Öğrenci eviymiş

Ogrenci dugunu Bunuda ilk kez duydum o nasil birsey ya

Sizin yorumlarınıza bayılıyorum

Agir, klasik, avangard esyalara alismis millet (hic sevmem).. Country, spor, retro, sade seyler ilginc geliyor.. Eksik, pis, kırık dökük anlaminda söylediklerini sanmiyorum..
Benim evim de cok sade, farkli ve orjinal idi..

Nasıl yani pembiş ponçik kırlentlerin dallı güllü avizelerin yok mu? Nasıl yani evin adeta bir English home şubesi olmaz??
Çok kınadım. Öğrenci evinde mutluluklar

Hic gelin evi izlemior musun sennnn? Avan gaaarttt olmali evin o zmn olurdu.. sen ikeadan almissin koltugunu olmamis :)

Odam musait buyuklukte olsaydi bile avangard asla almazdim. Şu fotografini koydugum takimlari cok begeniyorum. Lakin sigmazdi mecbur köşe aslinda belkide ev kucuk diye demislerdir dicemde sanki kendileride konakta...

Odam musait buyuklukte olsaydi bile avangard asla almazdim. Şu fotografini koydugum takimlari cok begeniyorum. Lakin sigmazdi mecbur köşe aslinda belkide ev kucuk diye demislerdir dicemde sanki kendileride konakta...

Cogu gereksiz hakket.. vitrine gerek yokki yada tepis tepis birsuru koltuga.. pembe renginden tiksindim gore gore : ( sade birseye alisik degil bizim millet o yuzden sade gelmis demekki.. kisaca demiski... pis fakirlerrrr :)

siyah beyaz ve sade olunca her yerde biblolar anlamsız bebek figürleri olmayınca bekar evi veya öğrenci evi diyorlar. Gelin evi olmak için ya ihtişamlı altınlı osmanlı tarzını yansıtan ağdalı püsküllü perdeler koltuklar olacak ya da her şey pembeli biblolu olacak.
Kendi evinizi seviyorsanız takmayın derim.

ne demek istediniz diye sormadınmı

Sade diyecek tabi ne diyecek Ama sadelik =ogrencilik degildir heralde. Sade olup şık guzel olan ev yok mu var ama bendeki ogrenci evi etiketi nerden geliyor anlamadim. Sade şık degil ogrenci evi diyorlar ve bunu sadece 1-2 kisi demedi baslarda takmamistimda. Oturma odasinda en goze batan esya koltuklar sonucta onuda koydum. Ogrenciligi cagristiran ne var bu evde anlamadim. Bu koltuk ogrencilerin milli koltugu mu

Aman ya benim evim de çok sadedir.
Hiç öyle dantellerim, küpürlü bilmem neylerim yok hepsini bastım çeyiz sandıgıma duruyor öylece.
Yatak örtüsü bile kullanmam, sevmiyorum.
Evlenirken ev eşyalarımı seçme şansım pek olmadı ama şimdiki aklımla seçecek olsam tamamiyle sade ve spor şeyler seçer alırdım.

Ay hiç dert etmeyin kendinize, benim evim de gayet spor gri ahşap beyaz ağırlıklı. Gayet de memnunum :)

Öğrenci evine benzetenler illa pembeli cicili bicili ev istiyorlar, yada altın varaklı mobilyalar falan.

Hiç işim olmaz, önemli olan evlerimizin bizim içimize sinmesi :)

Benim de sanırım sizin gibi bir evim olacak ve gelen yakınlarım sizin duyduğunuz şeyleri söylecek. Çünkü illa dolu dolu olmalı. Danteller, her yeri kaplayan halılar, devasa büyüklükte klasik takım, vitrin, kristal takım mı ne deniyor onlardan olmalı. Yoksa evlenmiş sayılmazsınız siz onlar için okurken aynı evi paylaşan bir çiftsiniz hehehe

Mobilya açısından zevklerimiz çok uyuşuyor. Biz de salonumuzda genelde doğal renkler kullandık ve otantik bir hava verdik. Vitrin, konsol vs. ıvır zıvır yoktur.

Size gelenler gene iyiymiş. Benim elti ilk geldiğinde evi şöyle bir süzdü, "Ben sadelik severim" dedi dudak bükerek. Bunu diyen kadının da mobilyaları hep avangart, dekorasyonda en sevdiği renk kırmızı ve salonunun her yeri disko topu gibi kaplanmış altın gümüş rengi ıvır zıvırla dolu.

Tarz demek istemis olabilirler. Bence hoslarina gitmis.

spor şık demek istediler sanırım. öğrenci evinden kasıt bu olsa gerek :)

Agir, klasik, avangard esyalara alismis millet (hic sevmem).. Country, spor, retro, sade seyler ilginc geliyor.. Eksik, pis, kırık dökük anlaminda söylediklerini sanmiyorum..
Benim evim de cok sade, farkli ve orjinal idi..

Kimse farkli, orjinal, sade, şik demedi ya bende direk ogrenci etiketi var

Ciceki börtü böcekli koltuklar halılar perdeler yok diyedir.

Önemli olan rahatliktir bana kalırsa evde.Konfordur.benim esyalarim da az ve sadedir.Temizlige gelen yardımcım hep söyler temizlik rahat oluyor diye.

Sizin eviniz sizin rahatiniz takmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…