- 2 Ağustos 2015
- 108
- 101
- 23
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
ben sana hak verdim
karışmamalısın, görmemelisin, duymamalısın diyenlere kesinlikle katılmıyorum
bence evli insanlar, daha doğrusu gönül rızası ile evli kalan insanlar, hadlerini bilmeli, uçkurlarına, cinsel zevklerine ket vurabilmeli
gönül bu, insan elinde olmadan bir başkasından hoşlanabilir ama bunu faaliyete geçirmek elde olan birşeydir
hani annen ayrılmak istiyordur, silah zoruyla ayrılamıyordur anlarım ama yazdıklarına göre böyle birşey yok
şu anda çok haklısın bence
bence mutlaka annenle konuşmalısın
yüz yüze konuşmak istemiyorsan tüm hissettiklerini anlatan bir mektup yazıp annene verebilirsin.
onu bu şekilde sevemediğini, midenin almadığını vb. şeyleri açık açık yazabilirsin
sevgilisinden ayrılmasını talep edebilirsin
bence babanla konuşma
eğer bu durum babandan kaynaklanıyorsa yani baban da anneni aldatıyorsa annen anlatır zaten, ona göre tekrar değerlendirirsin
yok babandan kaynaklanmıyorsa adama bu acıyı yaşatmanın bir anlamı yok
keske bosanma cesaretini gosterebilseymis ilgisiz bir babaniz oldugundan eminimNerden nasıl başlasam bilemiyorum ! Öğrendiğim andan beri ağlayıp duruyorum .Ağır geliyor çıkış bulamyorum
Annem demeye dilimin varmadığı o kadın babamı aldatıyor.kimseye bişey anlatamıyorum yaşamak istemiyorum çekip gidesim var bu dünyadan.
emin misin diyecek olursanız evet eminim bu hafta o kadının bazı tavırlarından dolayı şüphelenmiştim sürekli telefonla uğraşması telefondan bişey göstereceği zaman elinden bırakmadan göstermesi hafta boyunca eve gelmesi gereken saatten geç gelmesi derken .. haftasonu daha önce adını duymadığım bir kadın arkadaşla canlı müziğe gideceğini sonrasında da arkadaşının ablasında kalacağını söyle bi garipti hali telefona çok kısa bakabildim o görmeden whatsappta 2 kişiyle yazışmalarını gördüm kadın adıyla kayıtlıydı fakat çok az göz atınca konuşmalara erkek olduğunu anladım.Dün hiç bişey olmamış gibi geldi eve.Bu gün bi fırsatını bulup whatsapp web yükledim konuşmalar silinmişti . Sonrasında gün içinde konuşmalar oldu takip ettim keşke hiç öğrenmeseydim
konuştuğu adamlardan birisine her şeyi anlatmış böyle akıl hocası mı ne desem ne desem medyum tarzı bişey olduğunu anladım konun kalkmaması için bunda çok detay vermiyorum bişeyler yapmasını v.s söylemiş
diğeri işe buluştuğu adam yemeğe gitmişler eğlenmişler geceyi otelde geçirmişler... gibi iğrençlikler
şimdi napıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum kimseye anlatamıyorum çekip gidesim var bu evden ama şuan başka bi şehirde iş buluna kadar geçinebilecek bi param yok bi de bu dünyadan çekip gitme isteği kime nasıl anlatılır ki bu durum ben şimdi napmalıyım nolur bi fikir verin yaa
Olabilir ama yinede sonuç olarak mutlu mesut bir evlilik yok ortada.belkide babasına aldatıyor bilemeyiz.
ilgisiz diykeske bosanma cesaretini gosterebilseymis ilgisiz bir babaniz oldugundan eminim
kadınla adamın ilişkisi yok,evli gibi değiller ikisi de başka kişilerle görüşüyor ve haberdarlar mı durumdan?
O zaman bir sıkıntı yok.
He babanızın haberi yoksa, annenizle konuşabilirsiniz. Rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Ama o bir yetişkin, yaptıklarının sonuçlarına da katlanmalı. Müdahale edemezsiniz.
Ay ne demek karisamazsin ya kizin annesinden bahsediyoruz babasiyla nikahli olan nufus cuzdaninda hala evli yazan kadından bahsediyoruz. bosanmazsa karisma kendi hayati diye bisey yok baksaniza kizcagiz ne kadar uzulmus bunun nesi o kadinin kendi hayati. bosaninca istedigini yapsin. bosanmazsa da karisma demek olmamis benceannene bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin ama onun hayatına karışamazsın. o yetişkin bir birey. bir konuşma yap, boşanacaksa boşansın, boşanmazsa da karışma, kendi hayatı.
Annene soyle bildigini.
Soyelyemiyorsan ima et.bazi kadinlar kocalarini aldatip utanmadan evlerine gelip cocuklarinin ealerini yuzUne bakabiliyor ne ahlaksizca degilmi anne de.
Annenizi uyara bilirsiniz yaptığı çok çirkince.çok pasif değildir aslında annem başına buyruktur arkadaşımla kalıcam deyince bişey dememiş yaşım 25 ama konuşmayı kaldırabilir miyim nasıl konuşucam bilemiyorum
yani calisan bir bayan neden bosanmaz onu anlamiyorum aldatmamin yuku hayat yukunden daha mi hafifilgisiz diy
bu nasıl bi midesizlik ben bunu kabullenemiyorum diyorum boşansalardı desteklerdim ama bu şekilde midesizlik ahlaksızlık resmen
Ay ne demek karisamazsin ya kizin annesinden bahsediyoruz babasiyla nikahli olan nufus cuzdaninda hala evli yazan kadından bahsediyoruz. bosanmazsa karisma kendi hayati diye bisey yok baksaniza kizcagiz ne kadar uzulmus bunun nesi o kadinin kendi hayati. bosaninca istedigini yapsin. bosanmazsa da karisma demek olmamis bence
sanırım tek anlayan hak veren sizsiniz. anlatamıyorum burdakilere sana yapılmış bir şey yok aldatalan sen değilsin diyorlar benim en tahammülsüz olduğum konu aldatmak ve bunu sindiremiyorum şu an nasıl konuşulur yüzleşilir onu da bilemiyorum mantıklı düşünemiyorum
yani calisan bir bayan neden bosanmaz onu anlamiyorum aldatmamin yuku hayat yukunden daha mi hafif
Anneliği ayrı eşliği ayrı bir konu, annenizin yaptığı elbette yanlış ama annenizin hakkında sadece bu konu yüzünden bu kadar ağır konuşuyorsanız bir daha düşünün bence..hiç bişey yokmuş gibi davranıp anne mi demeliyim o kadına midem kaldırmaz
Bu konu gerçek mi?
Bir kiside degil bir kaç kişiyle mi aldatmış anneniz?
Inanamıyorummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?