Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

sanırım tek anlayan hak veren sizsiniz. anlatamıyorum burdakilere sana yapılmış bir şey yok aldatalan sen değilsin diyorlar benim en tahammülsüz olduğum konu aldatmak ve bunu sindiremiyorum şu an nasıl konuşulur yüzleşilir onu da bilemiyorum mantıklı düşünemiyorum

keske bosanma cesaretini gosterebilseymis ilgisiz bir babaniz oldugundan eminim

Olabilir ama yinede sonuç olarak mutlu mesut bir evlilik yok ortada.belkide babasına aldatıyor bilemeyiz.

ama biz burada hep evlilik mutsuz da olsa aldatmamak gerektiğini savunmuyor muyuz?
önce boşanın, sonra ne isterseniz yapın demiyor muyuz?
ben, kadınların esir gibi tutuldukları evlilikler hariç, aldatma için hiçbir sebebi geçerli göremiyorum maalesef

kadınla adamın ilişkisi yok,evli gibi değiller ikisi de başka kişilerle görüşüyor ve haberdarlar mı durumdan?
O zaman bir sıkıntı yok.

He babanızın haberi yoksa, annenizle konuşabilirsiniz. Rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Ama o bir yetişkin, yaptıklarının sonuçlarına da katlanmalı. Müdahale edemezsiniz.

Gercekten cok zor bir durum bir yanda anneniz bir yanda babanz ama bnce oturup annenzle bir konusun ne dicek belki brakr bu ayaklari neblm dcek bsy bulamyorumki soylim allah yar ve yardmcnz olsun

Annene soyle bildigini.
Soyelyemiyorsan ima et.bazi kadinlar kocalarini aldatip utanmadan evlerine gelip cocuklarinin ealerini yuzUne bakabiliyor ne ahlaksizca degilmi anne de.

keske bosanma cesaretini gosterebilseymis ilgisiz bir babaniz oldugundan eminim
ilgisiz diy

bu nasıl bi midesizlik ben bunu kabullenemiyorum diyorum boşansalardı desteklerdim ama bu şekilde midesizlik ahlaksızlık resmen

annene bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin ama onun hayatına karışamazsın. o yetişkin bir birey. bir konuşma yap, boşanacaksa boşansın, boşanmazsa da karışma, kendi hayatı.
Ay ne demek karisamazsin ya kizin annesinden bahsediyoruz babasiyla nikahli olan nufus cuzdaninda hala evli yazan kadından bahsediyoruz. bosanmazsa karisma kendi hayati diye bisey yok baksaniza kizcagiz ne kadar uzulmus bunun nesi o kadinin kendi hayati. bosaninca istedigini yapsin. bosanmazsa da karisma demek olmamis bence

ilgisiz diy

bu nasıl bi midesizlik ben bunu kabullenemiyorum diyorum boşansalardı desteklerdim ama bu şekilde midesizlik ahlaksızlık resmen
yani calisan bir bayan neden bosanmaz onu anlamiyorum aldatmamin yuku hayat yukunden daha mi hafif

aynen öyle o cüzdan da evli yazıyorsa her haltı yiyip bu eve geri geliyorsa nasıl karışma hakkım yok boşanıcam dedi de boşanma mı dedik boşanmış olup böyle bişey yaşasaydı destekleyebilirdim ama evliyken bunu yapmasını midem almıyor

Anlayamıyorum, nasıl , " seni ilgilendirmez " yazabiliyorsunuz. Bilakis en çok konu sahibini ilgilendiriyor.
Anne dediği varlığın , gözünün önünde ihanet etmesi, yalan söylemesi bütün kutsalligini yitirme sebebidir.

Annenizle mutlaka konuşun. Tehdit edin hatta. Babanızla elbette konuşmayın.

büyük konuşmak istemiyorum ama
ben sadece aldatmaya değil, yalana, dolana, ikiyüzlülüğe, üçkağıtçılığa, fesatça kurnazlığa vb. şeylere hiç tahammülü olmayan bir insanım
illa bana karşı birşey yapılmış olması gerekmez
bunlardan birini, bir insanda başkalarına karşı dahi gözlemlersem, o insandan soğuyorum, elimde olan birşey değil, eskisi gibi samimi olamıyorum
o yüzden seni anlayabildiğimi düşünüyorum
Allah bizleri şaşırtmasın, şeytana uydurmasın

hiç bişey yokmuş gibi davranıp anne mi demeliyim o kadına midem kaldırmaz
Anneliği ayrı eşliği ayrı bir konu, annenizin yaptığı elbette yanlış ama annenizin hakkında sadece bu konu yüzünden bu kadar ağır konuşuyorsanız bir daha düşünün bence..

Ne kötü bir durum..ne yazacağımı şaşırdım.yukarı tukursen bıyık aşağı tukursen sakal...acayip zor bir durum...annenizi uyarin isterse bir kereye mahsus..offf bunu derken bile ne kızıyorum kendime..Tabii seytan daha kötü şeyler söylüyor yaaa neyse...Allah yardimcin olsun.çok zor işler bunlar..babana acidim ya ..çok üzüldüm.böyle kadınların hepsinin canı ceh.....me..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…