ya zaten fazla hareketliyim normalde yürüyüş yapıyorum mekik falan da çekiyorum yemeği de azalttım hani yarım kilo olsun kaybım olsa gam yemeyeceğim ama yok yani
Peki suyu çok içiyo musun?ekmek yada abur cubur yeme egilimin nedir?
suyu arttırdım bi kaç aydır içiyorum bide bolca çok açık çay içiyorum sıvı almadan yaşayamam zaten, aburcubur cips falan yiyeyim durumu olmuyor bende de tuz değil tatlı tüketiyorum aşırı değil ama onu da azalttım son iki haftada
Peki çaya şeker yada tatlandırıci atıyor musun?aksan yemeğini kaçta yiyorsun,aralarda meyve tüketiyor.musun yada süt ürünleri
yok şekersiz çay içiyorum tatlandırıcı falan yok. ortalama yemek saatim 18.00 en geç üç saatte bişeyler tüketmeye dikkat ediyorum
onun dışında meyveyi akşam yiyorum
anlamadım ki canım ya çok kilolu hissetmiyorum gerçi hedefim 52 53 aslında benim ama 1yıldır takıldım bu kiloya bazen 58 oldum vize final dönemi 59u gördüm ama 56 sabit yani
Eğer yapabilirsen 2 günlük şok diyet uygula.kendine,diyetisyenim öyle yaptırırdi bana 5 gün normal 2 gün şok,tabi şok diyetten kastım aç dolaşmak değil sadece tek besin grubu alıyorsun bi gün boyunca,eğer istersen listeleri yazabilirim
canım sağlık sorunlarım var da mideyle alakalı öyle şeylere girmek istemiyorum zamanında diyet yapmıştım bende gün boyunca yoğurt yiyerek dolaşıyordum sabah da bi haşlanmış yumurtayla salatalık o şekilde gün başına 1 kilo veriyordum ama su an ölürüm heralde ama çok teşekkür ederim ilgine yine de yazıp bilgilendirirsen hem arkadaşların da işine yarayabilir hem benimde belki:)
Birazdan yazarım kafana yatarsa uygularsın:)
o da 56 yok ya benden bir halt olmayacak
Eğer yapabilirsen 2 günlük şok diyet uygula.kendine,diyetisyenim öyle yaptırırdi bana 5 gün normal 2 gün şok,tabi şok diyetten kastım aç dolaşmak değil sadece tek besin grubu alıyorsun bi gün boyunca,eğer istersen listeleri yazabilirim
ısıt bence. Tabii senin damak zevkine kalmış.
eh be pofu ben sana ne diyeym şok diyet nedir ya cidden hiçmi kendinizi düşünmüyosnz siz vallahi çok kızdım sana. böyle bilinçszce birşey söylenmez yani. kaldıki 3 kilo gitsn istiyo ve kilosu gayet yernde olduğu için çok yavaş verr o kiloyu.
pofu sen bilirsin ya bu gevreklerde içinde glikoz şurubu olan zararlı mıdır?
örnek olsun diye yazıyorum:
sabah:
2 kibrit kutusu kadar peynir yada 1 yumurta haşlanmış+1 kk peynir
domates-salatalık
2 dilim light ekmek
ara:2 porsiyon meyve yada 8 diyet bisküvi
öğlen:
1 porsiyon sebze yemeği (A grubu sebze 8 kaşık,B grubu sebze 6 kaşık)
1 kase yoğurt
bol yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve yada 8 diyet bisküvi
akşam:
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt
bol yağsız salata
ara:2 porsiyon meyve yada 8 diyet bisküvi
şok diiyet dediğim listeler bundan ibaret
çiğ yenmiyormuş yaa ben salama benzettim de
Yanlz buna şok diyet denmiyor. Asıl buna diyet denir anlamıyormki sizin diyet diyet diye öldüğünüz sey nedr acaba 3 katı falanmı? Hanı bu şoksa bile hadi normalı bndan azck fazla olsn şok bunun çeyreğine denir yani. hertürlü yanlşlk var pofucm. bana şuan nası bi program uyguladığını yazarmsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?