- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Ah canım evde düşse Allahtan okulda düşse bizden üstelik ihmalde yokÇocuk bu düşe kalka büyür yahu...
Ah canım evde düşse Allahtan okulda düşse bizden üstelik ihmalde yok
Valla aynısını düşündüm şimdi canım çok haklısınher işte hayır vardır derler ya ,yarın düşer yüksek biyerden telafisi zor şeyler meydana gelirse sorumlu tutulmaktan iyidir,
Yok bişey çıkmadıDüşünce ciddi bir sağlık problemi mi çıktı. Genelde öyleyse bu şekilde tepki vermeleri normal.
Allah hepsini korusun valla 5 saat hiç oturmuyorum zaten çok pimpirikliyimSıkmayın canınızı.
1 e başlayan oğlum var
İlk haftalarda sürekli eve okulda düşmüş geliyordu.
Normaldir okul kalabalık
Çocuklar hareketli ve küçükler.
Aynen öyleKlasik veli tripleri işte hiç takılma canımm aldığı okulda da aynı iş gelecek başına çocuk çocuktur okulda düşünce kıyameti koparırlar evde aynı şey olunca dönüp ne oldu demezler.
Öğrencim aşırı hareketli yerinde duramayan evinde de defalarca düşüp, kaza geçiren bi çocuk.Bugün okulda birden bire koşup düştü sırf bunun için aile çocuğu okuldan alacakmış!
Çocuk işte yapcak bişey yok Allah korusun hepsiniYok artık yaa. Alırlarsa alsınlar ayrıca takmayın bence.
Benim oğlum tenefis bitiminde sınıdfa doğru giderken , koşan bi çocuk gelip çarptı geçen sene. Oğlum Bi hafta şiş alınla gezdi. Çok korktuk, ama ne öğretmeni ne okulu , öğrenciyi suçlamadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?