Öğrendiklerim ona karşı olan bakış açımı değiştirdi Yardım!!

Burda ben olsam anne demem sen nasıl yüzüne bakıyosun vs diyenler.Konu sahibi boşver sen bu lafları ben seni anlıyorum.Her gece yumadan dua etmek her namazın ardından ağlayarak allaha yalvarmak nedir bilirim.Senin yaşadığının benzerini yaşadım.Hala atlatamıyorum hala rüyalarıma giriyo.Ben de 21 yaşındayım senelerdir böyle yaşadım konuştum söz aldım tekrar yaşadım.Ama elden ne gelir ? Şu an çözüldü sorun ama yaşadıklarımı bana kim unutturabilir ? Sana can ı gönülden dua ediyorum allah yardımcın olsun bizim yaşadığımızı dünyada hiçbir evlat yaşamasın

Vallahi pes ama burada yorum yapan bazılarına pes diyorum..
Yahu kız sanki annesinin ilişkisini onaylıyormuş gibi vermiş veriştirmişsiniz biraz anlayışınız biraz Allah korkunuz olsun yahu…
Daha 20 yaşında onlu yaşlarından henüz çıkmış ne yapacağını bilemez halde annesi bu atsa atılmaz satsa satılmaz o da içini dökmek istemiş nedir bu ciğeri görünce üşüşen kediler gibi tepesine binivermek? Yeni moda mı? İnsanı dertleşmekten soğutuyosunuz yemin ederim çok sinir bozucu gerçekten..

Konu sahibi canım benim üzülme annen bir yetişkin ve kendi kararlarından sorumlu sen yapabileceklerini yapmışsın zaten gerisini zamana bırak çok üzüldüm Allah yardımcın olsun…

annenle anne-kız ilişkiniz sanırım bu konu dışında iyi.. anneniz o konu kapandı diyorsa bence siz de kapayın.. kendi sağlığınız ve mutluluğunuz için.. bir hata yaptı ve hatasından döndü diyelim.. babanıza söylemeniz başka erkeklik gururunu kırmaktan başka neye yarar bu saatten sonra.. annenizin o kişi ile olan alakasını bence unutup geleceğe bakın..

Başlarında büyük yok diyosun adam 30 yasında dıyosun bu konunun uydurma olduğunu düşünüyorum çünkü bi temizlikçi kadının maasıyla gecınıyolarsa o otuz yasındaki çoçukta calısıp kazanır aynı sekılde gecınırler babanla annenın durumuda cok garıp bastan berı soguk annem dıyosun ya oyle olsa adam bısey demezmı dar goruslu bı adamın karısı face twitır nasıl takılıyo acaba bırde madem dıyelımkı bu dogru bı olay bak burda annene pislik bile yazan olmuş sen nasıl bole bıseyı buraya yazıyosun amacın ne kufur ettırmekmı annen günaha giriyoda senı doguran kadına küfür ettirerek sen sevaba mı girdiğini sanıyosun aynısını baban yapsa normaldi hatta sen gidip gayrı mesru hamile kalsan anan baban senı kovup reddetse anlayıs beklerdın demi yanı anne baba ve evlat cıkarlı mı sevılıyo sana gore annen iyi olunca sev hata yapınca burda anana pislik dıyenlerı oku yuh olsun senin gibi evlada dıyorum bende sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben mi kaçırdım kim konu sahibine tüüü demiş?

Ay ne insanlar var ya! Yok annen su yasdaysa oglan suysa bu kac edeer felaaan fismannnn ne diyonuz siz yaa. Yok dahada kendini bisi sanan biri cikmis annen bir pislik demis. Nasil insanlar bunlar ya????? Kiz buraya konu acmis sizlere arkadasflar diye itham etmjs derdini acmis sizden yol gostermenizi istemis yorumlara bak! En son duymak istedigi seyler yazilmis. Hakeret etmek kimsenin haddine degil! Akil verecekseniz yazin be bu ne ya. Zaten kiz yerlerde. Resmen bazilari maymunluk yapmak icin yazmis cok komik! Ahmetin babasi erolsa erolun annesi kim olayi. Yasa takilmjs yok ne yardimi. Hangi zihniyetle actin felan. Demekki kotu zihniyetli kendileri herkedi oyle sabniyolar!!!PES!!

Tabi ki de normal karşılarım.Sonuç olarak evli olduğun zaman duygularını söküp bir tarafa atmıyorsun.Kimin kime gönlünün kayacağı belli değil.Bu konuda asla büyük konuşmayın yarın bir gün siz de evli olduğunuzda başka birine karşı hisler besleyebilirsiniz.Önemli olan bunu dizginleyip ,içine atmak ve karşında ki insanı aldatmamak.Annem bunu yapamadığı için kızıyorum ona.

Sağolun yorumunuz için ama benim zerre kadar umurumda değil o insanların söyledikleri.Küçük hesapların peşinde koşan insanlarla hiç bir zaman muhattap olmam zaten .Çıkmış yok 30 yok 10 diye yaş hesabı yapıyorlar.Sanki yaşın farklı olması yaşananları değiştircekmiş gibi herkes başımıza dedektif kesilmiş.Can sıkıntısındandır.Geçer ..

