- 20 Ocak 2015
- 9.612
- 14.050
- 448
- 40
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Şimdi konuyu okuyunca facete baktim adam hala yaslanmamis aynı duruyor 40 kusur yaslarda heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşık olabilir katrina da biz her hocanın evli olup olmadığını bilirdik yani bu çocuk size ilgili ise ilk öğreneceği budur
kaldı ki kocaman çocuklar
1 e giden oğlum bile kim evli kim değil biliyor nerede ise
soyadınız vs değişmedi mi yani yanlış hatırlamıyorsam yeni evlendiniz
Bence bu durumdan rahatsiz degil de gayet hosnutsunuz. Bilgilerinizde bekar yaziyor. Burayi mi guncellemediniz, ogrencilerinize mi aksi cevap verdiniz ?
Öğrencinin öğretmenine aşık olması mı ekstrem?
Bu hikaye heralde eğitimin ilk başladığı milattan önceki yıllardan beri vardır.Master eğitimi almışsınız ama bi forumda öğretmen olmayan kişilere akıl danışıyosunuz hiç profesyonel değil gerçekten.
yüzük takmıyor muydunuz?
genelde her öğretmen sınıfa ilk girdiğinde kendini tanıtır, mezuniyetinden evli çocuklu vs olduğundan bahseder. genelde diyorum. siz evli olduğunuzu sakladınız mı nasıl anlaşılmadı onu merak ettim. öğrenciler meraklıdır mutlaka bilirler bu durumları.
bekarsınız diye düşünüp kendisini daha rahat hissetmiş olabilir.
bir de ingilizce öğretmeni kadınlar genelde güzel-bakımlı olurlar, öğrencilerin çok dikkatini çeker.
Gerçekten miiiiAy hiç bi öğretmenime aşık olmadım ben
çok özendim şu an:)))
Olabilir ergenlikte her öğrencinin başına gelebilecek normal durumlar bunlar. Alanınızda uzmanmışsınız o yüzden akıl vermek gibi olmasın da ben de az buçuk anlarım bu işlerden :) Üzerine düşerseniz ilginizi yanlış yorumlayabilir, görmezden gelirseniz eski ilginizi yitirdiğinizi düşünüp düşman kesilebilir. Bana kalırsa her öğrencinizle ne kadar ilgileniyorsanız onunla da o kadar ilgilenin. Ne çok fazla ne çok az. Alyans falan takmıyorsanız da tek taşınız falan varsa onu takın yani en azından parmağınızda bir yüzüğünüz olsun.
Kırmızı gül, şiirlerle dörtlük falandan durum anlaşılmış aslında, aldığınız zaman hediyeleri direkt kabul etmektense çocukla konuşup esprili bir dille evli olduğunuzu açıklayabilirdiniz.
Bir öğretmen olarak bunlara alışık olmanız lazım.
Benim kızımda 2 senedir matematik öğretmenine aşık. Benimki biraz manyak olduğundan açık açık söylüyor ve durmadan sarılıyor. (13 yaşında) En sonunda adamcağız sarılmasını yasakladı.
Biz durum hakkında konuştuk ama öğretmen "siz karışmayın biz aramızda hallederiz sorun değil" dedi.
Gerçi bende ortasonda fen hocama aşıktım.
Öğrencilerin öğretmenine hayran olması onları sevmesi için alanın da çok iyi olması master yapması....gerekmiyor.İlgili ve sevgi dolu olan her öğretmeni severler.27 yaşında, anadolu lisesinde çalışan bir İngilizce öğretmeniyim. İşini büyük bir şevkle yapan, alanında kendini yurt içinde ve yurt dışında geliştirmiş olan ve bu sebeple öğrencileri tarafından sevilen, takdir gören br öğretmenim. Özellikle yurt dışı master tecrübemden dolayı yurt dışında eğitim almak isteyen öğrencilere yol gösteren bir öğretmen olduğum için sevilen, görüşlerine değer verilen bir öğretmen olduğumu söyleyebilirim. Bu sebeple öğrencilerin belli oranda hayranlıklarına, takdirlerine alışkınım ancak bu kez ilk defa farklı bir durumla karşı karşıyayım ve nasıl davranmam gerektiğini pek kestiremiyorum.
