim gibi düsünenlerde varmis..
Keske daha icten davransaniz,
kaynanam beni saymasin, sövsün bana ama ben yinede melek kesilicem.. tavri bana kesinlikle samimi gelmiyor malesef..
Sonradanda bu konu hakkinda esinize ve kkya sikayetlenirken, kaynananizi kötülerken, "seni seviyorum" demeniz ,
ne kadar inandirici ?
Keske gercekci davranip, gercek düsüncelerinizi bize yazsaydiniz..
Ama devir öyle bir devirki,
"oynayanlar " daha cok sevilir olmus, ne yazikki...
şimdi bana bazıları clemin avukatı mısın dicekler
ama yazamadan edemicem..
arkadaşlar bi konusu daha vardı clementinenin ve orda da farkedersiniz ki, biz ne kadar sinir olsak da o her daim saygısını korumuştur.
kayınvalidesine o da kırılmadı mı, tabii ki kırıldı, ama sonuçta eşinin annesi, onu sevmese de saygı duymak zorunda.
haa bunu zaten hepimiz biliyoruz, sadece bu konu karşısında tepkilerimiz farklı olurdu. ben bekarım, aynı durumda olsam napardım bilmiyorum, ama sanırım clem kadar sabırlı olamazdım, en azından ''bu dediklerin beni çok üzdü'' derdim. ama bu benim, o clem. inanın onu tanıyorum ve nasıl bi yapıya sahip olduğunu biliyorum. o hayatta onu üzenlerle karşılaştığında her daim sabırlı olup saygısını koruyan biri oldu. ve diğer konusunda böyle yapmakla çok şey kazandı. eminim bunda da kazanan yine o olacak ve sabrının mükafatını alacak. keşke herkes öyle olsa, çünkü kavga etmek hiçbir şeyi çözmez. o orda kv ye kötü bi söz söylese, kv oğluna yetiştirse, eşiyle aralarının bozulması nihayetinde gelecektir. ama o kv ye böyle davranarak kv yi daha çok kendinden utandırmış olur ve kv daha çok vicdan yapıp hatasını anlaması daha kolay olur.
yine de herkesin tepkisi farklıdır. anlıyorum çünkü ben de zor tutarım böyle şeylerde kendimi. ama Allah cleme peygamber sabrı vermiş, ne güzel, benim annem de böyle. ama kazanan hep o olur. çünkü insan sinirlerine hakim olamayıp ağzından kötü bi laf çıksa bu kez haklıyken haksız duruma düşebilir.
oynuyo diyenler var. oynasa neden böyle bi konu açsın ki? bu konunun neresinden egolarını tatmin eder insan. kkda çok oynayanlar gördüm, özellikle de başkalarının fotolarını koyup benim deyip ona güzelsin dememizden haz alanlar.. ama bu konuda yalan söylemesinin bi amacı olabilir mi?
eşine de anlatıcak tabii ki, kv ye iyimser davrandı diye bunun devamının gelmesini kim ister, kim bu sözleri tekrar duymak ister? zaten fark ettiyseniz konuşmada sürekli konuyu kapatmaya çalışmış.
neyse çok uzattım. ister inanın ister inanmayın, ama bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. zaten clem ''ne yapayım ben'' demiş, ''NE YAPTIM BEN'' dememiş.
clemim, eşin zaten her zaman en büyük destekçin, ona durumu anlattığında seni anlıcaktır, sen saygını korumaya devam et, eşin gerekeni kv ye iletir. umarım kv en kısa zamanda hatasını anlar ve bi daha tekrarlamaz canım
Clementine kimseye kendini ispatlamaya çalışma.
Seni bilen biliyor
cudana çok teşekkür ederim arkadaşım..
ozelden msj gonderdim bana donermisin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?