• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencilerle piknik??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke öğretmen olmasaydınız ki olmamışsınız da zaten. Rezalete bak vallahi ben utandım. Bir de arsız arsız hayat tarzımı eleştirmeyin yazmışsınız. Oturun evde sizin gibilere çalışmak fazla!
Sizin mesleğinizi de merak ettim yalnız, bayağı iddialı konuşmuşsunuz ve tabi anlamadan. Kalitesiz tavsiyeniz icin de ayrica teşekkürler

Sen katılmak istiyorsan katil. Hatta onu da davet et. Katılmak istemiyorsan da sırf kıskandırmak niyetiyle gitme.
Sirf o gitme dedi diye gitmeyeceksen de şunu unutma ki taviz tavizi doğurur. Yarın bir gün de çalışmanı kıskanır çalışma der vs...

Gerekli izinler alınmadan velilerin izni alınmadan okul kapısı dışına bile çıkmak risktir. Bu acidan gitmeniz doğru olmayabilir ciddi bir sorumluluktur. Onun dışında siz karşınızdakine öğretmen olduğunuzu hissetirmisseniz sıkıntı tabii yok

İstiyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin.
Öğretmen olmuşsunuz, okul aktiviteleri için sevgiliden izin mi alacaksınız?

Bu arada 15 yaşındalar diyen arkadaşlar, derste en arkaya geçip öğretmenine baka baka masturbasyon yapan var.

Lisede olsa onlar çocuk. piknikte olabilecek şeyleri ayrıntılı düşünüp çocukların sorumluluğunu alabilecek misiniz bu size verilmiş bir görev değilken önce bunu düşünmelisiniz.
Sorunuza gelirsek hayır giderseniz kıymete binmezsiniz gitmezsenizde hep onun isteği doğrultusunda yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Yüksek ihtimalle yeni mezunsunuz.
Gitmeyin derim.
Önce bi ağırlığınız , otoriteniz otursun.
İlerleyen yıllarda katılırsınız bu tarz organizasyonlara.

Öğretmenler ile piknik hem de lise icin çok gereksiz değil mi? Okulun organizasyonu ise ve gitmek zorunlu ise giderdim onun dışında gitmezdim hem de haftasonu.

Lisedeki halimi düşünüyorum. Öğretmenler ile sosyalleşme ihtiyacım hiç olmadı. Gerek de yok yani.

Yani hic ders aksatmadan okulu bitir. Sonra kpss'ye gir ve hemen atan. Ha bide bu isin ilk basta zaten üniversiteye giris sinavi var.

Yani onca sey. Hemde cok zor seyler. Yillardir kpss sinavini kazanamayan var.

Bunca zeka ve gelinin nokta "sevgilim beni okul piknigine yollamiyor."

Konuya nerden baksan elinde kaliyor.

Memleketine gelip benimle buluşmamak için ailesini bahane edip o kadar yolu gelmeme değmez diyen bir adamın sözünü dinlemem, canım gitmek istiyorsa giderim, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, sevgililik bir statü değildir, hayatımla ve mesleğimle ilgili kararlara karışamaz.

İzin alınmamış, idarenin onayı olmayan gezilere katılmak riskli ben şahsen veli olmaksızın bunun sorumluluğunu üstlenmem. Çünkü o öğrenciler öğretmenlerimizde gelecek deyip velisinden izin istiyordur başlarına birşey gelse veli senden bilir. Nişanlınızın izin vermemesi kısmına birşey diyemiyorum ne mantıkla kabul etmedi anlamadım. Lisedeki öğrenci çocuktur daha evet ama tehlikeli de bir dönemdir aynı zamanda.

Yani hic ders aksatmadan okulu bitir. Sonra kpss'ye gir ve hemen atan. Ha bide bu isin ilk basta zaten üniversiteye giris sinavi var.

Yani onca sey. Hemde cok zor seyler. Yillardir kpss sinavini kazanamayan var.

Bunca zeka ve gelinin nokta "sevgilim beni okul piknigine yollamiyor."

Konuya nerden baksan elinde kaliyor.
Kız yirmili yaşında. Ne bekliyorsunuz. Bu sınavlar sosyal zekayı, sosyal becerileri olcmuyor sonuçta. Konu sahibinin üstüne çok yuklenilmis. Herkes sevgilisinin kıskançlıktan böyle davrandığını düşünmüş ama böyle olmayabilir. Ergen erkek ogrencilerin arasında 21 yaşında toy bir öğretmen. Onlar sizin öğrenciniz istediğiniz kadar diyin. Bu genç öğretmen hakkında o öğrenciler allah bilir ne muhabbetler çeviriyor. Bir de saçma sapan bir piknik organizasyonu yapıp toy öğrenmeni de çağırmışlar. İyi niyetli bulmadım. Hadi öğrenciler düşünmez ama diğer öğretmenlerin de mi aklı havada öğrenci çocuklar ile haftasonu kırlarda piknik yapacaklar. Çok istiyorlarsa müdür ile konuşsunlar okul bir organizasyon düzenlesin herkes edebi ile katılsın.

Kendini hazır hissetmemişsin ki bunu sevgiline soracak durumdasın o otoriteye sahip değilsen zaten böyle bi işe girişme derim bu şekilde gidilmesi doğru değil ama o ayrı konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X