Doğuma Hazırlık Oğluşumun ismi ne olsun...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi ne olsun?

• Ahmet Ege

OY: 9 33,3%
  • Ahmet Çağan

OY: 5 18,5%
  • Ahmet Eymen

OY: 9 33,3%
  • Ahmet Bera

OY: 4 14,8%
  • Ahmet sizin tavsiyeniz?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

arwenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
3
0
86
Kırıkkale
Kızlar oğluşumun ilk adı Ahmet olucak inşallah ama ikinci isme bir türlü karar veremedik. BDT miz 24 Ağustos ama hala netleştiremedik. Lütfen yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Bera ismi benim de çok hoşuma giden bi isim.Mana olarak da çok güzel,Kur'an'da da geçiyor.Ankette oyumuda Bera ' dan yana kullandım.Ama ilerde yara - bere gidi ya da başlık-bere gibi alay konusu olur mu diye düşünüyorum.Ben bu ismi sırf bu nedenle eledim listemden :):)
Sağlıkla al kucağına inş...

Arkadaşlar iki isimli biri olarak ben çocuklarınıza bu iki isim eziyetini yaşatmanızı kesinlikle ve de kesinlikle tavsiye etmem.......

eymen doruk oğlumun ismi bu yüzden eymene oy verdim hem anlamı çok ve güzel
hemde isim insanın karekterini etkilermiş diyolar ondanmı bilmiyom ama çok ama çoook tatlı bi oğlum var her an güleryüzlü herkes bayılıyo oğluma sevmeden geçmiyolar nazar duası okumadan yatıramıyorum çok nazar deyiyo...

benımde eylulde bı oglum olacak allah nasıp ederse kızkardesım kayra dıyor

ben eymen sızce ne olsun ya da kuranda gecen guzel bır ısım varsa yardımcı olurmusunuz

ahmet enis ahmet kerem ahmet yusuf ahmet ediz olabilir..
ahmet eymen ahmet bera ikiside güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…