Aslında bunu kastetmişler
Yani geçici o ağır eşyalar daha alınmamış da işareten oturuluyor gibi düşünmüşler
Klasik yeni gelin evi takıntısı bu
Takmayın alışıyor insanlar Zamanla
Öğreneceğiz yavaş yavaş böyle yaşamlar olduğunu da
Benim ev de sade spor. Bi tane bile vazom yok birkaç fotograf cervecesi ve mum haricinde hiçbir dekoratif eşyam yok. Gelen hiçbir misafir de burun kıvırmadı. Lambader ve birkaç canlı cicek atmosferi bozmaz
Sen ayrı salon acmamıssın ama yine begendirememişsin dert edip konu açmışsın bak
Ben bu durumu küçükken Cindy bebekten Barbie bebekten heveslerini alamamış olmalarına bağlıyorum.Öğrenci evimi?
Bazen internet üzeri gelin evine bakiyorum...
Sormasi ayip o bebiş odasi gibi yatak odalarinda millet nasil "evlilik" yaşıyor anlamdim. Erkek olarak nasil rahat ediyor bu pembiklerin kocalari. Barby evi gibi hepsi
Ben bu durumu küçükken Cindy bebekten Barbie bebekten heveslerini alamamış olmalarına bağlıyorum.
Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.
Ben bunlari koysam oturma odama yürüyecek yerim kalmazhttp://www.pembedekor.com/wp-conten...ni-sezon-oturma-grubu-modelleri-2015-2016.jpg
kusura bakmayın ama yeni gelin evinin demirbaşı şudur. bu yoksa ev öğrenci evi gibidir.
Ben beş yıllık evliyim hala aynı söylemler:)) bir koltuk takımı daha alsana ev boş, bu kitaplık yerine vitrin konsol olsa daha mı iyi neYeni gelinde degilimki 3 senelik evliyim artik pesimi birakmalilar.Alcak olsam simdiye kadar alirdim
Ben beş yıllık evliyim hala aynı söylemler:)) bir koltuk takımı daha alsana ev boş, bu kitaplık yerine vitrin konsol olsa daha mı iyi nebende cevap olarak hıhı evet diyorum kim uğraşacak kalabalık eşyayla ben zor yetiyorum yahu. Boşverin hayat size güzel
Kız senin dantellerin işlemeli havluların nerdeee ??? Pembiş pembiş eşyaların nerde ?? Tövbe allahım ya benim evim 1+1 stüdyo daire bende sadece köşe takımı kullanıyorum ünite falan öyle kalabalık eşya hiç sevmem neden öğrenci evi gibi olsun hem kim bulmuş öğrenci kaybetsin böyle eviEvime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.
Onlar alışmış her yerden çiçek böcek çıksın tozu alınacak bir dünya biblo vs olsun evde. Yoksa ev değil bizimki onlara öğrenci eviBu bitmeyecek demekki. Bende saniyordum ki yeni gelinlik bitince bunlarda biter ama bitmiyormuş demekki
Koltugumu 6 ay once filan degistim. Hicbiseyide begenemiyorlar, ben begeniyorum ama ayni laf ayni laf insana ne var bu evde dedirtiyor.Begenmiyorsanda yorum yapma bari ya.
Ahahhaha kiz dalga geçme bende ilerde kocisim olunca öyle yapcam misir patlaklarini bile tek tek kurdelaya sarıcam yeni evliyim dimi kocamin basina da vitrin dantellerinden koyucam öyle sade olmaz asla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?