- Konu Sahibi BalikEsirli
-
Sen neymişsin "oğlunun" evin de?
Bilsembeynı nasıl çalışıyorda dusunuyor hıc bılmıyorum..
Sen neymişsin "oğlunun" evin de?
bence çok fazla dert etme bu konuda eğer sen eşine söylenip durursan o da anneme haksızlık mı yapıyoruz diye düşünmeye başlar ya da sen söylenme diye konuyu kapatmak ıcın annem haklı der o zaman daha fena olur..
eşinin düşüncesi çok güzel bunu tersine çevirecek hiçbir şey yapma derim...
eğer bunu abartmaya devam ederlerse esın bunu da söyler gibi geldi... sen olsun askım gelsınler ne olacak sankı gercı onlar olunca sana yanasamıyorum ama olsun napalım dıyıver emın ol ıcı gıder:) hem yenı evlısınız kayınvalıdenız sımdık hala oglumu kaybettım psıkolojısınde zamanla vazgecer:)
oğulları ile meşgullerdi gelinler oğullarını götürünce bunalıma girdiler sanırım:)zaten istediği zaman gidip geliyormuş. gelme diyen mi olmuş? daha neyin lafını yapıyor anlamadım:44:
uğraşacak işleri yok mu bu insanların? gelinlerine takmışlar kafalarını.
merak ediyorum şu sorunlu kayınvalideler oğulları evlenmeden önce neyle meşgullerdi.
oğulları ile meşgullerdi gelinler oğullarını götürünce bunalıma girdiler sanırım:)
valla evli değilim ama bana sinir basıyor okudukça. acaba kendi yaşıtlarıyla mı çekişiyorlar? aaa bak bak xx gelininne neler yapmış. onun kadar olamadık!. s.dik yarışı gibi.. valla onların yaptığı mantıklı olmayınca benimde onları anlamak için kendime sunduğum sebepler mantıksız kalıyor:) Allah kolaylık versin kayınvalidesinden çeken tüm gelinlere. 3günlük dünya ya.
oğulları ile meşgullerdi gelinler oğullarını götürünce bunalıma girdiler sanırım:)
:)) tabi evlendikten sonra kıymete gelenlerde olur diyorumya bunlar hep kıskançlıkvalla benim ki hiç oğluyla meşgul değil di ama evlendirirken jetonu düştü de pek bi tatlı geldi
kıyamadı evlendirmelere
:)) tabi evlendikten sonra kıymete gelenlerde olur diyorumya bunlar hep kıskançlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?