- Konu Sahibi zirsizdeli
-
Aras Güzel bir isim.
Mete, Emir, Eymen, Rüzgar, Karan, Uras
Bizde bir erkek bebek bekliyoruz senin gibi isimde kararsiziz ama aklimizda su isimler var bak bekli istedigin isim burdan cikabilir
→ BERA :1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti
→ ENSAR : 1. Yardımcılar, muavinler, müdafiler, koruyucular. 2. Medine'ye hicretle Mekkeli muhacirlere yardım eden, Medineli müslümanlara verilen ad. Kur'an-ı Kerim'de çok geçen kelimelerden birisidir.
→ EFDAL : 1. Çok faziletli, yüksek derecede. 2. Daha üstün, en üstün, erdemli.
→ TALHA : 1. Zamk ağacı. 2. Talha b. Ubeydullah. İslam dinini kabul eden ilk 10 kişiden biri, cennetle müjdelenmiştir.
→ AREL : Temiz, dürüst kimse
Anlamına bakayım hemen
Eymen ismini çok beğeniyorum da , bu sıra doğuran herkes Eymen koymuş
Diğer isimlerden Karan özellikle dikkatimi çekti anlamına bakayım hemen
Bera çok güzel bir isim ama babannesigilin dili dönmez ki
Hemen hemen bu isimlerin hangisini söylesem koymayın dilimiz dönmüyo derler
Bıktım onların keyfine uygun isim bulmaya çalışmaktan
Çok yorucu gerçekten
canım bizimkiler de aynı şekilde , onu koymayın , bunu koymayın ya hu ne iş siz size karışan olmadan koymuşsunuz bizim isimleri de mi? sonra bana yok çocum 2 isim koymayın, yok siz çok asortiksiniz abidik gubidik isimler seçiyonuz hep diyorlar..
valla biz iki isim koyacağız...ahmet ata..ahmet ismini zaten çok severdim..ata da ataürk'e ithafen..:)) bu arada ahmet efe , ali efe , ali demir ban hoş gelenler..
kızlar erkeğe isim çok zor eğer çok yakınım kağan koymasaydı oğlum kağan olacaktı ama başka hiçbi isim hoşuma gitmiyor
Eymen ismini çok beğeniyorum da , bu sıra doğuran herkes Eymen koymuş
Diğer isimlerden Karan özellikle dikkatimi çekti anlamına bakayım hemen
canim ne takiyosun kafana dónmezse dónmez onlar ismini sóyliyemiycek diye sen cocuguna begendigin ismimi koymiycan hic umrumda olmadi vallaahi kayinpeder birde kendi ismi konulsun istedi 9 torunun 5i erkek hic birine koymamislar ben nuri koyacakmisim oldu canim bask
Benim oglumun ismi BERKAYmikail cok istedim ama meleklerin cinsiyeti olmadigindan uygun bulunmadigini okudum bi sitede esim secti bizde.... Bi kac da hosuma giden erkek isimleri sunlar: elyesa,ubeyd,doruk,ilkay
Karan: Kahraman yürekli anlamına geliyor ben çok severim arkadaşıma önerdim o oğluna Karan adını koydu
Arkadaşlar yolun yarısını geçtik ve bırakın isim bulmayı seçeneklerimiz bile yok
bize seçenek önerip oğluşuma isim bulmamıza yardım ederseniz seviniriz
canım ben kerem, kerim, berkay ve egemen isimlerini beğeniyorum hadi sana kolay gelsin zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?