Öğrencimin düşmesi

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Öğrencim aşırı hareketli yerinde duramayan evinde de defalarca düşüp, kaza geçiren bi çocuk.Bugün okulda birden bire koşup düştü sırf bunun için aile çocuğu okuldan alacakmış!

Almak istiyorlarsa alsınlar. Sizde mi zor durumda kalıyorsunuz eğer alırlarsa?

Zor durumda kalmak değil sadece saçma buluyorum ondan paylaştım canım sıkıldı

Düşünce ciddi bir sağlık problemi mi çıktı. Genelde öyleyse bu şekilde tepki vermeleri normal.

okul derken okul öncesi mi ? Hoş okul öncesi de olsa sen sürekli koşan çocuğa ne yapabilirsin ki ? hastanelik olduysa bir anlık sinirle öyle bir tepki veriyor olabilirler.

Ah canım evde düşse Allahtan okulda düşse bizden üstelik ihmalde yok

Sıkmayın canınızı.
1 e başlayan oğlum var
İlk haftalarda sürekli eve okulda düşmüş geliyordu.
Normaldir okul kalabalık
Çocuklar hareketli ve küçükler.

her işte hayır vardır derler ya ,yarın düşer yüksek biyerden telafisi zor şeyler meydana gelirse sorumlu tutulmaktan iyidir,

Evet okulöncesi stajer lavaboya elinden tutup götürdü birden elini bırakıp koştu zaten iki dk oturmuyor ve annesi de tutamıyo çocuğu

Klasik veli tripleri işte hiç takılma canımm aldığı okulda da aynı iş gelecek başına çocuk çocuktur okulda düşünce kıyameti koparırlar evde aynı şey olunca dönüp ne oldu demezler.

Sıkmayın canınızı.
1 e başlayan oğlum var
İlk haftalarda sürekli eve okulda düşmüş geliyordu.
Normaldir okul kalabalık
Çocuklar hareketli ve küçükler.
Allah hepsini korusun valla 5 saat hiç oturmuyorum zaten çok pimpirikliyim

Öğrencim aşırı hareketli yerinde duramayan evinde de defalarca düşüp, kaza geçiren bi çocuk.Bugün okulda birden bire koşup düştü sırf bunun için aile çocuğu okuldan alacakmış!

Yok artık yaa. Alırlarsa alsınlar ayrıca takmayın bence.
Benim oğlum tenefis bitiminde sınıdfa doğru giderken , koşan bi çocuk gelip çarptı geçen sene. Oğlum Bi hafta şiş alınla gezdi. Çok korktuk, ama ne öğretmeni ne okulu , öğrenciyi suçlamadık..

Çocuk işte yapcak bişey yok Allah korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…