- Konu Sahibi jennyjenny
-
Vallahi pes ama burada yorum yapan bazılarına pes diyorum..
Yahu kız sanki annesinin ilişkisini onaylıyormuş gibi vermiş veriştirmişsiniz biraz anlayışınız biraz Allah korkunuz olsun yahu
Daha 20 yaşında onlu yaşlarından henüz çıkmış ne yapacağını bilemez halde annesi bu atsa atılmaz satsa satılmaz o da içini dökmek istemiş nedir bu ciğeri görünce üşüşen kediler gibi tepesine binivermek? Yeni moda mı? İnsanı dertleşmekten soğutuyosunuz yemin ederim çok sinir bozucu gerçekten..
Konu sahibi canım benim üzülme annen bir yetişkin ve kendi kararlarından sorumlu sen yapabileceklerini yapmışsın zaten gerisini zamana bırak çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
annen hiç doğru birşey yapmıyor.aslında en çok size şaşırdım.bir evlat olarak annenin başka bir adama aşık olmasını normal birşeymiş gibi karşılıyorsunuz üstelik anneniz hala babanızla evli.boşansın babandan sonra kimle aşk yaşıyorsa yaşasın.baban tüm bunlardan habersiz hayatını yaşıyor.bilse herhalde kalp krizi geçirir adam.anneniz birazda olsa acımıyor mu eşine.valla tiksindim.biraz korkut anneni.babama söylerim seni heryerde rezil ederim de.belki kortuğundan geri çekilir.yalnış yolda olduğunun farkına varır.
Ay ne insanlar var ya! Yok annen su yasdaysa oglan suysa bu kac edeer felaaan fismannnn ne diyonuz siz yaa. Yok dahada kendini bisi sanan biri cikmis annen bir pislik demis. Nasil insanlar bunlar ya????? Kiz buraya konu acmis sizlere arkadasflar diye itham etmjs derdini acmis sizden yol gostermenizi istemis yorumlara bak! En son duymak istedigi seyler yazilmis. Hakeret etmek kimsenin haddine degil! Akil verecekseniz yazin be bu ne ya. Zaten kiz yerlerde. Resmen bazilari maymunluk yapmak icin yazmis cok komik! Ahmetin babasi erolsa erolun annesi kim olayi. Yasa takilmjs yok ne yardimi. Hangi zihniyetle actin felan. Demekki kotu zihniyetli kendileri herkedi oyle sabniyolar!!!PES!!
Vallahi pes ama burada yorum yapan bazılarına pes diyorum..
Yahu kız sanki annesinin ilişkisini onaylıyormuş gibi vermiş veriştirmişsiniz biraz anlayışınız biraz Allah korkunuz olsun yahu
Daha 20 yaşında onlu yaşlarından henüz çıkmış ne yapacağını bilemez halde annesi bu atsa atılmaz satsa satılmaz o da içini dökmek istemiş nedir bu ciğeri görünce üşüşen kediler gibi tepesine binivermek? Yeni moda mı? İnsanı dertleşmekten soğutuyosunuz yemin ederim çok sinir bozucu gerçekten..
Konu sahibi canım benim üzülme annen bir yetişkin ve kendi kararlarından sorumlu sen yapabileceklerini yapmışsın zaten gerisini zamana bırak çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
Burda ben olsam anne demem sen nasıl yüzüne bakıyosun vs diyenler.Konu sahibi boşver sen bu lafları ben seni anlıyorum.Her gece yumadan dua etmek her namazın ardından ağlayarak allaha yalvarmak nedir bilirim.Senin yaşadığının benzerini yaşadım.Hala atlatamıyorum hala rüyalarıma giriyo.Ben de 21 yaşındayım senelerdir böyle yaşadım konuştum söz aldım tekrar yaşadım.Ama elden ne gelir ? Şu an çözüldü sorun ama yaşadıklarımı bana kim unutturabilir ? Sana can ı gönülden dua ediyorum allah yardımcın olsun bizim yaşadığımızı dünyada hiçbir evlat yaşamasın
Anne çalışmıyor.
Sevdiği adama maddi yardımda bulunuyor.
Yani babadan aldığı,sizin rızkınız olan parayı veriyor.
Büyük konuşmak gibi olacak da ben olsam affetmem.
Konu annem ,
yaklaşık 3 sene önce evimize temizliğe gelen kadın vefat ettikten sonra başladı her şey.Kadının vefatı üzerine çocuklarına yardım için çok görüşüp konuştu annem.O sırada da vefat eden kadının oğluna karşı hisler beslemeye başlamış , annemin tesadüfen bir kaç mesajını gördükten sonra anladım ben de bunları.Başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü resmen.Ondan hoşlandığıyla ilgili birkaç mesaj vardı.Ama çocuk hiç birşekilde karşılık vermemiş anladığım kadarıyla çunku sonuç olarak annem hem evli hem de aralarında 10 a yakın yaş var. Ben bunları öğrendikten sonra çok kötü oldum.Kaç senedir bunun yüküyle yaşıyorum.Ne kimseye anlatabildim ne de kurtulabildim bundan.Hala da annemin babamı değil de başka birini sevdiği gerçeği bana çok ağır geliyor.Devamlı onun hayatını takip ediyor (twitter,facebook) 2 lafından biri o ve bu beni çok rahatsız ediyor.Babamın yüzüne bakamıyorum.Biz bu konuları çok konuştuk annemle çok kavga ettik.Her defasında insanlar hata yapabilir diye konuyu kapatmaya çalışıyor ama bir yandan da hala bir umut babandan ilerde ayrılırsam diye hayal kuruyor.Bu bana çok fazla ,birini seviyor olmasına saygı duyarım ama hala babamla evliyken bu tür lafların ediliyor olması ve o çocuğunda annemin onu sevdiğini öğrenmiş olmasına katlanamıyorum.Bir de çıkıp babamın suratına seninle aramızdaki tek ilişki paraymış gibi geliyor diyor. Bu resmen kullanmadır.Hayret ediyorum annem konuştukça .
Daha anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki kime nasıl anlatcam bilmiyorum.Psikolojik anlamda da sosyal ilişkilerimi etkilediğini hissediyorum artık kimseye güvenim kalmadı , insanlara nasıl sevgimi gösterebilirim bilmiyorum çünkü devamlı kavganın olduğu sevginin olmadığı bir ailenin bana maddiyat dışında kattığı hiç bir şey yok. Annemle çok arkadaş gibiyiz ,gezip tozarız ama birşeyler devamlı eksik geliyor bana.
Ne yapmam gerek yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Tabi ki de normal karşılarım.Sonuç olarak evli olduğun zaman duygularını söküp bir tarafa atmıyorsun.Kimin kime gönlünün kayacağı belli değil.Bu konuda asla büyük konuşmayın yarın bir gün siz de evli olduğunuzda başka birine karşı hisler besleyebilirsiniz.Önemli olan bunu dizginleyip ,içine atmak ve karşında ki insanı aldatmamak.Annem bunu yapamadığı için kızıyorum ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?