- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet o kadar zıtmışız ama bir hareket yüzünden annemin bunları duyması doğru mu?Hayatlarına dahil olmuyoruz dinlediklerince yaşıyorlar kaçkez onlara gitmek isteyip reddedildi şuan anlıyorum sebebini görünüşümüzden rahatsızmışlar belli kiDüşünce yapınız taban tabana zıt anladığım kadarıyla ama bunu inat haline getirmek kimseye fayda sağlamayacak ki, ne siz bu yaştan sonra onun fikrini değiştirebilirsiniz ne de onlar sizin. Az görüşmek buna çözüm kaldı ki zaten az görüşüyormuşsunuz, sizin aileniz eşinize saygı gösteriyorsa bence problem yok
Resmen bizi baştan aşağı yermiş evimizdeki eşyaya kadar bunun aşağılanması normal birşey mi imkan budur bu kadar olur çok mu normal böyle düşünmesi ayrıca kendi ailesinin evinde daha iyi şeyler görmedim benBen pek uzulecek bir sey goremedim. Belki goren arkadaslar olur.
Ay millet soyler de soyler. Yenge de soyler, kardes de soyler. Boyle ince seylere takilirsan hasta olursun. Kimse kimseyi ya da esyasini begenmek zorunda degil. Ucuncu kisilere antmak da dogru degil ama yapiyorlar. Dunya iste her tur insan var. Milletin gelini daha neler neler yapiyor bosver bacim. Allah beterinden korusun.Resmen bizi baştan aşağı yermiş evimizdeki eşyaya kadar bunun aşağılanması normal birşey mi imkan budur bu kadar olur çok mu normal böyle düşünmesi ayrıca kendi ailesinin evinde daha iyi şeyler görmedim ben
Artık onlar geldiğinde annemlere gelmeyeceğiz madem bu durum sebep oldu gerek yokMesaj tekrarı
Eşimin hareketi başka hiçbirşey yok ona kimse odadan çık gelme falanda demedi hatta abime mutfakta görüşün dedim onunda akrabalardan hoşlanmadıkları falan varmış vs. annem sırf abime birşey söyler tatsızlık olur diye susmuşYengen bunları direk annene mi söylemiş?
Böyle aniden dökülecek ne olmuş ki?
Kimse kimsenin evine baskına giyimine kuşamına laf etmemeli bence bu çok ayıp birşeyAy millet soyler de soyler. Yenge de soyler, kardes de soyler. Boyle ince seylere takilirsan hasta olursun. Kimse kimseyi ya da esyasini begenmek zorunda degil. Ucuncu kisilere antmak da dogru degil ama yapiyorlar. Dunya iste her tur insan var. Milletin gelini daha neler neler yapiyor bosver bacim. Allah beterinden korusun.
Annem ve diğer abime söylemiş biz birgün bile onu ayrıştırmamışken hiçbirşeye konuşmamışken ki akrabalarda buna dahil gerçekten çok çok ayıp ettiKime demis bunları anlamadim,
Ben de benzer seylerden sikayet ediyorum bazen ama bu esimin ailesini sevmedigim ya da kin guttugum anlamina gelmez, yaşam tarzlarindaki bazi seyler beni rahatsiz ediyor ben de dile getiriyorum, o yuzden yanlis bisey göremedim, icten icten fesatlanip baska seylerden olay cikaracagina yasadigi rahatsizliklari dile getirmis, keske herkes boyle olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?