Öğrencilere Özel Diyet Grubu

merhabaa :)) ben de geldim :) kızlar yaza az bi zaman kaldı acileen vermemiz gerek bu fazlalıklarımızı :) benim de boyum 1.60 ve 55 kiloyum. Karın bölgemde, kalçamda ve bacaklarımda yağlanmalar var. Bunlar için zaman buldukça spor yapıyorum ama tabi her zaman olmuyor. Kendimi frenlemeye çalışıyorum tamam artık yemiycem diyorum ama malesef karşı koyamıyorum kendime ama artık durdemenin zamanı geldi! :) önerileriniz neler?

Akşam yemeğimi de 1 saat kadar önce yedim, onları da yazayım tam olsun.

Akşam: 1 kase ezogelin çorbası, küçük bir tabakta biraz yoğurt, biraz salata ve biraz tavuk sote, 1 dilim tam buğday ekmeği.

Öğleden sonra da 1 saatten biraz fazla yürüyüş yaptım, şimdi de çay-kahve tüketiyorum, tabii şekersiz biçimde.

Hoşgeldin :) Kilon çok fazla değil ama yağlar belirli noktalara dağılınca sorun oluşturuyor . Sende bu durumdan şikayetçisin.O zaman napıyoruz? Kendimize dur diyoruz :)) Kalori değeri düşük yiyecekler yemeye çalış,kolaveya çikolata tutkunuysan normalde yediğin miktarın yarısını tüket.Hiç yemesen daha iyi olur ama can işte çekiyorr :))

Akşam öğününü güzel ayarlamışsın.Her besin grubundan var.
Artıııııı 1 saatten fazla yürüyüşün için seni kutluyor,tebrik ediyor,alkışlıyorum

Merhaba selinaa :)

Öncelikle hoşgeldin, diyet dönemlerinde -biz her ne kadar belli bölgelerden istesek de- kilolar genelden gittiği için yüzde solgun görüntüler falan ortaya çıkabiliyor. Senin de rahatsız olduğun bölgeler genel olarak alt beden anladığım kadarıyla. Onları bitirmenin enn kolay yolu diyeti sporla desteklemek. Mesela sadece spor da asla etkili olmuyor; aksine o bölgeleri kasa çeviriyor. Bana kalırsa o görüntü de çok hoş değil. Yemeklerindeki yağı biraz azaltıp, zeytinyağı tercih etmeye başlar ve sebzeye yönelirsen o bölgeler daha rahat zayıflar. Bir de özellikle mayonez, ketçap gibi ekstraları bırakmak lazım, hele o mayonez feci, direkt yağ deposu

Akşam öğününü güzel ayarlamışsın.Her besin grubundan var.
Artıııııı 1 saatten fazla yürüyüşün için seni kutluyor,tebrik ediyor,alkışlıyorum

Şu an daha bir motive oldum Bugün hava çok güzeldi, fırsatı kaçırmak istemedim. Karatay yaparken ekmeği hiç ama hiç tüketmiyordum. Belki biliyorsunuzdur o diyette karbonhidrat neredeyse yok. Tamam öyle pilav, ekmek falan pek sevmem normalde de ama bir süre sonra sindirim sorunları yarattı bu sistem bende. Bu yüzden, her gün olmasa da müsli tüketmeye çalışıyorum, o yardımcı oluyor. Ayrıca besin gruplarını atlamamak çok önemliymiş bunu anladım.

:) İstanbul günlük güneşlikti bugün keyfini çıkardım :)Sen nerde yaşıyorsun?

Diyete ilk başlayacağım zamanlarda araştırmıştım Karatayı pek uygun gelmedi bana.Karataydan dönüşün hayırlı olmuştur bence vücudun için.

Ben Ankara'da yaşıyorum. Bugün tam bahar havasıydı, çok severim böyle havaları :) Karatay aslında gayet mantıklı önerilerle geliyor, orası doğru. Ama bir noktadan sonra tıkanıyor bence; çünkü boşaltım sistemi doğru düzgün çalışmaz oluyor. Ayrıca her gün ceviz ve fazlaca yumurta önerisi bende biraz alerji de yaptı, bırakmamda onun da etkisi büyük.

