Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar beyazıd ismi sizce nasıl ilk söylendiğinde biraz garip gelio sanki kulağa ama emin olamadım

Kızlar biz de oğluşumuza "Başarılı ol" anlamına gelen ve tamamen Türkçe bir isim olan "BAŞAR" ismini koymayı düşünüyoruz. Gerçekten isim seçmek çok zor hepinize kolay gelsin. bu arada DORUK, VOLKAN, TOPRAK gibi isimler de çok hoşuma gidiyor...

Allah adıyla yaşamayı nasip etsin canım
Bizde bi isim bulabilseydik iyi olurdu

Arkadaşlar yolun yarısını geçtik ve bırakın isim bulmayı seçeneklerimiz bile yok
bize seçenek önerip oğluşuma isim bulmamıza yardım ederseniz seviniriz

'Ediz' çok güzel bir isim.Anlamı ; ulu,yüce,yüksek,değerli kimse. Kökeni de Türkçe.

erkek ısmı bulmak daha zor dahada kararsızlık yaratıyor ben erkek cocukta deniz ısmını cok begenırım kıza nazaran daha hoş...uras ulaş toprak baran altarnatıfın olabılır :))

erkek ısmı bulmak daha zor dahada kararsızlık yaratıyor ben erkek cocukta deniz ısmını cok begenırım kıza nazaran daha hoş...uras ulaş toprak baran altarnatıfın olabılır :))

Baran ismi bi kaç kez söylendi, not aldım
Bi türlü karar veremiyorsun koyacağın isme

Arkadaşlar yolun yarısını geçtik ve bırakın isim bulmayı seçeneklerimiz bile yok
bize seçenek önerip oğluşuma isim bulmamıza yardım ederseniz seviniriz

Benim bebişimin cinsiyeti de yakında belli olur eğer erkekse Cihangir koymayı düşünüyorum bi anda aklıma düşüverdi :)) Heybetli bi isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…