- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi deliraporu
ablalarım kardeşlerim. ögrenciyim. bu saatte hiç uykum yok ve deli gibi acıktım. ve odada yiyecek hicbir şey yok . Allahim sanirim annemi özledim. paylasmak istedim.Teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah valla annenin yeri dolmuyor. size de kolay gelsin. hayirli sabahlar ablacimkardesim bende evliyim esim iste gecenin bi vakti ev isi yaptim simdi kizi ayagimda salliyom daha uyucam bende annemi ozledim bu arada bende aciktim bende bunu paylasmak istedim hayirli sabahlar
yurttayimYurtasin sanirim ogrencilik yillarim geldi aklimaher ihtimale karsi cikolata meyvesuyu bulundur yaninda.
Bende aciktim biri kalkip kahvalti hazirlasa bende annemin uyanik halini ozledin hayirli sabahlar![]()
ayy ne sevimlidir onunla ugrasmak simdi benim gibi bos oturmaktansa. gunaydinlarr efendimBenim de bu saatte deli gibi uykum var ama oğlumu emziriyorum uyutmuyo eşek sıpası.. Günaydınlar tatlım
bir gün bu günleri özleyebuleceğime gercekten inanamiyorum :)) simdi gidip doyurucam sanirim midem daha fazla dayanamıyorAyyy :))
Aslında kantinciler saat 6 gibi gelir kantine onları bekleyip ekmeğin arasına peynir domates koydurabilirdin doyurdun mu karnını bari
Yurt günlerimi özledim bende :) çeyrek ekmek arası kaşarlı domatesli tost favorimdi, yurda ilk gittiğim gün sadece patates alıp masaya oturmama da hala gülerim sanki kahvaltılıkları ekmeği çayı falan bedava veriyorlarmış gibi![]()
Senin yaşında olsam 3 gün aç kalmaya razıyımablalarım kardeşlerim. ögrenciyim. bu saatte hiç uykum yok ve deli gibi acıktım. ve odada yiyecek hicbir şey yok . Allahim sanirim annemi özledim. paylasmak istedim.Teşekkürler![]()
Ben devlet yurdundayım, sabah 3 tl'lik kahvaltılık, akşam 6 liralık yemek devletten. :) Odadaki buzdolabı hep dolu, meyve suyu, ayran, soda vs ne ararsan var :)bir gün bu günleri özleyebuleceğime gercekten inanamiyorum :)) simdi gidip doyurucam sanirim midem daha fazla dayanamıyorbizim kahvaltılıklar bedava ama devlet yurtlari daha iyidir eminim ki
![]()
ne guzel devlet yurdu o oyle :) bizimki de sorsan ozel yurt peh hicbir sey yok.Ben devlet yurdundayım, sabah 3 tl'lik kahvaltılık, akşam 6 liralık yemek devletten. :) Odadaki buzdolabı hep dolu, meyve suyu, ayran, soda vs ne ararsan var :)
oyle demeyin her yasin kendine gore güzellikleri var :) valla ablacım ben bi oturusta yiyorum onlar yaSenin yaşında olsam 3 gün aç kalmaya razıyım
Kuruyemiş bulundur; fındık,fıstık, badem. Acıkınca yersin azar azar. Bir de hurma süper. 2-3 tane ye, saatlerce tok tutuyor.
Allah zihin açıklığı versin. Başarılı eğitimler dilerim :)
valla öyle bebeğim ama bende biraz tembellikte yok değilBende öğrenciyim canım yurttayım bol bol kek alıyorum, makarnalar varya su kaynatıp ondan yapıyorum çok pratik, kısır yapıyorum, kettılın içinde patates haşlıyorum, sandviç ekmekleri alıp sandviç yapıyorum. Benimki yurt değil ev gibi bunu yapmak senin elinde tatlım![]()
Devlet günümüzde artık özel yurtlara göre daha iyi. Ki ben genel yurtta kalıyorum, bunların bi de yarı özel kyk olanları var. Benim yurttaki en büyük iki önemli problemim odaların 4 kişilik olması (ki hala daha 6-8 kişilik odalı olan yurtlar da var) ve yurt yemekleri. Kendim yapı itibariyle kalabalığı pek sevmiyorum, en azından odaların 2 kişilik falan olması daha çok işime gelirdi. Oda arkadaşlarınla sürekli iyi anlaşmak zorundasın aksi takdirde sıkıntı büyük. Ben anlaşmasına anlaşıyorum ama yapım gereği sevmiyorum bi odada 4 kişi falan yaşamayı. Onun dışında 7/24 sıcak su var zaten, ısınma sorunu hiç olmaz, fatura derdin yok üstelik elektrik, su, internet devletin kendisinden. Ki ben interneti çok aktif kullanırım, sürekli bişeyler izlerim, YouTube'a video falan da yüklerim, bişeyler de indiririm vs. hızı falan sıkıntılı değil. Odalar hafta içi her gün paspaslanıyor, 10 günde bir nevresim değiştirebiliyoruz, haftada 7 gün çamaşır makinelerini kullanabiliyoruz, odaların içinde mini buzdolabı var ve bu dolap sürekli yemekhanede artan paramızda aldığımız içeceklerle falan dolu.ne guzel devlet yurdu o oyle :) bizimki de sorsan ozel yurt peh hicbir sey yok.
