Öğrendiklerim ona karşı olan bakış açımı değiştirdi Yardım!!

Çocuğu yaşındaki birini mesajlarıyla resmen taciz etmiş... pollyanna dünyasındaki oksijen bitmedi mi daha yaw...

hı hı çocuk hiç bişey yapmadı zaten masum emrah demi..kadın durduk yere onu tercih etti..
masumiyet yoksa ıkısındede yoktur

Saçma saçma yorumlar yapmayalım Allah aşkına işin aslını bilmeden.Kimliklerin belli olmaması için detaya giremiyorum.Maddi anlamda yardım işte bunda didiklencek bir durum yok

Kimliğinden bana ne? Nüfus memuru muyum ben? Anlattığın olayda didiklenecek o kadar çok şey var ki..
sen ne amaçla açtın bu konuyu?

Ben de bu durumdan dolayı sıkıntımı dile getiriyorum zaten ama malum dünyada da sizin jetonlar geç düşüyorlar sanırım

Yok ben jeton kullanmıyorum tatlım... Annen ne yardımı yapıyor dedim, orayı didikleme dedin.. Senin mesajlar dışında elinde bir bilgi var mı? Yok.. Neler yaşanmış bilmiyorsun değil mi?

hı hı çocuk hiç bişey yapmadı zaten masum emrah demi..kadın durduk yere onu tercih etti..
masumiyet yoksa ıkısındede yoktur

Yok bacım, çocuk birşey yapmadı demedim ben.. Kadın ilk adımı atmış, çocuğu mesajlarıyla taciz etmiş.. Çocuğa istediğim hakareti dizebilirim şuan evli bir kadınla beraber diye.. Ama kadının sorumlu olduğu hem kocası hem çocukları var.. O yüzden kadın 5 adım falan önde bence..

hayırlısı

Annem onunla beraber değil bundan eminim.Öyle olsa direk ayrılır onunla beraber olurdu.Şuan hiç bir dayanağı olmadığı için hala babamla evliler.

nasıl anneler var YARABBİM ! BBabanızı aldatıyor ,kızı öğreniyor ,kızıyla sürekli adamı konuşuyor ,kızı bir şey diyince kavga ediyor ,pessss ki ne pes..
Bir anne evladına bunu nasıl yapar yaa.Bir de oturup sizinle kavga da eDiyor ,utanmadan ..
Herkes anne olamıyor gerçekten .
Çok üzüldüm gencecik yaşta böyle bir travma yaşamanıza ,bence siz annenize ne deseniz boş , o kafayı yemiş halde ..
Kadınlığından utanmayı bırakın anneliğinden bari utanır insan.
Siz kendi psikolojik sağlığınızı düşünün ve bu konuyu unutmaya çalışın ,bu konuya çok dalarsanız size yazık olacak çünkü.
Annenizi de ALLAH ıslah etsin ,bir an önce aklı başına gelsin inş.

Son düzenleme:
Anne çalışmıyor.
Sevdiği adama maddi yardımda bulunuyor.
Yani babadan aldığı,sizin rızkınız olan parayı veriyor.
Büyük konuşmak gibi olacak da ben olsam affetmem.

Sadece bakış açını mı değiştirdi
Ben olsam anne bile diyemem herhalde
Bunla da yaşayamam susarak, ya boşan ya babama derim seni derim.
Duruma göre dediğim seçeneklerden birini uygularım
Güven konusunda çok haklısın, öz ailesinden bunları görünce insan dışardan kime güvenebilir ki tamamen..
Güvenme zaten insanoğlu çiğ süt emmiştir ama hep acabalarla da güzel günlerini de mahvetme

Ben şunu anlamadım. Çocuk 26-27 yaşlarında diyorsun aralarında 10 yaş var diyorsun sende 20 yaşındasın. Çocuk 27 yaşındaysa annen 37 yaşında demektir. Annen seni 17 yaşında mı doğurdu. Hadi annen 40 çocuk 30 yaşında diyelim 20 yaşında da seni doğurdu. Olabilir bir duygusallık diyelim eve temizliğe gelen bayan vefat ettiyse neden o kadar büyümüş çocuklara yardım etmek istedi anneniz bunu neden sorgulamadınız en başta ben olsam bunu sorgulardım küçücük çocuk değiller sonuçta evlenme çağları gelmiş hiç mi akrabaları yokta annen yardım etmek istiyor ayrıca ne zaman görmüşte beğenmiş sizin evinize gelip gider miydi oğlu. Kadın öldükten sonra yardım etmek istediğinde mi tanışmış bu kişiyle. Yok yardım amacı aralarında bir şey var diyeyse ne zaman görmüş beğenmiş annen onu anlamadım. Hani babanı sevmeyebilir ama çocuk yaşta birine neden ilgi duyuyor mesejlarda ne yazıyordu mesela. Böyle bir şey kabul edilecek gibi değil. Gerçi çocuk zaten karşılık vermemiş ne ii var annenle evlenir de yakında zaten kapanır gider ama unutulmaz bu senin için.

