öğrenci topiği

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
merhaba kızlar bizde burda öğrenci olup para biriktirmeye çalışanlar olarak toplanalım mı ? neler alıyoruz nelerden kısıyoruz paylaşalım mı?
ben başlıyorum.
mesela günlük yemek harcamalarım dışında ki tüm harcamalarımı ailemden alırım.Kontor,giysi,kıyafet vs gibi.tabi arada sırada kendimde kıyafet alıyorum ama.
2 haftadır para biriktiriyorum şimdi 100 tl m var maşallah. =)

merhaba canım bende öğrenciyim ailemle yaşıyorum.
ama burs sayesinde ailemden para istemiyorum( ki çok utanıyorum yas olmus 20) genelde akbil kıyafet kredi kartı vs kendim hallediyorum. kontoru sevgilim yolluyor sağolsun. hergün kenara birşeyler atmaya calısıyorum 5gr altınım var bankada:)

merhaba canım bende öğrenciyim ailemle yaşıyorum.
ama burs sayesinde ailemden para istemiyorum( ki çok utanıyorum yas olmus 20) genelde akbil kıyafet kredi kartı vs kendim hallediyorum. kontoru sevgilim yolluyor sağolsun. hergün kenara birşeyler atmaya calısıyorum 5gr altınım var bankada:)

oo süper bu arada 20 yaş daha genç normal değil mi üni için ? 3.sınıf yada 2.sınıf olman lazım ? :) part time iş filan yapıyor musun acaba ?

evet hukuk fakültesi 3. sınıfım. ailem kredi borcu ödediği için yük olmak istemiyorum vicdan yaptım sanırım. ha birde ablam sağolsun para harcatmaz pek cok gereksinimim o karsılar aslında.. bende kendi kendime yetmeye calısıyorum :),
bur arada hayır part time çalışamıyorum isterdim ama dersler çok yoğun özenmiyor değilim calısalara...

Son düzenleme:
evet hukuk fakültesi 3. sınıfım. ailem kredi borcu ödediği için yük olmak istemiyorum vicdan yaptım sanırım. ha birde ablam sağolsun para harcatmaz pek cok gereksinimim o karsılar aslında.. bende kendi kendime yetmeye calısıyorum :),
bur arada hayır part time çalışamıyorum isterdim ama dersler çok yoğun özenmiyor değilim calısalara...

evet bende istiyorum ama bulamıyorum malesef :( bölümün güzelmiş maşallah.

Ben de öğrenciyim ve para biriktirmeye çalışıyorum.
Ama henüz birikmişim yok :) Bu ay sonunda olacak inşallah :)

bu arada kızlar toplam birikmiş param 500 tl filan normalde harcamıcaktım ama alışveriş yapmam gerekiyor kış için ne diyorsunuz yapsam mı ? kredi kartıma yatırıp bu parayı taksit yaptırarak kullanmayı düşünüyorum.

Bence ihtiyaçlarını belirle ona göre bir alışveriş yap.
Yaptığın alışveriş listesinin de dışına çıkma :34:

bu iş yattı galiba cünkü ebn hiç excelden anlamıyorum en son ortaokulda açmıştık sınıfta bi o yani :D

bence karta bi 200 yatır bi çık bak bakalım neye ihtiyacn var falan. cünkü 500 koyarsan hepsni harcarsın sahsen ben öyle yapıorm cnkü:D

bu iş yattı galiba cünkü ebn hiç excelden anlamıyorum en son ortaokulda açmıştık sınıfta bi o yani :D

bence karta bi 200 yatır bi çık bak bakalım neye ihtiyacn var falan. cünkü 500 koyarsan hepsni harcarsın sahsen ben öyle yapıorm cnkü:D

evet kesinlikle.o zaman bizde excelsiz yaparız normal yazarız böyle ben ilk mesajı editlerim olmaz mı ? :D

Back
X