Günaydın canım,öncelikle şunu diyeyim ben bu listeyi uygulamiyorum ve dediğim gibi doktorun yazdığı bi liste ,şok diyet demesinin nedeni ise besin grupları iç içe değil,normal listesi bundan farklı,dikkat ettiysen öğlen ve akşam aynı
Arkadaş kilom takıldı dediğinde aklıma geldi belki işine yarar diye sonuçta bn buraya sağlıksiz bişey yazacak değilim,o liste sadece içlerinden bir tanesi
Herneyse bnm uyguladığım düzene gelince
Sabah
1 dilim kepekli light ekmek
1 şekersiz çay
Biraz peynir
Domates-salatalik-yeşillik
Bazen 2 yeşil zeytin bazen yok
Öğlen
Okulda çıkan yemeklerden ama ekmek pilav yemiyorum
Ara
Bazen ayran bazen 1 tane meyve oluyo
Akşamda
En geç 7 de yemiş oluyorum öğlen ne yediysm akşam ondan değişik bişey
Gün içinde.bol su.içiyorum,bitki çayı içiyorum,bazen 1 fincan kahve içiyorum
Spor olarakda her fırsatta yürüyorum ve plates yapıyorum
Günaydnn:)
e canım sen bide bunla kiilo veremeiyorm diye umutsuzluğamı kapılıyosn (ama kaçırıyosan bilemem) böyle devam edersn nasıl kilo verrsn habern var herlde:) Bırakma bak eğer ciddi manada buna uyabiliyosan bozma bak okadr uğrasp sonra bozmak olurmu devammm pofu devammm!
Birde bak bunu sürdüren şok diyerek arkadslar var ben bundan bahsedıyorm cunku farkndaysan herkes 1 haftada zayflasın ıstıyo ve takıyo sonra hıc veremıyo bırakıyo.
Ewet bu listeye dışarda olduğum için harfiyen olmasada uymaya çalısiyorum,elimden geldiğince artık,eh arada kaçamak oluyo ama tabi oturup 1 ekmek yemiyorum,senin şok diyetten ne anladığını biliyorum :) öyle şeylere bnde karşıyım zaten çok iyi bişey değil ki aslada yapmadim kimseyede yapın diye öneride bulunmam
Aynen o şok lafına şok oldum:) ay bende spor yapamıyorm su haftayı bı atlatsaydm sınavlardan dolayı bide hasta olucam resmn oda süründürüyo karnm bır davullll
Yahu bir haftada ne değişek gözünüzü seveym hiç mi ders almıyosunz bşeylerden afern yani destek olmaya çalştkça böyle devam edn.
Burayı neden daha önce görmedimki ben hehe
selamlar herkesee durmak yok kızlar ^_^
Canım o çok sağlıksız ve kesnlikle çiğ yenimiyor amann dikkat:) onun yarıne normal tavuk göğüs alrsan daha ıyı olur cunku ucuzlar ama içlernde çok abuk subuk maddeler katılıyor. Hanı ondan yeme git göğüs eti al onları ye çook daha sağlıklıdır:)
Hoş geldin cnm,boyun kilon nedir ve mesela gün içinde nasıl besleniyorsun ayrıca hareketli misin?
Canım boyum 159 kilom ise 59. Hedefim 49, en azından 50 ye dusmek. Ogrencıyım ben de. Her gun duzenlı sabah aksam egzersız yapıyorum, su ve elma sırkesı ıcıyorum uyandıgımda ve yatmadan. Ayrıyeten pazartesileri dinamik joga yapıyorum. tek eksiğim bir diyet listesi.. Ogle ogunlerıne uyamıyorum okulda oldugum ıcın. Bana ne onerırsınız???
İyiym canım ya nolsun sen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?