Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Güvenemez oldu hiçbir şeye
bi sitede yazan başka bi sitede bambaşka
içine sinerse koyar sanırım, yıllardır o ismi istiyormuş

Ben Ulaş Behiç ya da Behiç Ulaş düşünüyorum ilerisi için.
Ben de sen gibi kılı kırk yaran biriyim. Aman ağır gelmesin aman dalga geçmesinler.
Ulaşa çok taktım o kesin. Yanına da behiç Utkuyu da önerebilirim.

Anlamlarına bakabilirsin.

Benim bebişimin cinsiyeti de yakında belli olur eğer erkekse Cihangir koymayı düşünüyorum bi anda aklıma düşüverdi :)) Heybetli bi isim

Allah analı babalı büyütsün öncelikle canım
Ne heyecanlısındır sen şimdi bebişinin cinsiyetini öğreneceksin diye
öğrenince bana da söyle olur mu?

Allah analı babalı büyütsün öncelikle canım
Ne heyecanlısındır sen şimdi bebişinin cinsiyetini öğreneceksin diye
öğrenince bana da söyle olur mu?

Amiiiin canım çok teşekkür ederim.Hem de ne heyecan.. :18: Tabi ki söylerim bu Perşemde değil haftaya Perşembe kontrolüm var inşallah gösterir bizi daha fazla heyecanlandırmaz.

Ne zor şeymiş isim koymak bi bebişe yaaaa
Kafam karmakarışık canım
bakıyım anlamlarına

Evet canım çok zor
Baktın mı

Evet canım
ULAŞ
Hayata gülerek bakan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, sanatsal yeteneklere sahip olan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, iş hayatında atılgan, enerjik, çok üretken ve güçlü bir yapıya sahip olan bir kişilik enerjisine sahiptir.

Beğendiğin var mı aralarında peki ya da kafana yatan koyabileceğin ?

kayra utku oğlumun adı doğacak oğlum içinse çınar,ibrahim,egemen,şimdilik aklıma gelenler bunlar emir,eren ismide güzel

of ya aynı dert den bende de var canım ya ilk ögrendik tunahan olsun dedik şimdide dini içeriği de olan bi isim arıyoruz ama yok aras ı bende düşündüm eymen ali olabilir .eşim ünisex isim bulma diyor atlas güzel mesala umarım bunlar sana bi yol gösterir canım bnede bulurum inşallah artık ismiyle seslenmek istiyorum bu gidişle oğulcan olacak ismi:)

Canım isim bulmak ve onu yakıştırmak en zor iş
oğluş diye sesleniyorum , öyle kalacak gibi duruyo şimdilik

benimde oğlum olacak inşallah yağız alp yada çağan koymayı düşünüyoruz çağan:mutlu gün,bayram demek onun geldiği gün bayramımız olsun :)

Kayranın anlamı da her yerde farklı yazıyor
gerçek anlamı ne?

iyilik,lütuf bazı sitelerde tanrıdan yada allahtan gelen bazılarındada büyük bir kimseden gelen
biz allahtan gelen iyilik lütuf kısmı hosumuza a gitti neticide nasıl inandığında önemli

iyilik,lütuf bazı sitelerde tanrıdan yada allahtan gelen bazılarındada büyük bir kimseden gelen
biz allahtan gelen iyilik lütuf kısmı hosumuza a gitti neticide nasıl inandığında önemli

Ben Kayra ismini çok beğeniyorum ve koymayı istiyorum
ama Tanrı anlamına geliyor yazıyor nette dediler

ben çok isim aradım sonunda Alp koydum.hem anlamı çok güzel,hem öz Türkçe bir isim hemde 1500 yıllık geçmişi var.ben tek başına Alp koydum,tek ve kısa isim her zaman karizmatik durur diye düşündük.ama söylemesi biraz zor oldu tek hece olduğu için.yanına bir isim daha ekletsemmi diye düşünüyorum bazen. istersen sende tek başına koyabilirsin benim gibi ya da dilersen anına ekte koyabilirsin.sonuçta kısa olduğu için herşeyle gidiyor.mesela:

ALPTUĞ
MİRALP
YİĞİT ALP
YAĞIZ ALP
GÖKALP

umarım hayırlı bir isim bulursun oğluşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…