Doğuma Hazırlık oğluşuma isim arıyorum yardım eder misniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cansu_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
114
4
66
Ankara
Merabalar,

Allah izin verirse şubat 4 gibi bir oğluşumuz olacak. Ancak bir türlü isim bulamadık. Bu konuda önerilerinizi alabilir miyim? Hem modern hem de anlamı güzel olsun istiyorum.

Benim oğlumun adıda Ecmel..Anlamıda güzel bence..Doğumdan bir gün önce bulmuştuk arkadaşım..Zor valla isim koymak :) Herkes ilk başlarda zorlandı felan ama şimdi alıştılar:) yeni tanıştığımız ya da sokakta sevip isim soran insanlar hala anlayamıyorlar ama olsun ben çok sevdim:)

ecmel in analmaı ne peki :)

Aslında hem modern hem de anlamı güzel olan bi isim aradık ama bulamadık. Deha yı düşündük örneğin ama deha acaba bebeğin sırtına bir yükmüdür karar veremedik. İsim bulma konusu çok sıkıntılı....

Tunç , Berkant (sağlam yemin) , Ersan( adıyla ün salmış) , Aras (nehir adı), Melih (güzel ,şirin)

Son düzenleme:
Tunç ,Berkant (güçlü yemin),Ersan(adıyla ün salmış),Aras (nehir adı),Melih (güzel ,şirin),Reha(kurtulma ,zenginlik ,bolluk içinde olma) .Deha adı da gayet iyi bu arada:)

hepinize teşekkür ederim. bugün aren ismine takıldım farsça kökenli en parlak kum tanesi demek ama, hani ermenice gibi de duruyor. o yüzden de onadan da vazgeçtim sanırsam

Allah sağlıklı sıhatli bebeğinizie kavuşmayı nasip etsin..

Bizde isim konusunda çelişkiler yaşıyoruz.

Ama ben doruk ismini beğeniyorum kulağa hoş ve asil geliyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…