E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
yok cnm öyle değil,şimdi biz bayanlarda XX kromozomu var,erkeklerde ise XY birleşme sırasında artk hangisi denk gelirse eğer XX olursa bebek kız,XY olursa erkek oluyo,yani ne kadının ne de erkeğin elinde olan bişi değil,ama erkekle bağlantılı.
hey Allahım bide eskiden kız doğuruyo diye kadınları suçlarlardı...(gerçi hala öyle ya..)
Kızlar annemler söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum benim böyle bir iddiam yok yalnız duyduklarımı paylaşıyorum bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim dediğine göre belirli bir pozisyonda ilişkiye girilince kız yine oğlan içinde belirli bir pozisyon varmış ve bunu deneyenler varmış tutmuş siz böyle birşey biliyormusunuz
bizimkilerde diyolarki ilişkiden sonra
sağa dönüp yatarsan erkek sola yatarsan
kız olurmuş.tabii ben asla inanmıyorum.
21. yüzyılda hala bunlara inananlar var çok şaşırmış durumdayım:1shok:
genetik bilimi diye bir bilim dalı yapmışlar boşuna demek ki:1closedeyes:
bende size yeni bir formül vereyim
oturarak çay içtikten sonra ayağa kalkıp üç defa göbek atıyorsunuz ve amuda kalkıp ilişkiye giriyorsunuz o zaman kızının oluyor
tüm bunları yapıp göbek atmazsanız onun yerine iki el okey oynarsanız oğlunuz olurtatlicadiarzu
birde ben hamilelikten bir kaç ay önce başlayıp hamilelikte yediğin şeylerle cinsiyet belirlendiğini duymuştum.bunuda bi araştırın isterseniz.
21. yüzyılda hala bunlara inananlar var çok şaşırmış durumdayım:1shok:
genetik bilimi diye bir bilim dalı yapmışlar boşuna demek ki:1closedeyes:
bende size yeni bir formül vereyim
oturarak çay içtikten sonra ayağa kalkıp üç defa göbek atıyorsunuz ve amuda kalkıp ilişkiye giriyorsunuz o zaman kızının oluyor
tüm bunları yapıp göbek atmazsanız onun yerine iki el okey oynarsanız oğlunuz olurtatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?