Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence Yusuf ismi çok güzel bir isim

bence de canım

Kocam da başta Taha istemişti ama hangi siteyi araştırsak belli bi anlam yazmıyordu
vazgeçtik

ben mete ve enes isimlerini beğeniyorum.
belki sende beğenirsin
Allah önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Babasına soralım onun beğenmesi daha büyük sorun
Allahım kucağımıza almayı nasip eder umarım

Aras kulağa hoş geliyor ama ister istemez insanın aklına "Aras Kargo" geliyor. Aras muadili Uras'ı öneririm.Kulağa sempatik geliyor.

13 yaşımdan beri kafama taktım oğlum olursa adını Muhammed Aras koyucam diye :)) hem Aras Kargo değilde benim aklıma Kumral Ada Mavi Tunadaki Aras geliyor o romanı çok beğendiğimden ismede bayılmıştım artık herkes Aras koyuyor oğluna Funda Arar bile koymuuş koymayın yaa ben koyiyimm

tamam canım senin için koymiyim

Bir arkadaşımın ilk oğlunun adı Arda, ikincisi Aras. Duydukları anda aşık olmuşlar "Aras" adına ama ilkokulda çocuklar çok acımasız oluyorlar; kesin aras kargo diye dalga geçerler.

Bir arkadaşımın ilk oğlunun adı Arda, ikincisi Aras. Duydukları anda aşık olmuşlar "Aras" adına ama ilkokulda çocuklar çok acımasız oluyorlar; kesin aras kargo diye dalga geçerler.

O yüzden çok dikkatli olmaya çalışıyorum
çocukların diline bi düştü mü psikolojisi bozulur bebişlerimizin
off offf ne zormuş isim seçmek

Biz de cok aradik.anlamini fakat dini bi sitede uzunca anlaminin aciklamasini bulduk. Zaten camii hocalarina da sormayi planliyoruz. En iyi onlar bilir diye.. Baska bi isme kanim kaynamadi acikcasi hala da kaynamiyor
zamanimiz uzun.. Bence dogru ve uygun olan isim kendi gelecek bize.. Buna inaniyorum. Ümitsizlige kapilmayalim

Semih ismini koyabilirsiniz yanına ben seviyorum Semih ismini.

Benim de oğlum olacak Allah nasip ederse. şuanda aynı sıkıntıyı biz yaşıyoruz. bi türlü karar veremedik isimler konusunda. herşeyi göz önünde bulunduruyoruz anlamı yaş yaş ona yakışıp taşıyacak olması ama beğendiklerimiz ya başkasının bebeğinin ismi yada sülalede illa ki oluyo o isimlerden.
Kız olsa bu kadar düşünülemezdi sanırım :)
Bizim isimlerimizin başında AYTUĞ geliyo. Eşim ilk söylediği andan itibaren ısındım şimdi hiç bi isim bu kadar hoş gelmiyo bana. birlik olalımda bebeklerimize isim bulalım :)

Kerim ismi tek başına konulmamalıymış.bence doğru.ağır geliyor.ben de isim arıyorum kuzuma.Eymen çok önceden aklımdaydı.ama şimdi eskisi kadar çekmiyor beni.bir de herkes Eymen koyuyor sanki son zamanlarda.benim zamanım da az kaldı.hala isim yok, inşallah buluruz içimize sinen güzel bir isim:)

Biran evvel bebeğimin ismini bulsam da rahat etsem diyorum
içime dert oluyor ismi olmadıkca
hocaya soralım bari bizde

Valla en büyük sıkıntı isim koymakmış bebişlerimize
Allahım nasıl bir yük, anlamlı olacak, yakışacak, çocuk kaldırabilecek
off offf
sağlıkla doğursak, isimlerini de bulsak iyi olacak

şöyle tam benim oğlumu anlatıyor dediğimiz bi isim bulabiliriz umarım
Herkes de Eymen'e takmış bu sıralar
nereye baksam yenidoğan erkeğin adı Eymen
o yüzden bende vazgeçtim

önceleri benim de aklıma dalga geçerler mi diye gelmişti,ama walla türk milleti olarak isimlerin hepsiyle dalga geçmeye pek bi meyilli oldugumuz için , ben salllamıyom açıkcası

önceleri benim de aklıma dalga geçerler mi diye gelmişti,ama walla türk milleti olarak isimlerin hepsiyle dalga geçmeye pek bi meyilli oldugumuz için , ben salllamıyom açıkcası

Ama gene de bazı isimlerle özellikle daha çok dalga geçiyorlar
çok pimpirikli bi insanım zaten, kılı kırk yarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…