Bu yıl girdiğim lise son sınıflardan bir öğrencinin bana karşı farklı bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki, bu öğrenciyle sene başında kendisinin bu platformda açıklayamayacağım özel bir durumundan ötürü bir görüşmemiz olmuştu. O görüşmede öğrenciyi motive etmek, içinde bulunduğu durumdan ötürü mağdur olmasını engellemek için bazı konuşmalarımız olmuştu; bana danışan her öğrencime yapacağım gibi. Ancak asla laubalilik veya öğretmen-öğrenci ilişkisinde olması gerekenin dışında bir yakınlık oluşmuş değil. Zaten mizaç olarak dışardan soğuk görünen, mesafeli bir yapıya sahibim ve özellikle genç yaşta öğretmenliğe başladığım için öğrencilerle aramda hep mesafe bırakmaya özen gösteririm. Zaten bu öğrenci de son derece efendi ve sessiz bir genç. Ancak sene başından beri sürekli kişisel sorular soruyor, dersten önce muhakkak beni sınıf kapısının önünde bekliyor ve belli konularda muhabbet açıyor (son sınıf öğrencileri için kapıda öğretmen beklemek yalakalık vs diye adlandırılmasına rağmen), öğretmenler gününde kırmızı bir gül ve en sevdiğim şairin şiirinden bir dörtlük yazan not hediye ediyor...Tüm bunları olabilir, takdir edilen bir öğretmene yapılan hoşluklardır diye bir şekilde tolare ettim ancak derste bir ünitede geçen "evli, bekar, boşanmış" kavramları üzerine hocam evli misiniz diye soran bir öğrencime evet yanıtını verdikten sonra bu öğrencimin bana karşı tavırları resmen değişti...Zil çalınca bir soru sorma bahanesiyle yanıma geldi ve ben sorusunu cevapladıktan sonra "hocam evli olduğunuza inanamadım" deyince sert bir şekilde "Sebep?" deyiverdim. O sırada bu diyaloğumuzu duyan bir arkadaşı da "X oğlum yuhh yaa, hocam siz ona bakmayın" diyerek çocuğu kolundan çekti. bunun üzerine beni her ders kapıda bekleyen çocuk derslerimde sert bir suratla oturur veya sıranın üzerine kafasını koyarak uyur oldu. Şu aralar dersimin olmadığı günlerde de karşılaştığımızda hep bana kırgın, kızgın biçimde bakarken buluyorum. Bir süredir derste uyumuyor ama hiç katılmıyor ve öylece morali bozuk gibi oturuyor.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum ancak bu kadar uzun süre öğretmenine kırgın, kızgın kalan, derse aktif katılırken içine kapanan bir öğrenciyle hiç karşılaşmadım. Başka sebeplerden mi içine bunca kapandı diye normalde araştırır, kendisine sorardım ama şu anda doğru olur mu bilemiyorum. Sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim?
eylülden beri derslerine giriyorum, bu öğrenci de okula bu sene başında geldi. dolayısıyla eylülden beri bir soyadı değişikliği olmuş değil. alyans takıyorum ama. burda neye takıldın onu anlamadım?
bu durumdan hoşlanmak mı?? hangi mesajımdan bunu çıkardın acaba? ayrıca maşallah forumda yeni üyesin ve ilk mesajında bir konuyu trolleme ve profil bilgilerini kontrol etmeyi iyi biliyorsun. muhtemelen 2.üyeliğin :) burayı güncellemedim, gerek de duymadım açıkçası. eski bir üyeyim, kim ne zaman evlendiğimi iyi bilir zaten önceki konularımdan.
