Öğrencilerin Uygulayabileceği Diyet Listem

AliceWonder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
54
0
36
Antalya
Öncelikle boyum 1,58 ve 59 kiloyum.etrafımdakiler kilomun aşırı olmadığını söylesede bölgesel fazlalıklarım var.diyet yapmaya daha doğrusu sağlıklı beslenmeye karar vermeme kilo verme öyküsünü paylaşan bayanlar çok çokk yardımcı oldu lise 2 deyim sabah 7 de çıkıp akşam 4 te de geliyorum.spor yapmam heleki bu havalarda ve sınavlarla mümkün değil.umarım listem benim gibi arkadaşlara yardımcı olur.
bugüne kadar yaptığım çoğu diyet 3 gün bile sürmemişti.bu diyeti 2 haftadan fazla süredir yapıyorum.62 ile başlamıştım.fazla su içemiyorum ama inşallah bugün başlıcam su içmeyede .her akşam sirkeli su içiyorum.ekmeği bıraktım.bütün aile benimle birlikte tam buğday ekmeği yiyor.çayı 1 şekerle son günlerdede yanında birkaç tane kuru üzümle içiyorum.aburcubur çok yerdim hiç durmazdım.onuda bıraktım.inanın kafanızda bitirince herşey çok kolay oluyor.
simdi gelelim diyete.
sabah
iki seçeneğimiz var
*çavdar veya tambuğday ekmeğinden yağsız tost yada
*1 dilim etimek peynir zeytin ve şekersiz çay
öğle tatili bizim 12 de başlıyo
*aynı şekilde yağsız tost (ben evden götürüyorum)
*yada bir elma

saat 4 te eve geliyorum
eğer öğlen elma yediysem bu saatlerde yemek yiyorum
*sebze yemeği yada çorba ( bir şekilde dengeliyoruz yani)
akşam 18,30 da .
bu saatlerde acıkmasamda bişeyler yiyorum.çünkü gece uzun ve 7 den sonra hiçbirşey yemiyoruz.
*yine sebze yemeği veya sebze haşlama

akşam 7 den sonra çay içiyorum kuru üzümle onun haricinde su içilebilir.gece yatarkende sirkeli su içiyorum tadına alıştım artık.

ve tabi kurallarımız var;
* pilav ve makarna hastası biri olarak ben bıraktıysam sizde bırakabilirsiniz ( e tabi seviyosanız ara bir 1 kaşık kaçamak yapılabilir )
*pilav yok dedim ama bulgır ssağlıklı olduğu için bulgur pilavı yenilebilir.
*tatlı ihtiyacımızı meyvelerden ve kuru üzümden sağlıyoruz.( kuru üzüm bütün şeker ihtiyacımızı kesiyo mutlaka denemelisiniz.
*hafta sonları kahvaltıya vaktimiz olduğu için mutlaka haşlanmış yumurta yiyoruz.ancak beyazı hem kalorisi düşük hemde tok tutar.

NOT: ben diyete 4-5 günlük bi tatil sürecinde başladımki midem küçüldü.eğer okul varken başlarsanız daha çok zorlanırsınız erken kalktığımız için.

birde günlük 100-200 tane ip atlıyorum son günlerde atlayamıyorum bacaklarım ağrıyor. havalar düzelince yürüyüşe başlıcam inş.

10 yıllık okul hayatım boyunca erken yatmış bi insan değildim. saat 9 dan sonra acıktığım için erken yatmayada başladım günümüz çok daha güzel geçiyor.
umarım yardımcı olabilirim.deneyenler başarılarını paylaşırsa çok mutlu olurum.şidilik bu kadar aklıma geldikçe eklemeye çalışıcam

canim cok ac kalmadin mi bu sekilde :26: ben de ayni senin gibi 7 de kahvalti 12 de ogle yemegi yiyorum ama elmayla doyacak gibi degil felaket acikiyorum!

sabahlari tost omlet ya da hoslanmis yumurtayla peynir cay ve ekmek yiyorum kahvaltidan cok kisamiyorum cunku gercekten cok ac oluyorum dedigim gibi ogleye kadar karnim gurul gurul zor idare ediyorum yani

ogleden sonra salata yiyorum bikac haftadir

aksamda salatayla sebze yemegi bende 7 den sonra bisey yemiyorum cok acikirsam sut iciyorum istah kezsin diye ama ben kilo veremiyorum biraz yememi de azalticam mesela sinirsiz salata yerine daha az bir salatayla karnimi tam doyurmadan kalkmayi planliyorum hadi bakalim ins ise yarar. annem hazirliyor yemekleri illa ki su yemek olsun da diyemiyorum benim kilom 57 52 ye dussem 2 ayda yeter bana

canım ben tatilde başladım midem küçüldü. okula kepek ekmeğinden sandvc götürüyorum elmayı bende pek beceremedim açıkçası.sabahlarıda kahvaltı pek yapmıyorum o şekilde gidiyo yani dediğim gibi kendine göre değiştirebilirsin malum aç kalmamak lazım sınav zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…