Slm kızlar benimki dert deil ama kararsız olduğum bi konuda sizlere danışmak istiyorum 1ay sonra oğlum olacak inşallah adını AREN koymak istiyoruz anlamı farsçada sanırım en parlak kum tanesi demekmiş bu ismi koyup pişman olan. Varmı sıkıntı yaşayan yabancı isim gibimi duruyo çok beğendim çünkü şimdiden teşekkürler
aren ermenicede tanrıya doğru demek.
farsça olarak da baktım ve maalesef bir karşılığını bulamadım.
bir de biyokimyada aromatik hidrokarbonlara aren denir, duyunca ilk aklıma o geldi.
yine de fikrimi sorarsanız çok şık bir isim.
aren ermenicede tanrıya doğru demek.
Tamamen gayrimüslim çağrışımlı bir isim.
Ben duysam Ermeni olduğunu düşünürdüm.
Müslüman olduğunu öğrenince ise özenti/zorlama bir isim olduğunu düşünürdüm.
Aynen tanrıça isimleri ve bilmemneceden geldiği düşünülen abuk sabuk isimler hakkında düşündüğüm gibi...
İlginç bir isim bence.Güzel veya kötü diyemiyorum.Bence güzel veya kötü denilebilecek daha net isimlere yönelin :))
Tartışma çıkmasa dahi içeriği kıyısından köşesinden dinle alakalı bir konu açıldığında herkes kib butonuna saldırırken, oğlunun adı Aren olanlar diye bir konu açılıyor ve hala açık nedense...
Sadece dini konular için düşünmüyorum aynı şeyi. Evet başka bir bölüm var bununla ilgili, tamam onu anlıyorum. Ama burada bir eşya yahut kıyafet hakkında fikir alanların da konusu kapatılıyor ve hatta üyeler ceza alıyor. Peki bu konuyla onların arasında ne fark var? Aydınlatabilir mi biri beni?
Üyelerin ceza alması kadar saçma bir uygulama yok zaten.Sen açtığın sitenin tüm bölümlerinin tanıtımını yeterince yapamıyorsan bunun suçlusu sensin,ben neden ceza alıyorum.O zaman tanıtımını iyi yap.
Tamamen gayrimüslim çağrışımlı bir isim.
Ben duysam Ermeni olduğunu düşünürdüm.
Müslüman olduğunu öğrenince ise özenti/zorlama bir isim olduğunu düşünürdüm.
Aynen tanrıça isimleri ve bilmemneceden geldiği düşünülen abuk sabuk isimler hakkında düşündüğüm gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?