Canım ne yapabilirsin ki? Pek elinden bişey gelmez gibi. Sen boşver anneni falan, kendi hayatına odaklan. Annelerimiz sevsekte hangimiz sürekli annesiyle takılıyor ki? Onlar farklı bir jenerasyon. Kendi odanda vakit geçir, derslerine yoğun çalış, arkadaşlarınla dışarda gez. Kim ne halt yapmış kafa yorma. Yaşın çok küçük değil zaten. İyi bir kariyer sahibi olmaya bak, sonra kendi hayatın, kendi çevren olacak.

En önemlisi, manevi yönünün için kendin bişeyler yap bence. Hem öğren, geliş, hem iç huzurun olsun. Belli ki ailenin etik olarak sana katabileceği fazla bişey yok. Sen kendin sağlıklı, zengin kişilikli bir birey olmaya bak.

.

annen çok küçük yaşta evlılık yapmıs olabilir
benım bır akrabam 14 yasında evlendı, 15 yasında doğurdu
o yuzden bu konuda bişi diyemıyorum.

baban hiç sezmıyor mu ters bır şeyler oldugunu. bir kadının böyle bir şeyi gizlemesi çok zor olsa gerek davranışları, hareketlerı değişmiştir kesın.
sonucta başka bırıne ilgi duyuyor annen, doğal olarak babanla olan bazı ilişkilerini kesmıstır heralde?
sonucta bu ınsanlar çok yaşlı ınsanlar değil, en ıyı dönemindeler...

Son düzenleme:
Jigololuk deniyo buna yardim degil. Ustelik parayi kendi kazanmiyo, kocasindan apariyo. Sen de goz yumuyosun.

Anne çalışmıyor.
Sevdiği adama maddi yardımda bulunuyor.
Yani babadan aldığı,sizin rızkınız olan parayı veriyor.
Büyük konuşmak gibi olacak da ben olsam affetmem.

Kesinlikle.
Ben anne bile diyemem büyük ihtimal, jigolo tutmuş gibi eşinden para alıp sevdiği oğlana (malum kadının yaşını baz alırsak) para yediriyo bunun adı iyilik değil yani...
Bi'de çocuğundan utanacağına hiç oralı bile olmuyo.
Ben olsam baktım hala ergen gibi sosyal medyada çocuğu kovalıyo boşanması için elimden geleni yaparım.
Napayım annem diye her hatasına göz mü yumayım.

Aralarındaki yaşı tahminen dedim daha fazladır büyük olasılıkla. Kadın vefatı haberlere konu olacak kadar kötüydü çünkü.Daha ayrıntıya karşımdaki insanları zor durumda bırakmamak için giremiyorum.O yüzden kadını tanıyan herkes( butun mahalle) geride kalan çocuklara yardım etmek istedi.Baba zaten yok akrabalardan da destek veren olmadı hiç. O yardım esnasında annem tanımıştır . Zaten annemin mesajlarından sonra onlar iletişimi tamamen kestiler bizimle.

Evliliğin başından beri soğuklarmış zaten annemle babam(görücü usulü) o yüzden babamın bişey sezdiğini zannetmiyorum

Annen seni bir evlat olarak ne kadar zor durumda birakmis.buna hakki yok.bir anne evladi ile baska bir adama duydugu ilgiyi bu kadsr futursuzca paylasir mi ya.yakisiksiz bir durum.aile birligini darmadagin etmis senin gozunde.bir evlat olarsk bunu tasimak kolay degil.asik olabilir filan diye de dusunmuyorum ben.once bosanacak sonra yoluna bakacak.o bir anne.yeni yetme ergenler gibi face kovalamak ta nedir.ne yapabilirsin bilmiyorum canim zor bir durum.annene hatasini anlatmak icin cabslamissin sonucta.baska paylasip yardim isteyebilecegin bir yakinin yok mu.mesela teyzen filan olabilir.olayi buyutmeden disaridan biri olarak annene nasihat etse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefon kayıtlarını ve varsa başka kanıtları babanıza verin, nafakasız/tazminatsız boşasın.
En azından anneniz bunu hak ediyor. Aldattığı için değil; Hiç bir insan kendine bu şekilde saygısızca bakan biriyle evli kalmamalı.

annen hiç doğru birşey yapmıyor.aslında en çok size şaşırdım.bir evlat olarak annenin başka bir adama aşık olmasını normal birşeymiş gibi karşılıyorsunuz üstelik anneniz hala babanızla evli.boşansın babandan sonra kimle aşk yaşıyorsa yaşasın.baban tüm bunlardan habersiz hayatını yaşıyor.bilse herhalde kalp krizi geçirir adam.anneniz birazda olsa acımıyor mu eşine.valla tiksindim.biraz korkut anneni.babama söylerim seni heryerde rezil ederim de.belki kortuğundan geri çekilir.yalnış yolda olduğunun farkına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…