Geçenlerde elimize bitane isim sözlüğü aldık Arhan ismide aklımıza yattı.Ayy onlada tarhana de dalga geçerlermi offf :)Oğlumun adı ARHAN.Tavsiye ederim.Anlamı üstün nitelikli ve temiz ahlaklı...
Bizimki Metehandan wazgeçti.Önerdiği isimlerse Cengizhan,Barbaros,İskender,Timur Ayy bu adam beni öldürecek :1shok: Görümcemde öle dedi ilkinin kısaltmasını yazdıkları için bulmak zor oluyormuş.Adı pınar olduğu için oğlu olursa çınar koyacakmış o isim gitti :)Berrak_07 .!.:Metehan Demir bence çok uzun olacak.İki isimli biri olarakta iki isim koymanızı nacizane fikrim olarak hiç tavsiye etmem ben gerçekten çok zorluklar yaşadım bu konuda.Resmi bir kuruma gidiyorum görevli Şerife hanım diye sesleniyor bende hiç üzerime alınmayarak acaba kime diyor diye bakıyorum ve sonradan jeton düşüyo tabi.Zaten iki ismi olanlar bir isimlerini seçp kullanıyorlar o yüzden iki ismi hep gereksiz bulmuşumdur. Bulduğunuz isimler çok güzel.Bence sadece Metehan ya da sadece Demir.Çınar isminide önerebilirim.
Eşimin sülalesi kalabalık olduğu için tüm isimlerden war.En yakın arkadaşlarının üçünün çoğunun adı emirhan biri emir CADIARZU Artık elini sallasan emirhana çarpıobilmiyorumkismilelazgulu83 .!.:EMİRHAN da ola bilir....
mafoldumbenAyy şu çocukların dalgasından zaten acaba ne derler die durmadan düşünüom.Demirden vazgeçtim demir bakır derler üzerler yawrumu :sinifsinif:momof2 .!.:Metehan cok guzel bir isim, kulaga da hos geliyor. Demir ismini tavsiye etmem (tabii sahsi gorusum) Orta okuldaki bir arkadasimin ismiydi ve cocukla surekli dalga geciyorlardi, kimse demir diye cagirmiyordu, tahta odun celik vs diyorlardi. Bence de dalgaya acik bir isim. Cift isim konusunda esim de cok muzdarip. Herkes farkli hitap ediyor, evrak doldurmada sorun oluyor, yazim hatalari daha fazla oluyor. Ustelik Metehan zaten birlesik isim, bir de baska isim gelince daha zor oluyor soylemesi. Tek isimin ozellikle erkek cocuklarinin psikolojisini daha iyi etkiledigini okumustum. Allah hayirli bir isim versin.. Gonlune gore olsun.
Ama demirhan da seçenekler arasındapapatyass .!.:bence DEMİRHAN koyabilirsin :)))
tek mete guzel
aras ın anlamı kesin o mu? ben araştırıdğımda sadece nehir adı diye geçiyor..
metehan güzel ama uzun bence.mete desek??
Kız mı olacak erkek mi olacak derken, cinsiyeti belli oldu bizim minik pofidiğin.Erkekmiş artık hazırlıklarınızı buna göre yapabilirsiniz dedi doktorumuz.Yahu nekadar zor isim bulmak.Ben Arası beğeniyordum ama anlamı bulunmuş mal imiş.Eşim geçenlerde Metehan olabilir dedi hoşuma da gitti ama şimdi ona saplandım kaldım başka isim yokmuş gibi :) Kızlık soyadımda Demir, Metehan Demir mi koysam acaba? Çİft isim olsun istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?