Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Salla ya. Senin düşüncen o onunki o. Onun sana senin ona karışmaya hakkın yok. Bu yüzden laf ediyorsa görüşme, aynı ortamda bulunma. Sizin tercihiniz onlar gb olmak zorunda değilsiniz. Ha saygısızlık yapıp bunu söylüyorsa da biz böyleyiz beğenmeyen uzak dursun onlar istedi diye öyle olacak değiliz de umursama hayatına bak.

Bizi davet eden böyle etsin böyle etmeyen de davet etmek bizimle aynı ortamda bulunmak zorunda değil de. Kestir at.

Geldi ama ben mesafelerdir akraba olarak pek erkek kuzenim yok zaten kimse böyle yadırgamadı

Hayır hiçbir müdahalede bulunmadık ben sorun olabileceğini tahmin ettiğim için telefonla bile görüşsünler dedim sırf fitne çıkmasın diye ama maşallah

Bide su ör
Ay ne kadar anlam yüklüyorsunuz bazılarına,gelse nolur hiç gelmese nolur,deseydiniz "bu kadar rahatsızsan içimizde bulunmaktan abim tek gelsin sen gelme bizim için de no problem yani" deseydiniz..

o zaman konu sahibinin kocasi gelmesin? Cünkü o istemiyor kadinli erkekli otturmak. Otturunca ne olacaksa artik!

="morsever25, post: 52159617, member: 779798"]Geldi ama ben mesafelerdir akraba olarak pek erkek kuzenim yok zaten kimse böyle yadırgamadı
kızını seven damadıyla uğraşmaz diye düşünüyor bence anneniz aynı zamanda diyor ve konuyu kapatıyorum. Ama son bişey söyleyim bence yengenizi rahatsız eden bişey var ve siz sadece kendi pencerenizden baktığınız için göremiyorsunuz.

Biz kapalı bir aile ve sülaleyiz ortam bir olsada vıcık vıcık ilişki yok kimsenin arasında herkes Allah rızası için olduğunu bilip Allah razı olsun dedi yengemle kendi nefsini konuşturup aileyiz böyle olmaz dedi aile olmak çok farklı bir kavram malesef

Dimi yaaaa, abi kimki?? Abi ne ki? Kardes bitek. Kosickocugunun gönlü olsunda amannn, abiyi salla gitsin....

Bayram için dedim telefonlada görüşebilirlerdi eşim bunu sorun edecek insan değil
niye neticede yengenizin seside eşinize haram?
BİRDE merak ettim eşiniz ne iş yapıyor? çalıştığı yerde hiç kadına denk gelmiyor mu? yada pazar market alışverişi nasıl hallediyor. kadınsız yerlerden mi alıyor?

Rahatsız eden şey kapalılık bence göze batan tekşey bu birde kalabalık sülaleyiz görüşüyoruz biz özel günlerde yengemler gidip gelmez pek sevmez bayram ziyaretinde bile bize gelen komşudan rahatsızlık duyarlar

Abimle konuşabilirlerdi eşim tornacı

Öyle beni bileni biliyorum ben beni bilmeyene yapışa mam

Valla ben simdi acikca düsüncemi yazardim da yazamiyorum.

Sorun su ki, aile icinde, yenge eniste gelin görümce kayin bunlar kardestir. Nasil esimizin annesine anne baba diyorsak onlarda kardes olarak girer ailemize yada biz onlarinkine. Ailemden biri bana dese ki, senin esin ortama girince haremlik seramlik otturalim, ben onu diyen kiside bi anormallik ararim. Kim bilir aklindan ne geciyor ki böyle diyor derim. Allah rizasi icin diyipte rica ederim, Rabbimi böyle bi zihniyet icine cekmeyin.

Yahu biz kapalıyız vıcık ilişkimiz yok derken. Biz açığız kucak kucağa oturuyoruz söylemesi ayıp birarada oturunca.kapalılatın da bu düşüncesi var bir kendileri allahı bilir . Daha çok şey söyleyecem de tutuyorum kendimi

İçleri fesatsa ne yapsinlar ama değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…