Öğrencileri bir yere birakma

Arabaniz eskir mi eskimez mi bilemem ama bahsi gecen ilkokul ogrencisi degil. Dogal olarak onlarin masumlugu da yok. Ayrica bu yaslarda ki gencler ayri bi yilisik oluyor. Bugun 3u 5i gelir yarin butun okul ben de geleyime doner. Sonra bi ogrenciyle arabiz bozulsa iftiraya kadar gider.

Bence acik bir sekilde soyleyin alamayacaginizi. Hem o kadar uzaksa aileler servis tutabilir

Ay demeyin ya. Aslında ben ilk çocuk olanlarin anneleri ile aynı yaştayım ama bilemiyorum.

Ben de zaten birini alırsam diğerini de almam gerekir diye almıyorum en başta.
Eskimez canim

Çok suistimale açık bir durum bu sebeple almayın diyorum bende. Yani o çocuk sizinle sorun yaşasa iftira bile atabilir bana şunu yaptı bunu yaptı vs diyerek. Hadi bu çok kötü niyetli bir yaklaşım oldu diyelim,kaza yapsanız yaralansa biri yine üzülen canı yanan siz olacaksınız.
Net bir şekilde söyleyin,zaten 16 30 çok geç bir saat değil,hava bile kararmıyor. En kötü ihtimalle "çocuklar ailelerinizle konuşun size servis ayarlasinlar,hepiniz için en uygunu bu olur"diyebilirsiniz.

Ben de zaten birini alırsam diğerini de almam gerekir diye almıyorum en başta.
Eskimez canim
Eskime kismini saka yollu yazmistim. Muhtemelen de dusundugunuz gibi olur. Onunu alamazsiniz. Neticede arabaya binecek kisi sayisi belli ayni anda 7 8 ogrenci dese ne yapilir? Sek kal sen bin de denmez

Evet çok haklısınız, kaza boyutunu hiç düşünmedim aslında. Onlar daha çok anayola kadar bırakmamı istediler. Tek otobüse binmek için. Bazen de "gençsiniz yürüyüş olsun size " falan diyorum.

Evet çok haklısınız, kaza boyutunu hiç düşünmedim aslında. Onlar daha çok anayola kadar bırakmamı istediler. Tek otobüse binmek için. Bazen de "gençsiniz yürüyüş olsun size " falan diyorum.
Allah korusun tabide,her an herşey olabilir. Temkinli olmakta fayda var. Zaten kalabalık olarak hepberaber gidebilirler bahsettiğiniz yere sağ salim.
Silah vs dediniz zaten yukarıda bir yerlerde,hiç gerek yok dertsiz başınıza dert almaya.

ilk mesajınızı daha anlaşılır yazsaydınız keşke.. zira ilk mesajınızdan neden almak istemediğiniz anlaşılmıyor..
Telefonun yanlışlıkla yolladığını söyledim. Siz de ne olduğuna anlam veremediğiniz konularda alayci yorumlar yapmayarak bu durumlara dusmeyebilirdiniz.

Evet "silah" kategorisinde çakı, bıçak, muşta vb taşıyanlar var

Nerisonacağım, öğrencilere; Bakın çocuklar sizi gideceğiniz yere bırakmak benim için sorun değil ama öğrenciler arasında bazılarınızı kayırdığımız konuşuluyormuş. Bu durum benim hoşuma gitmedi, hiç birinizin bizim için bir diğerinizden farkı yok, hepinizi çok seviyoruz fakat bu durum başımızı ağrıtır bu yüzden kusura bakmayın de. Ne dersin?

Çok tatlısın canımBunu söylerim, onlar da "hocam olur mu aramızda kalır" derler ben de "olmaz" derim

Telefonun yanlışlıkla yolladığını söyledim. Siz de ne olduğuna anlam veremediğiniz konularda alayci yorumlar yapmayarak bu durumlara dusmeyebilirdiniz.

yanlışlıkla yolladığınız mesajı görmedim ben.. şu anki haliyle yorum yaptım zaten. diğer mesajlarınız gözönüne alınmadığında hala da ilk mesajınızda neden rahatsız olduğunuz anlaşılmıyor..
kapasitem bu kadar demek ki . hangi duruma düştüysem artık sizin gözünüzde !

Evliysen filan eşini bahane edebilirsin . Yada servisle gitmeyen kız öğrencileri alabilirsin . kızlar benle gelsin siz başka hocanızla gidin diye yada biraz bekle onlar çıksın sen öyle çık :)

İlk mesajım işte eksik olan mesajım. Üstüne sizin yazdığınız mesaj. Bir öğretmen öğrencisini arabaya almak ıstemıyor diye "eskimez" yorumu yapıyorsunuz; üstüne "gunah" gibi sanki benim onlara acimadigim, kaba ve bencil izlenimi yaratmaya çalışıyorsunuz. Mesaj ne kadar eksik olursa olsun mal düşkünü , acımasız öğretmen yaftası yapıştırmak bu kadar kolay olmamalı. Uzaktan o kadar "sığ" birine mi benziyorum ya. Neyse...

Teşekkür ederim, ne yapayım kapasitem bu kadar :)
Ben ilk okuduğumda anladım ama bende mi tuhaflık var :S ya da anlamadım da anladım mı sandım ki.... Sorununuza gelince bence bir büyüğünüzün yaşamış olduğu bir tecrübeden dolayı aracınıza hiç kimseyi almamayı prensip edindiğinizi belirtin. Allah korusun arabanıza alırsınız bir kaza olur arabanızdaki çocuğa bir şey olur sorumlusu siz olursunuz. Okul yönetimi ulaşım problemini çözsün bence siz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…