- Konu Sahibi zirsizdeli
-
Bence Yusuf ismi çok güzel bir isim
Ahh bacılarım ahhh
benim.de oğlum olacak inşallah..
Ama isim konusu tam bir muamma..
Taha isminde karar kıldık..
Anlamı çok geniş ve hepside çok hoş..
Allah peygamber efendimize 10 tane isim vermiş.. Bunlardan ikisi Yasin ve Taha imiş..
Peygamber efendimiz buyurmuşlar bu lafı..
Çok beğeniyoruz ayrıca Kuran da bi sure..
Fakat tek başına boş olmasın diye önüne bi isim daha düşünmekteyiz..
Eşim Tarkan Taha istiyor..
ben hala kararsızımm. Evet kız ismi çokça biliyoruz fakat iş erkek bebiş ismi bulmaya gelince afallıyoruz..
ben mete ve enes isimlerini beğeniyorum.
belki sende beğenirsin
Allah önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
aras diyorum
aras benim de favori ismim oğlum için, ama öyle aman aman bi anlamı yok malesef
neyse... benim aklımdaki sevdigim sıraya gööre,
1) Aras
2) Oğuz
3) Mete
Aras kulağa hoş geliyor ama ister istemez insanın aklına "Aras Kargo" geliyor. Aras muadili Uras'ı öneririm.Kulağa sempatik geliyor.
13 yaşımdan beri kafama taktım oğlum olursa adını Muhammed Aras koyucam diye :)) hem Aras Kargo değilde benim aklıma Kumral Ada Mavi Tunadaki Aras geliyor o romanı çok beğendiğimden ismede bayılmıştım artık herkes Aras koyuyor oğluna Funda Arar bile koymuuş koymayın yaa ben koyiyimm
Bir arkadaşımın ilk oğlunun adı Arda, ikincisi Aras. Duydukları anda aşık olmuşlar "Aras" adına ama ilkokulda çocuklar çok acımasız oluyorlar; kesin aras kargo diye dalga geçerler.
bence de canım
Kocam da başta Taha istemişti ama hangi siteyi araştırsak belli bi anlam yazmıyordu
vazgeçtik
Babasına soralım onun beğenmesi daha büyük sorun
Allahım kucağımıza almayı nasip eder umarım
Ahh bacılarım ahhh
benim.de oğlum olacak inşallah..
Ama isim konusu tam bir muamma..
Taha isminde karar kıldık..
Anlamı çok geniş ve hepside çok hoş..
Allah peygamber efendimize 10 tane isim vermiş.. Bunlardan ikisi Yasin ve Taha imiş..
Peygamber efendimiz buyurmuşlar bu lafı..
Çok beğeniyoruz ayrıca Kuran da bi sure..
Fakat tek başına boş olmasın diye önüne bi isim daha düşünmekteyiz..
Eşim Tarkan Taha istiyor..
ben hala kararsızımm. Evet kız ismi çokça biliyoruz fakat iş erkek bebiş ismi bulmaya gelince afallıyoruz..
Biz de cok aradik.anlamini fakat dini bi sitede uzunca anlaminin aciklamasini bulduk. Zaten camii hocalarina da sormayi planliyoruz. En iyi onlar bilir diye.. Baska bi isme kanim kaynamadi acikcasi hala da kaynamiyor
zamanimiz uzun.. Bence dogru ve uygun olan isim kendi gelecek bize.. Buna inaniyorum. Ümitsizlige kapilmayalim
Semih ismini koyabilirsiniz yanına ben seviyorum Semih ismini.
Benim de oğlum olacak Allah nasip ederse. şuanda aynı sıkıntıyı biz yaşıyoruz. bi türlü karar veremedik isimler konusunda. herşeyi göz önünde bulunduruyoruz anlamı yaş yaş ona yakışıp taşıyacak olması ama beğendiklerimiz ya başkasının bebeğinin ismi yada sülalede illa ki oluyo o isimlerden.
Kız olsa bu kadar düşünülemezdi sanırım :)
Bizim isimlerimizin başında AYTUĞ geliyo. Eşim ilk söylediği andan itibaren ısındım şimdi hiç bi isim bu kadar hoş gelmiyo bana. birlik olalımda bebeklerimize isim bulalım :)
Kerim ismi tek başına konulmamalıymış.bence doğru.ağır geliyor.ben de isim arıyorum kuzuma.Eymen çok önceden aklımdaydı.ama şimdi eskisi kadar çekmiyor beni.bir de herkes Eymen koyuyor sanki son zamanlarda.benim zamanım da az kaldı.hala isim yok, inşallah buluruz içimize sinen güzel bir isim:)
önceleri benim de aklıma dalga geçerler mi diye gelmişti,ama walla türk milleti olarak isimlerin hepsiyle dalga geçmeye pek bi meyilli oldugumuz için , ben salllamıyom açıkcası
cihangir,ali ,beyazıd,arslan,murat klasik isimlerden vazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?