- 27 Şubat 2012
- 17.009
- 28.789
- 798
Selam kızlar
38 aylık bir oğlum var. Bir türlü de vazgeciremedigim alışkanlığı tırnak yemesi. Tırnaklarını yiyor yaklaşık 3 aydır
ilk farkettigimde çok üstüne gitmedim görmezden geldim. Şuan da da öyle görsem de ses çıkarmiyorum daha çok alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum. Güzel güzel konuşmayı denedim anlayacağı dilden anlattım ama nafile
doktoruyla görüştük yardım istedik ama fayda etmedi. Müdahale etmememiz gerektiğini 3 4 yaşlarındaki çocuklarda normal olduğunu, zamanla geçeceğini söyledi. Ergenlige kadar da sürebilir dedi. Pedagog desteği almamız gerektiğini de vurguladı. Çünkü uzun süre tırnak yiyen çocukların psikolojik sorunları olabileceğini de söyledi.
Benim minik minnosumun ne sorunu olabilir ki yoksa farkında olmadan ona biz mi asiladik bu durumu. Canımı çok sıkmaya başladı. Ne önerirsiniz.
Bu arada acı oje dediler onu da denedim ama ısrarla devam ediyor. Hepinize cook teşekkür ederim
38 aylık bir oğlum var. Bir türlü de vazgeciremedigim alışkanlığı tırnak yemesi. Tırnaklarını yiyor yaklaşık 3 aydır

Benim minik minnosumun ne sorunu olabilir ki yoksa farkında olmadan ona biz mi asiladik bu durumu. Canımı çok sıkmaya başladı. Ne önerirsiniz.
Bu arada acı oje dediler onu da denedim ama ısrarla devam ediyor. Hepinize cook teşekkür ederim