benim odamda iki kişilik ama ben tek kaliyorum.saydığınız imkanlar burdada var evet ama biz girişte para verdik. siz bedava kullanıyorsunuz bu konuda avantajlisiniz. kyk yurtlarında kalan arkadaşlarım var yurtlar gercekten guzel.ama ben bi odada 4 kisiyle kalabilecegimi hic sanmiyorumDevlet günümüzde artık özel yurtlara göre daha iyi. Ki ben genel yurtta kalıyorum, bunların bi de yarı özel kyk olanları var. Benim yurttaki en büyük iki önemli problemim odaların 4 kişilik olması (ki hala daha 6-8 kişilik odalı olan yurtlar da var) ve yurt yemekleri. Kendim yapı itibariyle kalabalığı pek sevmiyorum, en azından odaların 2 kişilik falan olması daha çok işime gelirdi. Oda arkadaşlarınla sürekli iyi anlaşmak zorundasın aksi takdirde sıkıntı büyük. Ben anlaşmasına anlaşıyorum ama yapım gereği sevmiyorum bi odada 4 kişi falan yaşamayı. Onun dışında 7/24 sıcak su var zaten, ısınma sorunu hiç olmaz, fatura derdin yok üstelik elektrik, su, internet devletin kendisinden. Ki ben interneti çok aktif kullanırım, sürekli bişeyler izlerim, YouTube'a video falan da yüklerim, bişeyler de indiririm vs. hızı falan sıkıntılı değil. Odalar hafta içi her gün paspaslanıyor, 10 günde bir nevresim değiştirebiliyoruz, haftada 7 gün çamaşır makinelerini kullanabiliyoruz, odaların içinde mini buzdolabı var ve bu dolap sürekli yemekhanede artan paramızda aldığımız içeceklerle falan dolu.Yemekler güzel değil ama 10 çeşit yemek çorbası vs dahil her gün vardır yani. Pide fırını var bi de. Yarı özel yurtların şartları daha iyi, 1,2 ve 3 kişilik odalar, her odada herkese ayrı çalışma masası, wc-banyolar odanın içinde, odalarlda TV falan var yani onlar daha da iyi. Odalar tek kişilik olsa ben böyle bi yerde ömrümün sonuna kadar yaşardım herhalde, ekonomik olması da cabası. Zaten benim kaldığım yurt kampüsün içinde, 10 dk içinde derse gidebiliyorum yürüyerek. Yemyeşil bahçesi, 2 tane sahayı da unutmamak lazım. (1 çim saha ve 1 basketbol sahası)
Ben 4. sınıfım şu an, mezun olmama 1 ay falan kaldı, her ne kadar kötü taraflarından şikayet etsem de yurdun iyi taraflarını, avantajlarını hiçbir zaman görmezden gelmedim.
bende yeni uyandım canım :))Kilo vermek az öğün yemek değildirki tam tersi az ve sık yemektir tatlım. Özellikle kahvaltını yapmalısınyaa bende çok uyuyorum napıcam bilmiyorum :'(
Onun da zayıf halkası bu 4 kişilik oda meselesi işte. Bazen insanda huzur namına bişey kalmıyor. Sen yatarsın oda arkadaşın kalkar, gürültü yapar, başın ağrır ama o müzik açar, kafan şişer. Laftan anlamaz, ricadan zerre çakmaz bazıları. Kavgayla bile eğitemeyeceğimiz insanlar var (kavgayla zaten kimse eğitilmez ama ondan bile anlamayanlar var) Benim okuduğum şehirde tek kişilik dayalı döşeli apart tarzı yerler var ama çok pahalı, o yüzden yurttayım. En önemli etken kampüs içinde olması. Neyse ki son senem, çok az kaldı 1,5 ay falan :) Bitiyor :)benim odamda iki kişilik ama ben tek kaliyorum.saydığınız imkanlar burdada var evet ama biz girişte para verdik. siz bedava kullanıyorsunuz bu konuda avantajlisiniz. kyk yurtlarında kalan arkadaşlarım var yurtlar gercekten guzel.ama ben bi odada 4 kisiyle kalabilecegimi hic sanmiyorum![]()