Öğrencim konusunda çaresiz kaldım;(

Neysekı sız varsınız.

Annsi vazgecmis gibi gorunuyor evlatlik alin sizde dede nene yasliymis zaten bi ayaklari cukurda anne dizisi geldi aklima ya cok duygulandm
:) nede kolay yazılıyor degılmı bunlar.
Evlatlık edının ayagı cukurda ıhtıyarların dıyorsunuz. Çözüm bu degıl keske bu olsa alsam bırsuru cocuk. Her zorlukta boyle yaranın uzerını kapatmak gdcıcı bır cozum olur.. yarayı ıyılestırmek istıyorum ben. Mevcut durumla basedebılmeli..

Yok basitlikten demedim ablamn 2 oglu var bir de evlatlik almak istiyor cok normal seyler evet hepsine sahip cikamazsnz tabiki de bir baginiz var gibi cocukla ben o yuzden soledim

İLERDE İNŞALLAH KIZLARIM SİZİN GİBİ ÖĞRETMEN İLE DOLU DOLU 5 YIL YAŞAR..VE DİLERİM Kİ SİZİN GİBİ ÖĞRETMENLERİN SAYISI ARTAR..

Erkek. Altı ustu bır erkek.
Insan evladına tercıh edebılır mı ya ?
Hıc anlamıyorum ınsan vıcdan azabından ölmez mi?
Bırde ustune baska cocuk edınır mı ?

Anlamıyorum

Ayyy ağlıcam ya...valla ağlıcam zor tutuyorum kendimi .işte olmasam ne ağlarım..o anne denen sürtüğe de beddua edıyorum en bolundan !

yeter ya içim kıyıldı ağlamaktan...

amiiiiiiiiiiiiiin !!!

valla kim ne derse desin bi evde baba olmayınca o kadar etkı olmuyor ama anne bambaşka bişey...anne gitti mi yuva kalmıyor ortada.baba haklı olarak evlenmek ıstıyor ev işlerini yapamıyor ama anne öldüyse yada bu adi kadın gibi çocugunu bırakıp gittiyse o cocuk asla ama asla normal ebeveyn gibi olamıyor..olamıcak da..kimse kimseyi kandırmasın..o cocugun ilacı anne de yada bu guzel yürekli öğretmen de..evlatlık alsa ne guzel olur ama işte lanet prosedur var!

yeter ya içim kıyıldı ağlamaktan...

Ağlama nolur
Hayatımın en güzel anısı öğretmenim
Hiç öfke görmediğim, hep gülümseyen yüzüyle hatırladığım tek insan
Eşimle hayatıma girene kadar hiç kimseden öyle pazarlıksız bir ilgi görmedim
Sonra annemi buldum ama annem sorumluluğu çok bir kadındı, sevgisi vardı ama ağır dertleri vardı güzel günlerimiz oldu annemle ama öğretmenim benim içimde çok özel ,çok güzel bir şey, onu düşündüğüm zaman bir çakıl taşı ısınır içimde Bedri Rahmi'nin dediği gibi, gülümserim =))

ne kadar şanslıymışsın ki muhtesem bir öğretmenın olmuş...

sıcacık yemek yapıp sana getırmesı bıle nasıl muhtesem oldugunu gosterır...inşalah huzurludur ve sende onun aklına düşmüssündür..bu arada eşinle sonsuz mutluluklar diliyorum canım

İLERDE İNŞALLAH KIZLARIM SİZİN GİBİ ÖĞRETMEN İLE DOLU DOLU 5 YIL YAŞAR..VE DİLERİM Kİ SİZİN GİBİ ÖĞRETMENLERİN SAYISI ARTAR..
Cok tesekkur ederım dilerım öğretmenlik hayatım boyunca meslegıme yakısır davranabılırım.

Ayyy ağlıcam ya...valla ağlıcam zor tutuyorum kendimi .işte olmasam ne ağlarım..o anne denen sürtüğe de beddua edıyorum en bolundan !
Yınede küfür hakaret etmeyelim. Dunyanın en kötu ınsanıda olsa anne bambaskadır. Bırgun anlayacaktır yanlıs yaptıgını..

Erkek. Altı ustu bır erkek.
Insan evladına tercıh edebılır mı ya ?
Hıc anlamıyorum ınsan vıcdan azabından ölmez mi?
Bırde ustune baska cocuk edınır mı ?

Anlamıyorum
Herkesın yerı baska ama evlat bambaskadır. Ne bıleyım bır evladım olamadı ama öğrencılerımın sacının bır teline zarar gelse gunduzum gecem zehır oluyor kucucukler daha. Allah yuregıne merhamet versın de hatasından tez vakıt donebılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…