Öğrencilerle piknik??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı).
Güncelleme: önceki mesajımdaki "maksadını " ve "haddini " aşan cümlemden ötürü öncelikle meslektaşlarımdan sonra diğer arkadaşlardan özür dilerim...
Bazı arkadaşlar maksadımı anlamadan içindeki kötülükleri dökmeye hakaret etmeye ne kadar meyilliymiş, pek yazık...

Son düzenleme:
Hayat ve düşünce tarzımızı eleştirmeden sadece soruma cevap verirseniz sevinirim:KK52:

Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Tabiki saçma siz öğrencilerin başında bir öğretmen olarak gideceksiniz,onlar size emanet olacak bir öğretmen olarak.

Sonuçta kendiniz de belirtmişsiniz onlar sizin öğrenciniz... Bir kaç öğretmen arkadaş daha var diyorsunuz bu şekilde pikniğe gitmenize izin vermeyen sevgiliniz ilerde o cocuk ların dersine de girme der.. Yani düşünce tarzımı eleştirmenin demişsiniz fakat çok anlamsız bir kıskançlık sonuçta sizin mesleğiniz bu ve sürekli o çocuklarla birliktesiniz. Son olarak sevgiliniz dahi olsa size bu denli müdahale etmesine izin vermeyin bence yokaa ilerde çok daha büyük sıkıntılar yaşamanız kaçınılmaz gözüküyor

Hayat ve düşünce tarzımızı eleştirmeden sadece soruma cevap verirseniz sevinirim:KK52:
Soru şuysa "onu dinlemeden gidersem daha kıymetli olur muyum, yoksa aramız bozulur mu"
Cevap "nereden bilelim biz"

Yani düşünce tarzınızı eleştirmeden yorum yapmak mümkün değil. Çünkü sevgilinizi tanımıyoruz ya hani... :işsiz:

Kıskançlığı geçtim onlar öğrenci de ben olsam gitmem. Erkek lisesi diye hepsi erkek mi kız da var mı bilemiyorum ki kız öğrenci olsa bile o yaş grubu biraz tehlikeli olur ne yapacakları belli olmaz sizin de kendilerinin de başına iş açabilirler.
Bir de siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun insanlar dedikoduyu sever. Yaşınızın yakın olmasından dolayı abuk sabuk şeyler söyleyenler olabilir özellikle küçük bi yerdeyseniz boş yere canınız sıkılmasın.

Son düzenleme:
Kıskançlığı falan geçtim onlar öğrenci de ben olsam gitmem. Erkek lisesi diye hepsi erkek mi kız da var mı bilemiyorum ama o yaş grubu biraz tehlikeli olur ne yapacakları belli olmaz sizin de kendilerinin de başına iş açabilirler.
Bir de siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun insanlar dedikoduyu sever. Yaşınızın yakın olmasından dolayı abuk sabuk şeyler söyleyenler olabilir özellikle küçük bi yerdeyseniz boş yere canınız sıkılmasın.
Anladığınız icin teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herkes aynı iyi niyette olamıyor. Keske olsa ama maalesef hayatın gerçekleri bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X