CiNeM Savaş Tanrısı..! Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 417 193 133 38 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu_can #21 Ecmel'in anlamı iki şekilde geçiyor canım. 1)çok yakışıklı,çok güzel 2)her şeyin en güzeli Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor gibi..:)
Ecmel'in anlamı iki şekilde geçiyor canım. 1)çok yakışıklı,çok güzel 2)her şeyin en güzeli Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor gibi..:)
O ozomen Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2010 18 0 36 İstanbul 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu_can #22 Miraç çok güzel bir isim bence. Peygamberimizin göğe yükselmesi anlamında.. bunu düşünebilirsin :))
E elifemr Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 14 0 36 Amasya 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu_can #23 ben de biraz zorlanıyorum az kaldı oğluşumun gelmesine benim de aklımda kutay ismi var anlamı uğur getiren kişi ve mübarek ay bakalım son güne kadar karar vermek zor olucak sanırım :)
ben de biraz zorlanıyorum az kaldı oğluşumun gelmesine benim de aklımda kutay ismi var anlamı uğur getiren kişi ve mübarek ay bakalım son güne kadar karar vermek zor olucak sanırım :)