iş için yazlar dışında vaktim olmuyor derslerim çok yoğun. bursa başvurdum fakat kredi çıktı ve ailem almamı istemedi ilerde zor olur diye.Devlet bursu/kredisi al?
Ya da bir işe girip çalış.
iş için yazlar dışında vaktim olmuyor derslerim çok yoğun. bursa başvurdum fakat kredi çıktı ve ailem almamı istemedi ilerde zor olur diye.
İyi akşamlar hepinize. Bi hastalık kadar büyük bi dert değil belki ama çok bunaldım kızlar ya hep ay sonunda aç kalıyorum.
Biliyorum çoğunuz öğrencilik döneminde olur bunlar diyeceksiniz ama ben çok sıkıldım bu durumdan.Şuan evde kalıyorum ve aylık 500tl alıyorum ailemden onun dışında cebime para girmiyor ama bu paranın 225i kira ,125i yakıt,100tlde elektrik su internete gidiyor zaten oldu 450 kalan 50 tlde mutfak masrafı ama onun dışında ne dışarı çıkıp arkadaşlarımla gezmeye param var nede ay sonunda mutfak boşalınca bişeyler almaya.
Üstelik kitap falan lazım oluncada bu paradan arttırıp alıyorum. Sizinde mi böyle?ben her ay bunları düşünmekten çok sıkıldım okula mı yetişicem yoksa bu dertlere mi?
İyi akşamlar hepinize. Bi hastalık kadar büyük bi dert değil belki ama çok bunaldım kızlar ya hep ay sonunda aç kalıyorum.
Biliyorum çoğunuz öğrencilik döneminde olur bunlar diyeceksiniz ama ben çok sıkıldım bu durumdan.Şuan evde kalıyorum ve aylık 500tl alıyorum ailemden onun dışında cebime para girmiyor ama bu paranın 225i kira ,125i yakıt,100tlde elektrik su internete gidiyor zaten oldu 450 kalan 50 tlde mutfak masrafı ama onun dışında ne dışarı çıkıp arkadaşlarımla gezmeye param var nede ay sonunda mutfak boşalınca bişeyler almaya.
Üstelik kitap falan lazım oluncada bu paradan arttırıp alıyorum. Sizinde mi böyle?ben her ay bunları düşünmekten çok sıkıldım okula mı yetişicem yoksa bu dertlere mi?
Konu sahibi ortada yok. Neyse. Canım ben ozel yurtta kalıyordum yemegı yoktu. 230TL. Kalan paramla hergun krallar gıbı yemek yıyodum. Arttırıp üst bas. Bile alıyodum. Arkadaslarımlada zaman gecırmıs oluyordum. Sonra eve çıktım son sene. 3kız. Pişman oldum. Herşey senden soruluyor ve tez yapıoruz. Hergun para istemekten utanıyodum bızımkılerden. Babam hatta bu kız eve çıktığından beri para yetıstıremez olduk demıs cok üzülmüştüm. Ki ozaman dışarıya çıkıp gezmek yoktu evi idare etmeye calısıoduk. En iyisi yurt .
Devlet yurdu gayet makul.. Ben 4 sene devlet yurdunda kaldım ve cok da memnundum... O kadar güzel arkadaşlıklar var ki yurtta.. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda yurtlar gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?