- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi jennyjenny
-
Çocuğu yaşındaki birini mesajlarıyla resmen taciz etmiş... pollyanna dünyasındaki oksijen bitmedi mi daha yaw...
Saçma saçma yorumlar yapmayalım Allah aşkına işin aslını bilmeden.Kimliklerin belli olmaması için detaya giremiyorum.Maddi anlamda yardım işte bunda didiklencek bir durum yok
Ben de bu durumdan dolayı sıkıntımı dile getiriyorum zaten ama malum dünyada da sizin jetonlar geç düşüyorlar sanırım
hı hı çocuk hiç bişey yapmadı zaten masum emrah demi..kadın durduk yere onu tercih etti..
masumiyet yoksa ıkısındede yoktur
Yok ben jeton kullanmıyorum tatlım... Annen ne yardımı yapıyor dedim, orayı didikleme dedin.. Senin mesajlar dışında elinde bir bilgi var mı? Yok.. Neler yaşanmış bilmiyorsun değil mi?
Yok bacım, çocuk birşey yapmadı demedim ben.. Kadın ilk adımı atmış, çocuğu mesajlarıyla taciz etmiş.. Çocuğa istediğim hakareti dizebilirim şuan evli bir kadınla beraber diye.. Ama kadının sorumlu olduğu hem kocası hem çocukları var.. O yüzden kadın 5 adım falan önde bence..
Yok ben jeton kullanmıyorum tatlım... Annen ne yardımı yapıyor dedim, orayı didikleme dedin.. Senin mesajlar dışında elinde bir bilgi var mı? Yok.. Neler yaşanmış bilmiyorsun değil mi?
Var tabiki de kendisi itiraf etti ben mesajları görünce daha ne olsun.Olayları kuzenime de anlatmış onun bile haberi var.
Yok bacım, çocuk birşey yapmadı demedim ben.. Kadın ilk adımı atmış, çocuğu mesajlarıyla taciz etmiş.. Çocuğa istediğim hakareti dizebilirim şuan evli bir kadınla beraber diye.. Ama kadının sorumlu olduğu hem kocası hem çocukları var.. O yüzden kadın 5 adım falan önde bence..
hayırlısı
Konu annem ,
yaklaşık 3 sene önce evimize temizliğe gelen kadın vefat ettikten sonra başladı her şey.Kadının vefatı üzerine çocuklarına yardım için çok görüşüp konuştu annem.O sırada da vefat eden kadının oğluna karşı hisler beslemeye başlamış , annemin tesadüfen bir kaç mesajını gördükten sonra anladım ben de bunları.Başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü resmen.Ondan hoşlandığıyla ilgili birkaç mesaj vardı.Ama çocuk hiç birşekilde karşılık vermemiş anladığım kadarıyla çunku sonuç olarak annem hem evli hem de aralarında 10 a yakın yaş var. Ben bunları öğrendikten sonra çok kötü oldum.Kaç senedir bunun yüküyle yaşıyorum.Ne kimseye anlatabildim ne de kurtulabildim bundan.Hala da annemin babamı değil de başka birini sevdiği gerçeği bana çok ağır geliyor.Devamlı onun hayatını takip ediyor (twitter,facebook) 2 lafından biri o ve bu beni çok rahatsız ediyor.Babamın yüzüne bakamıyorum.Biz bu konuları çok konuştuk annemle çok kavga ettik.Her defasında insanlar hata yapabilir diye konuyu kapatmaya çalışıyor ama bir yandan da hala bir umut babandan ilerde ayrılırsam diye hayal kuruyor.Bu bana çok fazla ,birini seviyor olmasına saygı duyarım ama hala babamla evliyken bu tür lafların ediliyor olması ve o çocuğunda annemin onu sevdiğini öğrenmiş olmasına katlanamıyorum.Bir de çıkıp babamın suratına seninle aramızdaki tek ilişki paraymış gibi geliyor diyor. Bu resmen kullanmadır.Hayret ediyorum annem konuştukça .
Daha anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki kime nasıl anlatcam bilmiyorum.Psikolojik anlamda da sosyal ilişkilerimi etkilediğini hissediyorum artık kimseye güvenim kalmadı , insanlara nasıl sevgimi gösterebilirim bilmiyorum çünkü devamlı kavganın olduğu sevginin olmadığı bir ailenin bana maddiyat dışında kattığı hiç bir şey yok. Annemle çok arkadaş gibiyiz ,gezip tozarız ama birşeyler devamlı eksik geliyor bana.
Ne yapmam gerek yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Anne çalışmıyor.
Sevdiği adama maddi yardımda bulunuyor.
Yani babadan aldığı,sizin rızkınız olan parayı veriyor.
Büyük konuşmak gibi olacak da ben olsam affetmem.
Ben şunu anlamadım. Çocuk 26-27 yaşlarında diyorsun aralarında 10 yaş var diyorsun sende 20 yaşındasın. Çocuk 27 yaşındaysa annen 37 yaşında demektir. Annen seni 17 yaşında mı doğurdu. Hadi annen 40 çocuk 30 yaşında diyelim 20 yaşında da seni doğurdu. Olabilir bir duygusallık diyelim eve temizliğe gelen bayan vefat ettiyse neden o kadar büyümüş çocuklara yardım etmek istedi anneniz bunu neden sorgulamadınız en başta ben olsam bunu sorgulardım küçücük çocuk değiller sonuçta evlenme çağları gelmiş hiç mi akrabaları yokta annen yardım etmek istiyor ayrıca ne zaman görmüşte beğenmiş sizin evinize gelip gider miydi oğlu. Kadın öldükten sonra yardım etmek istediğinde mi tanışmış bu kişiyle. Yok yardım amacı aralarında bir şey var diyeyse ne zaman görmüş beğenmiş annen onu anlamadım. Hani babanı sevmeyebilir ama çocuk yaşta birine neden ilgi duyuyor mesejlarda ne yazıyordu mesela. Böyle bir şey kabul edilecek gibi değil. Gerçi çocuk zaten karşılık vermemiş ne ii var annenle evlenir de yakında zaten kapanır gider ama unutulmaz bu senin için.
annen çok küçük yaşta evlılık yapmıs olabilir
benım bır akrabam 14 yasında evlendı, 15 yasında doğurdu
o yuzden bu konuda bişi diyemıyorum.
baban hiç sezmıyor mu ters bır şeyler oldugunu. bir kadının böyle bir şeyi gizlemesi çok zor olsa gerekdavranışları, hareketlerı değişmiştir kesın.
sonucta başka bırıne ilgi duyuyor annen, doğal olarak babanla olan bazı ilişkilerini kesmıstır heralde?
sonucta bu ınsanlar çok yaşlı ınsanlar değil, en ıyı dönemindeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?