Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

Bu is kavgaya gdecek herkez brbrinden ozr dlesin su 3 gunluk dunyada kirmayin fistiklar brbrnizi :)

Sizi aldatan adamın bundan acı duyacak kadar sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz gerçekten?
Hayat bazılarına ne kadar güzel yav

Ya ne kadar ilginç siniz :) He He hayat güzel o ayri da

Evet aldatilmak terkedilmek acıdır kaçan kovalanir
Sabaha kadar mesajlaşsak birde üstüne ban yesek benim bu düşüncem degismez sizin dusuncenizde öyle

Alintilamayin rica ediyorum

Olsun kucugumde olsan buyugumde olsan ozurum ozur :) kizcagiz ortaliga lafi koyurdu bizi kaskasaya verdi :) yokloldu :)

Kadın yapınca helal olsun diyesim geliyor tutamıyorum kendimi

Bir film vardi. Adam karisini aldatirken karisi bi adamla odaya geliyordu belki de o adamda kadinin kocasiydi hatirlayamadim simdi. Onlarin onunde iliskiye girdiler. Ve o aldatanlar aglamaya cirpinmaya basladi. Ben yasasam bende sizin gibi yapardım sanirim. Aldatiyomus gibi yapardim

Ay ben alintiladim valla ya :) biz o baninkesin yiyecegiz zaten de neyse :) mis mış karismis klavye beni yanlis ifade etmis.

Konu sahibine sabir diliyorum olcsun bicsin kendi kafasinda hangisi daha mantikli geliyorsa onubyapsin. zaten gayet mantikli biri kendisi kardesini vs. dusunmus canim. fevri karar vermemek icin buraya da konu acmis haklarinda hayirlisi olsun ailece.

Cnm neyi kadettigini sende çok iyi biliyorsun
Resmen aldatmakla itham ettin

Çünkü ben alıntı yaptigimda yanlıs anladın demedin
Yanlissam özür dilerim
Yanlissin ozur dile. cunku gercekten mış gibi yapacaksin ama yapmayacaksin yazdim. sen aklin kesmez gibi bir sey diyince aciklama geregi duymadi. zaten. hadi ozur dile bekliyorum :)

vaz geçmesi yapmış olduğu gerçeğini değiştirmez ki bi daha nasıl anne diyeyim ben o kadına en nefret ettiğim şeylerden biri aldatmak ve aldatılmak şimdi bunu öğrenince gerçekten kötü oldum
Benimde en nefret ettiğim şeylerden biri nankörlüktür.
O kadın dediğin senin annen!!
Ne yapmış olursa olsun isterse hayat kadını olsun seni bu yaşına getirmiş sana can vermiş biri.
Önce kendi yaptığın çirkinliğin farkına var.
Sen nasıl annenden tek bir yanlışından soğuyup böyle yerin yedi kat dibine sokup çıkarıyorsan.
Belki babanın da hataları olmuş oda ondan soğuyup daha büyük hataya düşüp onu aldatmıştır.

Tabi bu hiç bir şeyin bahanesi değil.
Keşke zamanında boşansaymış sizi düşünüp bu evliliği devam edip bu rezil duruma dişmeseymiş.
Çünkü değmezmiş.
Senin burda anneni anlatış tarzından ben kadına acıdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…