- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Aşk da denemez buna ergen öğrenci hallerinden biri mümkündür üzerinde fazla durmaya gerek yok geçici duygusal hallerden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım işte kafanda yer edinmiş, düşünmüşsün, gelmişsin buralara kadar konuyu taşımışsın. Çocuktur bu. Kapıda beklemesini, sizinle konuşmasını, size evli misiniz diye sormasını ya da sizinle konuşmak istemesini, başkaca davranışlarını size aşık oldu diye yormak bence, benim fikrime göre çok yersiz olmuş. Dediğim gibi, ergendir, abuk subuk konuşur, lafını bilmez, bazen edepsiz olurlar vs. vs. Çocuğun başkaca problemleri olabileceğini düşünmeyi aşıp size aşık olduğunu düşünerek burada içinizi dökmeniz dediğim gibi, bana normal gelmedi. Çocuğun ailesiyle sorun olup olmadığını konuşun isterseniz, kim bilir evladımın ne derdi var da siz kim bilir neyi böyle yordunuz?abarttığım bir şey yok, konu açıp kafamdakileri yazdım. öğrenciyle konuşmadım bile, ki konuşmaya da niyetim yok.
Hiç bişey yokmuş gibi normal muhabbetinize devam edin bence. Benzer şeyler yaşadım, bu sayede notlarını yükselten öğrencilerim oldu hatta olumlu yönde kullandım diyebilirim zamanında bu durumu. Ama o dozu ayarlamak çok zor oluyor, ne çok yakın ne de çok uzak olmamalısınız ki kötü etkilenmesin. Geçici bir durum bu, ilerde gülerek hatırlayacak, önemli olan kötü sonuçlar doğurmadan atlatmasını sağlamak..
sırf solmaz yüzünden seda izler oldum yahu ...kremi ni sür diye devam ediyimSen gidersin öbür öğretmene aşık olur.
Bence yurt dışı, yurt içi kariyerle ilgisi yok yani.
Ergen bu en kötü ihtimal vücut kıvrımına vurulur, en iyi ihtimal
Gülüşüne, ilgisine tav olur hocasının :)
Bir de kendine bu kadar aşık insanları ben takdir ediyorum aslında.
Ama bu kadar çok dillendirmeseniz?
İtici görünüyor da bana..
Valla ben bana artımı gösterenlere tutup yok ya bak şuyum eksik diye eksimi gösteren biriyim.
Bu kadar kendini beğenen ve zırt pırt öven insanlar çok garip geliyor.
Aklıma İzdivaç Solmaz geldi.
Kaliteeeee, kaliteeee!!
Markaaaa, markaaaaa!!
Raga raga raga!![]()