- 2 Ağustos 2015
- 108
- 101
- 23
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Baban hiçbir şey sezmiyor mu? Annenle konuşacak olsan bu benim hayatım falan diyecektir zaten. Boşansalar her şey daha iyi olur mu sence, kardeşin var mı?
Biraz sakinleşmelisin... Kolay bir durum değil ve şokta olman gayet normal. Sakin ve aklıselim düşünmeden önce kimseyle konuşma bence.Normalde çok güçlüyümdür ama bu sefer güçlü duramıyorum konuşucak cesaretim yok sonuçlarından korkuyorum
Karışmamanızı tavsiye ederim. Bu tip konularda eşler arasına çocuklar girmemeli. Evlat dahi olsa her zaman araya giren üçüncü kişiye olur olan.
Anne ve babalar da hata yaparlar.bunu kabul et.ve sakinleş.Normalde çok güçlüyümdür ama bu sefer güçlü duramıyorum konuşucak cesaretim yok sonuçlarından korkuyorum
Anne ve babalar da hata yaparlar.bunu kabul et.ve sakinleş.
Annen belkide seninke konuşunca yaptığı yanlıştan vazgeçer hatasını anlar..sen sakin olmalısın ama
O seni değil babanı aldattı.vaz geçmesi yapmış olduğu gerçeğini değiştirmez ki bi daha nasıl anne diyeyim ben o kadına en nefret ettiğim şeylerden biri aldatmak ve aldatılmak şimdi bunu öğrenince gerçekten kötü oldum
Üzücü bir durum. Ne yapmak doğrusu bilmiyorum ama ben daha lisedeyken babamın annemi aldattığını öğrendiğimde ben hiçbirşey yapmamıştım. Zaten sorunlulardı ve söylediğimde babamın inkar etme ihtimali vardı. Söylesem belki daha iyi olurdu ama söylememiştim yani. Nefret de etmemiştim babamdan, zaten evlilikleri bir garip ben bildim bileli.
Zor durumlar bunlar. Eğer düzgün gözüken bir evlilikse onlarınki, sanırım annene bildiğini söylemen en doğrusu. Ama şuanki aklım olsa ben yine söylemem,karışmam sanırım. Kendi evlilikleri, kendi sorunları gibi bir düşünce...
hiç bişey yokmuş gibi davranıp anne mi demeliyim o kadına midem kaldırmaz
bu konunun annelikle alakası yok. annenle baban arasında bir konu ve yukarda bir arkadaşın dediği gibi evlat, anne baba arasına girmemeli. belki babanı sevmiyor, belki de cinsel problemleri var vs. o yüzden karışma dedim. ha boşanmadan yapması da kendi sorunu kendi hayatı, ceremesini kendi çeker. sen sadece sakince oturup bildiğini söyleyip boşanmasının uygun olacağı yönünde tavsiye verebilirsin.nasıl karışamam ya madem bi halt yiyicekti boşansaydı o zaman sorsanız bize çok düşkündür bizim için yaşar çocuklarım da çocuklarım der bu mudur annelik
Yazık günah ya... annenle konuş bence de. işe yarar mı bilmem genelde yüzsüzleşir bu tipler. En azından kardeşinin sınavları bitinceye kadar dursun sonra boşansın diye ısrar et.kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor şu an
O kadın, o kadın diye bahsettiğin kişi annen.Dünyanın sonu gelmiş gibi ahlanıp vahlanman çok gereksiz.Evet annenin yaptığı şey çok kötü bunu tartışacak değilim.Annen seni değil babanı aldatıyor unutma.Al karşına konuş ama hayatına çok da müdahale edemezsin.Boşanacaksa boşansın ama babana bunu şakın anlatma sonra aile içi vahşet yaşanırsa çok çok pişman olursun .
Nedeni varmış bak..mutsuzmuş annen.boşanmak istemiş. olmamış vs..tabiki bunlar anneni haklı çıkarmaz sonuna kadar yanlış yaptığı şey ama babanla aralarında bir sevgi kalmamış..önyargılı davranma annene.Hiç bi zaman sevgi dolu bi aile olamadık bundan bi 6 7 yıl önce boşanma eşiğine geldiler babamın gizli yaptığı borçlardan dolayı ama o kadın sözde bizi çok düşünür yaa tek başına bize bakamazmış v.s bahnesiyle vaz geçti
Ya hakikaten, "babana soyle" nasıl bir tavsiyedir??? Sakın ama sakın böyle bir delilik yapma.Ya baban kabullenmişse durumu ya da kabullenirse? Belki aralarında senin bilmediğin bir anlaşma var. Belki baban da anneni aldatıyor. İliski dinamikleri farklı olabilir. Evlat olarak araya girmemeni tavsiye ederim. Neler duyuyor, görüyoruz. Anne baban diye yakıştırmıyorsun ama altından her şey çıkabilir. Keşke en baştan bu kadar kurcalamasaydın. Sana düşmez bu işler. Hem aldatiyorsa babanı aldatıyor, senin annen olma vasfindan bişey kaybetmedi.
Hadi diyelim ki böyle bir durum yok. Oldu da baban öğrendi anneni öldürdü. Biri mezara biri hapse mutlu mu olacaksın. Cinnet getirdi bi kurşun sana bir kurşun da kendine sıktı o zaman ne olacak. Yaşın kaç bilmiyorum ama bir sakin ol ve mantıklı düşün.
Yazık günah ya... annenle konuş bence de. işe yarar mı bilmem genelde yüzsüzleşir bu tipler. En azından kardeşinin sınavları bitinceye kadar dursun sonra boşansın diye ısrar et.
Ya baban kabullenmişse durumu ya da kabullenirse? Belki aralarında senin bilmediğin bir anlaşma var. Belki baban da anneni aldatıyor. İliski dinamikleri farklı olabilir. Evlat olarak araya girmemeni tavsiye ederim. Neler duyuyor, görüyoruz. Anne baban diye yakıştırmıyorsun ama altından her şey çıkabilir. Keşke en baştan bu kadar kurcalamasaydın. Sana düşmez bu işler. Hem aldatiyorsa babanı aldatıyor, senin annen olma vasfindan bişey kaybetmedi.
Hadi diyelim ki böyle bir durum yok. Oldu da baban öğrendi anneni öldürdü. Biri mezara biri hapse mutlu mu olacaksın. Cinnet getirdi bi kurşun sana bir kurşun da kendine sıktı o zaman ne olacak. Yaşın kaç bilmiyorum ama bir sakin ol ve mantıklı düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?