Öğrenci eviymiş

Yeni gelinde degilimki 3 senelik evliyim artik pesimi birakmalilar. Alcak olsam simdiye kadar alirdim

Benim ev de sade spor. Bi tane bile vazom yok birkaç fotograf cervecesi ve mum haricinde hiçbir dekoratif eşyam yok. Gelen hiçbir misafir de burun kıvırmadı. Lambader ve birkaç canlı cicek atmosferi bozmaz öyle renk katabilirsin

Sen ayrı salon acmamıssın ama yine begendirememişsin dert edip konu açmışsın bak

Mumlari bende seviyorum var bikac tane. Ayri salon, ayri oturma odasi yok. Bi tane vardi, hala bitane var. Hep ayni yorum. Koltugu degistim yine ayni... :) Gerci koltugu yorumlardan dolayi degilde kediden dolayi degismistim begenmiyolllaaar

Öğrenci evimi?
Bazen internet üzeri gelin evine bakiyorum...
Sormasi ayip o bebiş odasi gibi yatak odalarinda millet nasil "evlilik" yaşıyor anlamdim. Erkek olarak nasil rahat ediyor bu pembiklerin kocalari. Barby evi gibi hepsi
Ben bu durumu küçükken Cindy bebekten Barbie bebekten heveslerini alamamış olmalarına bağlıyorum.

Sanirim vitrin, konsol gibi seyler bekliyorlar.
Benim evim de spor şık. Ben de vitrin, konsol, sehpa gibi kalabalik yaratan hicbir seyi almadim.
Gecen sene evlendim ve boyle spor, yeni gelin evinden hallice olmayan bir ev yapabilmek icin o kadar ugrasmistim ki. Pembe-beyaz dışında mobilya bulmak icin yazin ortasinda bir yerlerimden ter akmisti gezmekten. Zaten buldugum mobilyalarin da hem kumasini hem rengini değiştirtip, baska takimlarla kombinasyon yaparak ancak icime sinmişti.
Simdi evime gelenler hic yeni gelin evi gibi degil dediklerinde bir mutlu oluyorum ki
Bence bu bir iltifat, siz de mutlu olun.

Benim evimede aynısını söylüyorlar
Salonda sadece tv koltuk takımı koltuk yanı sehpalar birde kitaplık var
Bir odam çocuk odası klasik bebek odası şeklinde ekstra bir kanepe var
Yatak odası normallere göre daha spor bir takım
Bir oda eşimin spor odası benim kilerim
Mutfakta kullanmadığım hiçbirşey yok
Evdeki tek aksesuarda eşimin aldığı çiçekler

Onu diyenler hiç öğrenci evi görmese gerek. Böyle öğrenci evi mi olur Bence gayet tarz eviniz. İçiniz rahat olsun

senin evin modern . onlar fazlasıyla patavatsızlar . isteyen istediği gibi döser kadana bile takma

Bende 3 aylık evliyim sizin koltuğunuzla aynı renk aynı boyutlarda köşe koltuğum var oturma odamda odam küçük zaten,beyaz tv ünitem ve beyaz sehpam var bir de eşimin istemeye gelirken getirdiği çiçeği kuruttum yerde büyük bir vazo da o duruyor başka da hiç bir şey yok aaa şimdi ben de mi öğrenci evi oldum
Olsun ben çok memnunum şirin, güzel beğenmeyen gelip oturmasın ayol

Yeni gelinde degilimki 3 senelik evliyim artik pesimi birakmalilar. Alcak olsam simdiye kadar alirdim
Ben beş yıllık evliyim hala aynı söylemler:)) bir koltuk takımı daha alsana ev boş, bu kitaplık yerine vitrin konsol olsa daha mı iyi ne bende cevap olarak hıhı evet diyorum kim uğraşacak kalabalık eşyayla ben zor yetiyorum yahu. Boşverin hayat size güzel

Bu bitmeyecek demekki. Bende saniyordum ki yeni gelinlik bitince bunlarda biter ama bitmiyormuş demekki
Koltugumu 6 ay once filan degistim. Hicbiseyide begenemiyorlar, ben begeniyorum ama ayni laf ayni laf insana ne var bu evde dedirtiyor. Begenmiyorsanda yorum yapma bari ya.

Kız senin dantellerin işlemeli havluların nerdeee ??? Pembiş pembiş eşyaların nerde ?? Tövbe allahım ya benim evim 1+1 stüdyo daire bende sadece köşe takımı kullanıyorum ünite falan öyle kalabalık eşya hiç sevmem neden öğrenci evi gibi olsun hem kim bulmuş öğrenci kaybetsin böyle evi

Böyle öğrenci evine kurban olsunlar:)Bence demek istediklerini doğru ifade edememişler.Hatta hiç ifade edememişler.Keşke sussalarmış.

Onlar alışmış her yerden çiçek böcek çıksın tozu alınacak bir dünya biblo vs olsun evde. Yoksa ev değil bizimki onlara öğrenci evi he deyip geç. Şahsen hiç hoşlanmamıyorum kalabalık eşya yığınından. Darlanırım öyle evlere girince. Çoğu arkadaşım senin evin çok ferah der, bende atın eşyaları sizde ferahlayın diyorum sade yaşam topiğini takip etmeni öneririm yalnız değilsin

Benim öğrenci evim bu tarzdı bi yemek masası, başka renk köşe takımı, beyaz yatak odası.
Evli insanların eşyalarının daha farklı olması bekleniyor.

Ahahhaha kiz dalga geçme bende ilerde kocisim olunca öyle yapcam misir patlaklarini bile tek tek kurdelaya sarıcam yeni evliyim dimi kocamin basina da vitrin dantellerinden koyucam öyle sade olmaz asla .

Kurabiyeleri de böyle sandalyeye oturtmalısın ama,bir arkadaş atmış,çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…