- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Ay evet o mış bildigin missss olmus :)klavye azizliği, Türkçe karakterler!!! :)))
Yasinizi bilmiyorum ama onemi de yok. Onemli olan haksizken ozur dilemek. Kucukte olsam buyukte olsam. Kucuksem geri mi alacaksiniz ozru. Neyse size iyi geceler diliyorum bizim yuzumuzden kizcagizin konusu kapanmasin.Belki buyugumsun ozu r dlerim k.b
Sizi aldatan adamın bundan acı duyacak kadar sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz gerçekten?
Hayat bazılarına ne kadar güzel yav
Kadın yapınca helal olsun diyesim geliyor tutamıyorum kendimiAy baska bir yerde de konusu gecmisti anlatmistim. bizi. mahallede bir remziye abla vardi kocasinin onu aldattigini ogrenmis kadin. adama guzel bir sofra kuruyor yediriyor iciriyor zilzurna sarhos oluyor adam sizip kaliyor kadin bag makasini kapmasiyla adamin seyininnucunu ucuruyor. hic unutmuyorum daha 12 yasimda falandim bu olayi duydugumda yani oyle asan kesen kadinlar da var.
Bir film vardi. Adam karisini aldatirken karisi bi adamla odaya geliyordu belki de o adamda kadinin kocasiydi hatirlayamadim simdi. Onlarin onunde iliskiye girdiler. Ve o aldatanlar aglamaya cirpinmaya basladi. Ben yasasam bende sizin gibi yapardım sanirim. Aldatiyomus gibi yapardimYa ne kadar ilginç siniz :) He He hayat güzel o ayri da
Evet aldatilmak terkedilmek acıdır kaçan kovalanir
Sabaha kadar mesajlaşsak birde üstüne ban yesek benim bu düşüncem degismez sizin dusuncenizde öyle
Alintilamayin rica ediyorum
Ay ben alintiladim valla ya :) biz o baninkesin yiyecegiz zaten de neyse :) mis mış karismis klavye beni yanlis ifade etmis.Ya ne kadar ilginç siniz :) He He hayat güzel o ayri da
Evet aldatilmak terkedilmek acıdır kaçan kovalanir
Sabaha kadar mesajlaşsak birde üstüne ban yesek benim bu düşüncem degismez sizin dusuncenizde öyle
Alintilamayin rica ediyorum
Tesekkur ederim :)Olsun kucugumde olsan buyugumde olsan ozurum ozur :) kizcagiz ortaliga lafi koyurdu bizi kaskasaya verdi :) yokloldu :)
Ay bende oyle yani ne yapican pozitif ayrimcilik miydi neydi ondan olsa gerek :)Kadın yapınca helal olsun diyesim geliyor tutamıyorum kendimi
Sonra adama ne oldu peki. Ay vallahi ellerine saglik cok hosuma gittiAy bende oyle yani ne yapican pozitif ayrimcilik miydi neydi ondan olsa gerek :)
Bal gibi aldatacaksiniz demedim mis gibi yapacaksiniz ama yapmayacaksiniz boyleyse tamam dedim. bak dikkatini cekiyorum. MIŞ GİBİ !!!
Cok net hatirlamiuorum ama olayin ardina tasindilar bizim ordan. sonra ayrilmislar diye duyduk.Sonra adama ne oldu peki. Ay vallahi ellerine saglik cok hosuma gitti
Yanlissin ozur dile. cunku gercekten mış gibi yapacaksin ama yapmayacaksin yazdim. sen aklin kesmez gibi bir sey diyince aciklama geregi duymadi. zaten. hadi ozur dile bekliyorum :)Cnm neyi kadettigini sende çok iyi biliyorsun
Resmen aldatmakla itham ettin
Çünkü ben alıntı yaptigimda yanlıs anladın demedin
Yanlissam özür dilerim
"Mış gibi " yerine "mis gibi" yazdın ya ordan yanlış anlaşılma oldu bence.Yanlissin ozur dile. cunku gercekten mış gibi yapacaksin ama yapmayacaksin yazdim. sen aklin kesmez gibi bir sey diyince aciklama geregi duymadi. zaten. hadi ozur dile bekliyorum :)
Benimde en nefret ettiğim şeylerden biri nankörlüktür.vaz geçmesi yapmış olduğu gerçeğini değiştirmez ki bi daha nasıl anne diyeyim ben o kadına en nefret ettiğim şeylerden biri aldatmak ve aldatılmak şimdi bunu öğrenince gerçekten kötü oldum
Evet canim ikinci yazisimda arkadas farketti de soyledi. ben de yanlis anlasildigimi ifade ettim. S sevdasinemalarda ya ama o illa aldatmakla itham ettin diyo gunahimi aliyo valla"Mış gibi " yerine "mis gibi" yazdın ya ordan yanlış anlaşılma oldu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?