- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Bazi insanlar ne dedigini bilmiyo gercekten.benim gorumcekte bana sizin dugununuz ogrenci duguni gibiydi dedi.4 yildir hala ne demek istedigini anlamadim anlamayacagim da sanirim))tinlamayin onlar renkli evlere alismis sizde deseydiniz size neeeeeeeé
Sizin yorumlarınıza bayılıyorumEvlilerin evinde hersey pembe olur bi kere
Koltuklar cicekli olur
Hali cicekli olur
berjer koltugu olmayan evlileri dovuyorlar hatta
Kat kat perde olmak zorunda. Bir tul bir stor assssla yetmez,kenarlarda fon olmali. Olmazsa dovuyorlar
Mutfakta “ayse pisirir ali yer” veya “aysenin mutfagi” seklinde tabela sart
Yoksa eger coook eksiksiniz
Agir, klasik, avangard esyalara alismis millet (hic sevmem).. Country, spor, retro, sade seyler ilginc geliyor.. Eksik, pis, kırık dökük anlaminda söylediklerini sanmiyorum..Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.
Nasıl yani pembiş ponçik kırlentlerin dallı güllü avizelerin yok mu? Nasıl yani evin adeta bir English home şubesi olmaz??Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.
Hic gelin evi izlemior musun sennnn? Avan gaaarttt olmali evin o zmn olurdu.. sen ikeadan almissin koltugunu olmamis :)
Zuahahahah delüAhahhaha kiz dalga geçme bende ilerde kocisim olunca öyle yapcam misir patlaklarini bile tek tek kurdelaya sarıcam yeni evliyim dimi kocamin basina da vitrin dantellerinden koyucam öyle sade olmaz asla .
Cogu gereksiz hakket.. vitrine gerek yokki yada tepis tepis birsuru koltuga.. pembe renginden tiksindim gore gore : ( sade birseye alisik degil bizim millet o yuzden sade gelmis demekki.. kisaca demiski... pis fakirlerrrr :)
ne demek istediniz diye sormadınmı
Tarz demek istemis olabilirler. Bence hoslarina gitmis.
spor şık demek istediler sanırım. öğrenci evinden kasıt bu olsa gerek :)
Bizim eve girenler de hmm minimalist diyolardıcicili bicili eşya bekliyo insanlar, bence eviniz sade olduğu için öyle söylemişlerdir canınızı sıkmayın. Önemli olan güler yüz tatlı dil. Eşyaya önem veren gelmesin lazım değil.
Agir, klasik, avangard esyalara alismis millet (hic sevmem).. Country, spor, retro, sade seyler ilginc geliyor.. Eksik, pis, kırık dökük anlaminda söylediklerini sanmiyorum..
Benim evim de cok sade, farkli ve orjinal idi..
Kastettikleri odur bence..Kimse farkli, orjinal, sade, şik demedi ya bende direk ogrenci etiketi var
Sade diyecek tabi ne diyecek Ama sadelik =ogrencilik degildir heralde. Sade olup şık guzel olan ev yok mu var ama bendeki ogrenci evi etiketi nerden geliyor anlamadim. Sade şık degil ogrenci evi diyorlar ve bunu sadece 1-2 kisi demedi baslarda takmamistimda. Oturma odasinda en goze batan esya koltuklar sonucta onuda koydum. Ogrenciligi cagristiran ne var bu evde anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?