Çok sağolun yorumlarınız için

Allah razı olsun çok sağolun

Aşk değil bence şehvet zor durumda olan birini kullanmak istemiş. Peki karşılık gelseydi beraber olurlardı kesın cinsel manada da

EGER SIZ GUNAH ISLEMESEYDINIZ,ALLAH SIZI HELAK EDER.VE YERINIZE GUNAH ISLEYEN VE ARDINDAN TOVBE EDENLERI YARATIRDI....Buhadis cok guzel.biri hata yapinca bu aklima gelir...ve biz kuluz....hata yapariz.onemli olan bununfarkina varmaktir dogru yolll..hani hz omer peygamber efendimizi oldurmeye giderken...tovbe etmedimii.halifelikle odullendirilmedi miii..
Bir kadin mutsuzsa boyle arayis icine duser.kolay kolay boleseyleryapmaz...yapsada utancla yapar.ama yapar...genel olarak boyledir..annenizde diyomus zaten..bizi tek baglayan para......benim basimdan gecen biranimi paylasiyimmm...
Esime asiri derecede asigimmm.ole evlendikkk..ve iki cocugumuz oldu..ve birgun zature oldumm.o ise bana o kadar ilgisiz kaldiki.hastaneye gelio.gidio.bes dak.falan.hastalandim zature oldugumu bilmiyorumm.tesis yanpis konuldu yatak dosek yatiomm.gece inlemeler.ateslenmelerrr...ve o arada da kirginiz.ama ne olursa olsun benimle ilgilenmeliydi....bir kez bile demedi neyin var..ben inliom.oglum sesimi duyuyo.anne ne oldu dioo.onda tik yok..oksurukten oluomm.ses yokkk..bi gun cok kotu ateslendim.aradimonu gel beni gotur doktora die gidemion muu dio..ve kirildim agladimmm.gitmedimm.en sonunda kayinvalidem kizimsenin bu oksuruklerin hic iyi degil dedi..ve gittim.cok ilerlemis.zature..eve bile zorla gonderdidoktor kiyafetlerimialmam icinn.yatirdii.esim geldi aksam..haha gulerek....aslinda bole degildii..bilemiyorumm...........ve bir gece bu yasadiklarimi dusundummm.....agla agla aglaaaaa..vebir anda unuttugum cocukluk askim geldi aklima.onla evlenseydim o bole yapmazdi dedimmm..aslinda o daha beter yapardiii.hahahaha firlamanin tekiydii.ne bilim ole dusundumm.geceleri aklimda o..onla evlenseydim bole yasardim.bole olurdu sole olurdu derken..sabah kalkiom hep aklimdaaa.tobetobe diom..ay gitmio aklimdannn...ne yapcam diom.geceleri gunduzleri zehir.kocamdan bosanmak istiom....o kadar...onuda gormueliii on dort sene falan olmus dusun.aylar gecti.hep aklimda.kocamdan nefretediom.kocama bakip sesizce..ben sana asik olmak istiom diyorum.neoldubana ..ne oldu bana diorumm.suclu sensin.bana oledavranmiyacaktinnn.benide kendinide mahvettinnnnnn.die sesizce agliyorummm...ve bir gun bu olaylaryasanirken ben arkadaslarla oturuom.ve herkez ilk askini soledi.bende soledimm.ordan biridedikii..aaa su cocuk muuuuu..evtt.sen nerdentanion..ben onunla calisiom demez miii....gorusuom dedi onunlaaa.neysebi gun bu arkadas onunla konusmus ..benden bahsetmiss.o dabenim telimi istemis.o da vermemisss.......allahtan bole biseyyapmamis....veben iki sene sonra kendime geldimmmmmmmm..mahvoldumm.yaniyolda gorsem taniyamiyacagim birini kendikendime dusunerek asik oldum.ama esimin yuzundennn.kendime bir hayal kurdum ve iki senemi mahvettimmm.yemeden icmeden kesildimmmmm....bittimmmmm...ama kurtuldumm...
Yanlis birsey yapmadimmm...ama unutmabir kadin yaparsa mutlaka bireksiklik vardir.erkekse gorsellikten yapar....anneni affet.ve ona en basta yazdigim hadisteki gibitovbe etmesinisagla ki.allah affetsinnn

Ben çok küçük yaşta babamın annemi, anneminde babamı aldattığını gördüm. Kötü bi durum tabiki, bu olay doğru olan hiçbir durum yok belkide. ama bu olayın hayatını etkilemesine izin vermemelisin. Senin de bir hayatın var sonuçta.

Canım bak ''normal karşılarım bu hislerini ama.. ''dediğinde durum biraz normalleşiyor.Burda birkaç kişi daha demiş,''evliyken başka birini sevebilir normal ama..''diye..Evlenseniz,evli olanlar eşi başkasını sevse,ve bunu hissettirse ve dahi konusunu geçirse ,yüzsüz yüzsüz bu konuyu konuşsa ,pişman bile olmasa,diğeri kabul etse koşa koşa gidecek olsa ;bukadar sakin kalabilecek miydiniz?
Bunu bizim de yaşayabileceğimiz bunun normal olduğunu,cezasız kalması gerektiğini göstermez..Anlayış da bir yere kadar.
Annene vazgezçmediği taktirde babana söyleyeceğini söyle..Ya boşanacak ,ya vazgeçecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…