Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Günaydnn:)
e canım sen bide bunla kiilo veremeiyorm diye umutsuzluğamı kapılıyosn (ama kaçırıyosan bilemem) böyle devam edersn nasıl kilo verrsn habern var herlde:) Bırakma bak eğer ciddi manada buna uyabiliyosan bozma bak okadr uğrasp sonra bozmak olurmu devammm pofu devammm!

Birde bak bunu sürdüren şok diyerek arkadslar var ben bundan bahsedıyorm cunku farkndaysan herkes 1 haftada zayflasın ıstıyo ve takıyo sonra hıc veremıyo bırakıyo.

Ewet bu listeye dışarda olduğum için harfiyen olmasada uymaya çalısiyorum,elimden geldiğince artık,eh arada kaçamak oluyo ama tabi oturup 1 ekmek yemiyorum,senin şok diyetten ne anladığını biliyorum :) öyle şeylere bnde karşıyım zaten çok iyi bişey değil ki aslada yapmadim kimseyede yapın diye öneride bulunmam

Aynen o şok lafına şok oldum:) ay bende spor yapamıyorm su haftayı bı atlatsaydm sınavlardan dolayı bide hasta olucam resmn oda süründürüyo karnm bır davullll

Aynen o şok lafına şok oldum:) ay bende spor yapamıyorm su haftayı bı atlatsaydm sınavlardan dolayı bide hasta olucam resmn oda süründürüyo karnm bır davullll

Regl haftası bn yerimden bile kalkmak istemiyom balon gibi şişiyorum resmen,bnm de sınavlara az kaldı off

Yahu bir haftada ne değişek gözünüzü seveym hiç mi ders almıyosunz bşeylerden afern yani destek olmaya çalştkça böyle devam edn.

canım bir hafta olduğundan değil ki bu vade biraz farklı ben burayla diyete başlamadım zaten daha öncesi vardı yalnız bende insülin direnci falan oluyor dönem dönem ona göre bazen aşırı kilo alıyorum falan filan. yanı sıra sana sunu söyleyebilirim ki şok diyet denilen şeylere ben de göz gezdirdim bir zaman ayda 5gün sabahları salatalık ve haşlanmış yumurta kalan zamanda da iki kase yoğurdu ayrı zamanlarda tüketerek 5günde 2,5 kilo veriyordum ve bu dönemlerde doktorum da biliyordu. düzgün bişeyler yersen çok da sıkıntı olmuyor açıkçası. benim kaygımsa insa 1-2 haftada yarım kilo olsun su kaybeder yani o yok :)

evet canım bende hiç sevmedim pişmiş halide çok kötü

Hoş geldin cnm,boyun kilon nedir ve mesela gün içinde nasıl besleniyorsun ayrıca hareketli misin?

Canım boyum 159 kilom ise 59. Hedefim 49, en azından 50 ye dusmek. Ogrencıyım ben de. Her gun duzenlı sabah aksam egzersız yapıyorum, su ve elma sırkesı ıcıyorum uyandıgımda ve yatmadan. Ayrıyeten pazartesileri dinamik joga yapıyorum. tek eksiğim bir diyet listesi.. Ogle ogunlerıne uyamıyorum okulda oldugum ıcın. Bana ne onerırsınız???

canım unonun tahıllı küçük sandvleri var ondan sndvc yap yanınada bır elma koy elmayı yarım yarım bolup söyle yapablrsn bak atıyorm 5 dersn varsa 2.arada bi yarısını 3. arada sanvcı 4.aradada diğer yarısını ve en son 5 badem koyabılrsn mesela:)

Slm kızlar nasılsınız bakalım :)
Bugün yürüyüşe çıkacaktim ama maalesef çok fena bi hava vardı yapamadim onun yerine 30 dakka merdiven inip çıktım çok da güzel oldu :)

Günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapayım bugün itibariyle 68.5

Ee kızlar neden kimse gelip slm dahi vermez oldu?bi ben kaldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…