- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Geldi ama ben mesafelerdir akraba olarak pek erkek kuzenim yok zaten kimse böyle yadırgamadıŞimdi lafı çeviriyorsunuz ama çünkü sırf eşim öyle istiyor diye aile hatta sülale olarak öyle oturuyoruz dediniz. Yani siz evlenmeden önce hiç uzak akraba, konu komşu gelmedi mi eve? O zaman nasıldı? O zaman da eşinizin istediği gibi olsa zaten üstteki cümleyi kurmazdınız ve yenge de sizi baştan bilirdi taa eclenirken ve gelip şimdi laf etmezdi. Bence değiştiğinize bozulmuş.
Hayır hiçbir müdahalede bulunmadık ben sorun olabileceğini tahmin ettiğim için telefonla bile görüşsünler dedim sırf fitne çıkmasın diye ama maşallahOnu rahatsiz eden şey ,pek kıymeti eşinizin onunla görüşüp görüşmemesi degil , umrunda bile oldugunu sanmiyorum.
Onu rahatsiz eden ve sizin anlamamakta ısrar ettiginiz şey, onların yaşam tarzına yaptiginiz mudahale.
Ay ne kadar anlam yüklüyorsunuz bazılarına,gelse nolur hiç gelmese nolur,deseydiniz "bu kadar rahatsızsan içimizde bulunmaktan abim tek gelsin sen gelme bizim için de no problem yani" deseydiniz..
telefon ile görüşsünler derken neyi kastediyorsunuz?Hayır hiçbir müdahalede bulunmadık ben sorun olabileceğini tahmin ettiğim için telefonla bile görüşsünler dedim sırf fitne çıkmasın diye ama maşallah
kızını seven damadıyla uğraşmaz diye düşünüyor bence anneniz aynı zamanda diyor ve konuyu kapatıyorum. Ama son bişey söyleyim bence yengenizi rahatsız eden bişey var ve siz sadece kendi pencerenizden baktığınız için göremiyorsunuz.="morsever25, post: 52159617, member: 779798"]Geldi ama ben mesafelerdir akraba olarak pek erkek kuzenim yok zaten kimse böyle yadırgamadı
Biz kapalı bir aile ve sülaleyiz ortam bir olsada vıcık vıcık ilişki yok kimsenin arasında herkes Allah rızası için olduğunu bilip Allah razı olsun dedi yengemle kendi nefsini konuşturup aileyiz böyle olmaz dedi aile olmak çok farklı bir kavram malesefHaremlik selamlık olayı eşinizle mi başladı ailede yoksa siz evlenmeden önce de mi durum böyleydi merak ettim, şayet değilse neden 1 damat tüm aileyi değiştirebiliyor da gelin sadece fikrini söyleyince günah keçisi ilan ediliyor. Damat geldiğinde sizin yaşam tarzınızı bepenmiyorum ben böyleyim demiş ve herkes koskoca annen baban kabul etmişş,ilginç. Damada duyduğunuz saygıyı keşke yengenizeve abinize de duysanız.
Biz kimseyi bize uymak zorundasınız diye birşeye zorlamıyoruz Allah rızası için yapıldığını bilip memnun kalarak uyuyorlar ben abime sorun olmasın diye telefonda arayabileceğini bile söyledim dert değil yani benim için hiç değil görsem ne görmesem ne
Bayram için dedim telefonlada görüşebilirlerdi eşim bunu sorun edecek insan değiltelefon ile görüşsünler derken neyi kastediyorsunuz?
Öyle beni bileni biliyorum ben beni bilmeyene yapışa mamDimi yaaaa, abi kimki?? Abi ne ki? Kardes bitek. Kosickocugunun gönlü olsunda amannn, abiyi salla gitsin....
niye neticede yengenizin seside eşinize haram?Bayram için dedim telefonlada görüşebilirlerdi eşim bunu sorun edecek insan değil
kendi nefsini konuşturup
Rahatsız eden şey kapalılık bence göze batan tekşey bu birde kalabalık sülaleyiz görüşüyoruz biz özel günlerde yengemler gidip gelmez pek sevmez bayram ziyaretinde bile bize gelen komşudan rahatsızlık duyarlarkızını seven damadıyla uğraşmaz diye düşünüyor bence anneniz aynı zamanda diyor ve konuyu kapatıyorum. Ama son bişey söyleyim bence yengenizi rahatsız eden bişey var ve siz sadece kendi pencerenizden baktığınız için göremiyorsunuz.
Abimle konuşabilirlerdi eşim tornacıniye neticede yengenizin seside eşinize haram?
BİRDE merak ettim eşiniz ne iş yapıyor? çalıştığı yerde hiç kadına denk gelmiyor mu? yada pazar market alışverişi nasıl hallediyor. kadınsız yerlerden mi alıyor?
Öyle beni bileni biliyorum ben beni bilmeyene yapışa mam
Yahu biz kapalıyız vıcık ilişkimiz yok derken. Biz açığız kucak kucağa oturuyoruz söylemesi ayıp birarada oturunca.kapalılatın da bu düşüncesi var bir kendileri allahı bilir . Daha çok şey söyleyecem de tutuyorum kendimiBiz kapalı bir aile ve sülaleyiz ortam bir olsada vıcık vıcık ilişki yok kimsenin arasında herkes Allah rızası için olduğunu bilip Allah razı olsun dedi yengemle kendi nefsini konuşturup aileyiz böyle olmaz dedi aile olmak çok farklı bir kavram malesef
İçinde Allah rızasını düşünmeyip kendi istediğini dile getirmek demekbu ne demek?
İçleri fesatsa ne yapsinlar ama değil miYahu biz kapalıyız vıcık ilişkimiz yok derken. Biz açığız kucak kucağa oturuyoruz söylemesi ayıp birarada oturunca.kapalılatın da bu düşüncesi var bir kendileri allahı bilir . Daha çok şey söyleyecem de tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?