yani hocaların evli olup olmadığını öğrenciler bilir
şaşırması garip geldi
ben 4 senedir o okulda olduğunu varsaymıştım çocuğun
biz ortaokulda iken eş durumu ile tayin olup yani nikah yapıp yaza düğün yapan hocayı bile dersimize girmediği halde bilirdik de
bir de sosyal medya kullanıyorsanız onları vs de didiklemiş olması lazımdır sanki diye düşündüm (belki de kullanmıyorsunuzdur onu bilemem tabii)
bu durumdan hoşlanmak mı?? hangi mesajımdan bunu çıkardın acaba? ayrıca maşallah forumda yeni üyesin ve ilk mesajında bir konuyu trolleme ve profil bilgilerini kontrol etmeyi iyi biliyorsun. muhtemelen 2.üyeliğin :) burayı güncellemedim, gerek de duymadım açıkçası. eski bir üyeyim, kim ne zaman evlendiğimi iyi bilir zaten önceki konularımdan.
Anlatim tarziniz hic rahatsizsiniz gibi degil. Bunu boyle dusunmekte ozgurum kusura bakmazsaniz. Eski konulariniza bakmakla ugrasamayacagim icin sordum zaten. kacinci uyeligim oldugu da sizi ilgilendirmiyor
Öğrencilerin öğretmenine hayran olması onları sevmesi için alanın da çok iyi olması master yapması....gerekmiyor.İlgili ve sevgi dolu olan her öğretmeni severler.
Kendi öğrenciliğimizden de pay biçersek,o yaşlarda aşk demeyelim de bu tarz ilgi ve tutkunluk olabiliyor.Yaş büyüdükçe gelip geçecek bir durum.
Moralinin neden bozuk olduğunu sorabilirsiniz.
İsterse dünyanın en harika metodlarını denesin,ordinaryüs prof olsun..öğrencinin ilgisini çekmez.Hele ki o yaşlarda.ilgi ve sevgi vermek yeterli.Sorununu dinleyen ve çözüm için yönlendiren öğretmeni severler.Sizi sevme sebeplerine bu yönden bakın.illa da bunlar gerekli demedim zaten. öğrencilerin bana hayranlık ve beğenilerin sebebi eğitimim ve sınıfta farklı metotlar denemem. ayrıca öğrencilerin her türlü sorununu dinlemem ve yönlendirmem. bunları söyleyince kendini beğenmiş imajı mı çiziyorum bilmiyorum ama amacım bu değil. çok sevgi dolu veya esprili biri de değilim, hatta dışardan bakan tanımayanlar soğuk bulduklarını söylerler. bir şekilde bu öğrencinin de ilgisi daha farklı işte. bir kez neden derse katılmadığını sordum, öyle işte hocam dedi. ben de üstelemedim.
İsterse dünyanın en harika metodlarını denesin,ordinaryüs prof olsun..öğrencinin ilgisini çekmez.Hele ki o yaşlarda.ilgi ve sevgi vermek yeterli.Sorununu dinleyen ve çözüm için yönlendiren öğretmeni severler.Sizi sevme sebeplerine bu yönden bakın.
Lise dönemini çok zor bir süreçte geçirmiş biri olarak söyleyebilirim.Öğretmenini seven çocuğun dersteki başarısı yüksek olur.O dönemlerde duygu yoğunluğu fazladır.Duyguyla bakarlar.Üniversitede olsa evet ama lisede öğretmenin master ı kendini bağlar.bu işin içinde olan biri olarak farklı metotların, öğretmenin farklı iş tecrübelerinin "lise" öğrencinin ilgisini çektiğini çok net söyleyebilirim. sadece ilgi ve sevgi bir yere kadar.
Lise dönemini çok zor bir süreçte geçirmiş biri olarak söyleyebilirim.Öğretmenini seven çocuğun dersteki başarısı yüksek olur.O dönemlerde duygu yoğunluğu fazladır.Duyguyla bakarlar.Üniversitede olsa evet ama lisede öğretmenin master ı kendini bağlar.