Merhabaa sanırım aranızda en küçük ve en kilolu benim:)
Aynı zamanda sağlık problemim var.ve motivasyonum 0 durumda.
Yardım edin lütfen. Çok diyet denedim en son diyetisyene gittim. Çok güzel devam ediyordum ama diyetisyenim bazı durumlardan dolayı işi bırakmak zorunda kaldı. Özeldi. Devlet dekiler kaç yere gittiysem yardımcı olmamıştı zaten. Bi daha diyetisyene de gitmek istemiyorum. Dersaneye yazilidim yemek duzenim saatlerim her şeyim bozuldu((

evet bende kas yapmasından korkuyorum. nasıl erirki bu yağlar?

tam bir tatlı düşkünüyüm maalesef. ama artık bu yağlar canımı sıkmaya başladı :/

Merhabaaa:) kilon boyun ve yaşın nedir:)

Hiç moralını bozma yapıyaz ve senın vermen daha kolay olucak cunku vucudun su toplamıstır bolca onlar giderken bi bakmssn once kilon gidiyo şok olrsn snra gaza gelip devam ettrrsn bu sefer yağlar yanar:) Tekrar hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:)

Kas yapmak öyle kolay bişey değil hayatım:) Kaslar iiçin ultra efor sarf etmen gerek neler yapıyosn basta bi anlat bakalım:)

pilates yapmaya başlamıştım kısa bi zaman önce. daha sonra daha etkili olduğunu duyduğum başka bi spora yöneldim ismi callanetics ama tabi sonra spor bitti yemeye devam :) bi ara baya uğraştım sporla

pilates yapmaya başlamıştım kısa bi zaman önce. daha sonra daha etkili olduğunu duyduğum başka bi spora yöneldim ismi callanetics ama tabi sonra spor bitti yemeye devam :) bi ara baya uğraştım sporla

Hayatm bende 5 sene voleybol ve 6-7.sınıftan beri fitnessdaym fakat kas için ağırlık çalışmak ve çok uğraşmak lazım kasın olmaz merak etme:) Diğer dediğini duymadm bi bakayım:)

Hayatm bende 5 sene voleybol ve 6-7.sınıftan beri fitnessdaym fakat kas için ağırlık çalışmak ve çok uğraşmak lazım kasın olmaz merak etme:) Diğer dediğini duymadm bi bakayım:)

peki bu yağlardan nasıl kurtulucam? :/ elimde kaynak var bilgilenmek istersen:) gönderebilirim :) çok etkili bir spormuş, pilatesten bile daha etkili.

Ben rahatsızım ve uzun süredir diyet yapıyorum bu yüzden hızlıca kilo veremeyeceğimi düşünüyorum ... Her zaman kiloluydum 7 yaşımın sonrasında ... Sonra 76 dan 67.7 ye düştüm bir ara
Boyum 160 kilom 73 şu an. Ameliyattan sonra aldım iyice.78.8 ile başladım şu an 73 üm. 50 gün oldu galiba diyet yapıyorum. Motivasyonum cok eksik şu anda:/

peki bu yağlardan nasıl kurtulucam? :/ elimde kaynak var bilgilenmek istersen:) gönderebilirim :) çok etkili bir spormuş, pilatesten bile daha etkili.

Tabi:) ama önce bide araştırıyım:) haberleşiriz:) ama önce bi vücudunu alıştırman lazım bianda yüklenirsen hem bıkarsn hemde çok ağrır vücudun. önce bi yürüyüşle başla hem zaten snın kılonda cok yok ama boyuna göre ve vücut yapına göre bilemem. Ama bak pilates cidden vucudu fecı topluyo ama öyle 1 aylık bi iş değildir bu sabır lazımm sabırrr:)

Bak bı ornek verıyım benm boyum 1.68 kilom 67 ama ben sporla uğraştıgım ıcın vucudum çok sıkı ve aile yapımdanda basen yok şükür sırf göbek bölümü var eğer spor yapmasam ben sımdıye obez gibi olurdm:)

ben bi ara ciddi anlamda uğraştım pilatesle ve faydasını gördüm o yüzden biliyorum gerçekten sabrederek yapınca sonuç veriyor mutlaka. benim şikayetçi olduğum noktalar göbek, basen ve bacaklar. aslında callanetics bu saydığım şikayetlerime kısa zamanda çözüm olabilecek bir spor ama yapamıyorum işte, bir türlü başlayamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…