- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Evde düşünce neden anneyi babayı degişmiyorlar acaba cocuk düse kslka büyür .ins birsey olmamıştır saglıgı iyidir.Ah canım evde düşse Allahtan okulda düşse bizden üstelik ihmalde yok
Kesinlikle yok zaten kameranın tam karşısında olmuş görüntü de varEvde düşünce,evden alıp sosyal hizmetlere mi veriyorlarmış?Düşmesinde kasıt yada ihmal yoksa ki yok diyorsunuz alırlarsa alsınlar.
Ya canımı sıkan çocuk tatilde bile okula gelmek isteyen bi çocuk ve babaanne bakıyormuş daha önce yine o bakcak umarım babaannenin yanında düşmez Allah kadına yardım etsinÇocuk dediğin hareketli olur zaten ama ailesi onu başına gelebilecek şeylere karşı uyarmalı, eğitmeliydi, mesela elini bırakıp koşmaya başlaması ailesinin düzgün eğitim vermediği anlamına geliyor. Ve 2. hataları da bu düşme olayından dolayı çocuğu okuldan almaları, belki bu çocuk bazı şeyleri sizle beraber öğrenecekken bundan da mahrum ediyorlar çocuğu. Allah çocuğun yardımcısı olsun.
Aynen canım zaten çok hastalanan bi çocukÇocuk hic birşeye bağışıklık kazanamiycak el bebek gül bebekpimpirikli bir aileymis
Öğrencim aşırı hareketli yerinde duramayan evinde de defalarca düşüp, kaza geçiren bi çocuk.Bugün okulda birden bire koşup düştü sırf bunun için aile çocuğu okuldan alacakmış!
Evet okulöncesi stajer lavaboya elinden tutup götürdü birden elini bırakıp koştu zaten iki dk oturmuyor ve annesi de tutamıyo çocuğu
Evet okulöncesi stajer lavaboya elinden tutup götürdü birden elini bırakıp koştu zaten iki dk oturmuyor ve annesi de tutamıyo çocuğu
Anaokulu evet canım.İhmal yok vs ama öyle bir tavır var ki sanki aldık çocuğu ittik gibi. Bugün aradılar işte belki göndeririz çocuk istiyor diye hiç bişey demedim alırken benim fikrimi emeğimi düşünmediler ben bir ay alıştırmak için neler yaptım bi şeyde hemen yok alıyorum falanAnaokulu mu? Nasıl aliyorlarmis öyle pat diye?
Çocuk durduk yerde düşüyor çok hareketliEvet alsınlar çocuk eğer böyleyse çok tehlikeli. Onlar da haklı çocuk çok hareketli ise sürekli kontrol gerekir. Siz o kadar dikkat edemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?