Öğrencimin düşmesi

Çocuk dediğin hareketli olur zaten ama ailesi onu başına gelebilecek şeylere karşı uyarmalı, eğitmeliydi, mesela elini bırakıp koşmaya başlaması ailesinin düzgün eğitim vermediği anlamına geliyor. Ve 2. hataları da bu düşme olayından dolayı çocuğu okuldan almaları, belki bu çocuk bazı şeyleri sizle beraber öğrenecekken bundan da mahrum ediyorlar çocuğu. Allah çocuğun yardımcısı olsun.

Alsınlar, ne güzel kurtulursunuz.
Çocuklarını temelli, okutmamak üzere aldıklarını hiiiç sanmıyorum, orası da ayrı. Evlerinde biraz eğitmeyi denerler belki. Kimse kusura bakmasın da bu tür çocuklar insanın başına bela açmaktan başka bir şey yapmaz zaten. Yarın birgün kafayı yardı, veya başkasını yaraladı, öğretmeni değil misin, al başına belayı. Kendi kendine de zararlı, sorumluluğu altında olduğu yetişkine de zararlı. Irak olması iyidir.

Bir okulöncesi öğretmeni olarak istiyorlarsa alsınlar diyorum.cunku öyle aileler çok sorun yaratıyor.kimbilir ne crkerdiniz sonrasinda.g erci ben de bir sebepten okulu birakicaz denilince üzülüyorum çocuğa bırakmayın diyorum ama işte sana da sikinti

Bende bir okul önc öğretmeni olarak "alsınlar bu da dert mi" diyorum

Yaş grubunuz küçüktü diye tahmin ediyorum alışmış olmanız gerek bir konunuz daha vardı alıcaklar diye yanlış hatırlamıyorsam sorunu kendinizde aramayın yani üzülseniz de aileler kıyamıyor çocuklarına :)

Evde düşünce,evden alıp sosyal hizmetlere mi veriyorlarmış?Düşmesinde kasıt yada ihmal yoksa ki yok diyorsunuz alırlarsa alsınlar.

Çocuk hic birşeye bağışıklık kazanamiycak el bebek gül bebek pimpirikli bir aileymis

Evde düşünce,evden alıp sosyal hizmetlere mi veriyorlarmış?Düşmesinde kasıt yada ihmal yoksa ki yok diyorsunuz alırlarsa alsınlar.
Kesinlikle yok zaten kameranın tam karşısında olmuş görüntü de var

Ya canımı sıkan çocuk tatilde bile okula gelmek isteyen bi çocuk ve babaanne bakıyormuş daha önce yine o bakcak umarım babaannenin yanında düşmez Allah kadına yardım etsin

Kızlar az önce veli aradı çocuğa söylemişler ben okula gidicem diye ağlamış şimdi de belli değil belki göndeririz diyor sanki çocuk oyuncağı

Evet okulöncesi stajer lavaboya elinden tutup götürdü birden elini bırakıp koştu zaten iki dk oturmuyor ve annesi de tutamıyo çocuğu

Evet okulöncesi stajer lavaboya elinden tutup götürdü birden elini bırakıp koştu zaten iki dk oturmuyor ve annesi de tutamıyo çocuğu

Evet alsınlar çocuk eğer böyleyse çok tehlikeli. Onlar da haklı çocuk çok hareketli ise sürekli kontrol gerekir. Siz o kadar dikkat edemezsiniz

Anaokulu mu? Nasıl aliyorlarmis öyle pat diye?
Anaokulu evet canım.İhmal yok vs ama öyle bir tavır var ki sanki aldık çocuğu ittik gibi. Bugün aradılar işte belki göndeririz çocuk istiyor diye hiç bişey demedim alırken benim fikrimi emeğimi düşünmediler ben bir ay alıştırmak için neler yaptım bi şeyde hemen yok alıyorum falan

Evet alsınlar çocuk eğer böyleyse çok tehlikeli. Onlar da haklı çocuk çok hareketli ise sürekli kontrol gerekir. Siz o kadar dikkat edemezsiniz
Çocuk durduk yerde düşüyor çok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…