- 9 Kasım 2016
- 139
- 259
- 18
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Ben de benmkilere demiştim kaç kere boşansanıza bu nasıl bir evlilik falan diye ama yanaşan olmadı. Yani onlar kendilerince bir hayata alışmış vazgeçmek istemiyorlar. Belki söylesen bile böyle devam edecek durum. Bence karışma hiç, babanın şimdiye kadar yapıp yapmadığını da bilemezsin. Bir süre sonra zaten unutuyorsun, aman bunların ki de böyle bir evlilik diyorsun içinden.Hiç bi zaman sevgi dolu bi aile olamadık bundan bi 6 7 yıl önce boşanma eşiğine geldiler babamın gizli yaptığı borçlardan dolayı ama o kadın sözde bizi çok düşünür yaa tek başına bize bakamazmış v.s bahnesiyle vaz geçti
Ya hakikaten, "babana soyle" nasıl bir tavsiyedir??? Sakın ama sakın böyle bir delilik yapma.
Ah yavrum..Valla dondum kaldm Allah yardmcn olsun annenle konustun mu ? Yok mu aile büyüğün yardm alabilecegn biri hemen ümitsizleğe düşme.annene santaj yap gizliden belki korkar olmadı konusNerden nasıl başlasam bilemiyorum ! Öğrendiğim andan beri ağlayıp duruyorum .Ağır geliyor çıkış bulamyorum
Annem demeye dilimin varmadığı o kadın babamı aldatıyor.kimseye bişey anlatamıyorum yaşamak istemiyorum çekip gidesim var bu dünyadan.
emin misin diyecek olursanız evet eminim bu hafta o kadının bazı tavırlarından dolayı şüphelenmiştim sürekli telefonla uğraşması telefondan bişey göstereceği zaman elinden bırakmadan göstermesi hafta boyunca eve gelmesi gereken saatten geç gelmesi derken .. haftasonu daha önce adını duymadığım bir kadın arkadaşla canlı müziğe gideceğini sonrasında da arkadaşının ablasında kalacağını söyle bi garipti hali telefona çok kısa bakabildim o görmeden whatsappta 2 kişiyle yazışmalarını gördüm kadın adıyla kayıtlıydı fakat çok az göz atınca konuşmalara erkek olduğunu anladım.Dün hiç bişey olmamış gibi geldi eve.Bu gün bi fırsatını bulup whatsapp web yükledim konuşmalar silinmişti . Sonrasında gün içinde konuşmalar oldu takip ettim keşke hiç öğrenmeseydim
konuştuğu adamlardan birisine her şeyi anlatmış böyle akıl hocası mı ne desem ne desem medyum tarzı bişey olduğunu anladım konun kalkmaması için bunda çok detay vermiyorum bişeyler yapmasını v.s söylemiş
diğeri işe buluştuğu adam yemeğe gitmişler eğlenmişler geceyi otelde geçirmişler... gibi iğrençlikler
şimdi napıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum kimseye anlatamıyorum çekip gidesim var bu evden ama şuan başka bi şehirde iş buluna kadar geçinebilecek bi param yok bi de bu dünyadan çekip gitme isteği kime nasıl anlatılır ki bu durum ben şimdi napmalıyım nolur bi fikir verin yaa
Nedeni varmış bak..mutsuzmuş annen.boşanmak istemiş. olmamış vs..tabiki bunlar anneni haklı çıkarmaz sonuna kadar yanlış yaptığı şey ama babanla aralarında bir sevgi kalmamış..önyargılı davranma annene.
Ya hakikaten, "babana soyle" nasıl bir tavsiyedir??? Sakın ama sakın böyle bir delilik yapma.
Yaşadığın büyük bir travma bunu anlayabiliyorum.Birçok kişi anne ve babasının cinsel ilişkisini bile tuhaf karşılıyor, senin durumunda ise annen bunu başka biriyle yaşıyor hem de babanla evli iken.Fevri davranmak kimseye birşey kazandırmaz ,alıp anneni karşına konuşacaksın sonrasına annen karar verecek.yaşadığın şoku atlattıktan sonra annenle konuşman gerekiyor.normalde her şeye ahlanıp vahlanan biri deiğilim her zaman mantıklı davranırım boşanıcam dese karşı çıkmazdım zaten ama bu durumda bunları yapmasını kaldıramıyorum ben
Bende haklı demedim zaten.mutsuzsa boşanıcaktı boşanmak istediğinde zaten onun tarafında olmuştuk sevgi kalmamış olması mutsuz olması hiç bir şekilde onu haklı yapmaz ki o adamla yatıp nasıl utanmadan yüzümüze bakabiliyor
iyi de yemiş içmiş gezmiş üstüne de otele gitmişler
bugün tekrar neden aynı hususları konuşsunlar ki
ergen mi bunlar aman dün otele de ne güzel gittik
şunu da ne güzel yaptık diye yazışsınlar
ben çok mu yaşlandım, içim geçmiş galiba, kimse ile öyle yazışamam yaaa
Ben anladım seni mesele annenle babanın arasında olsa da annenden soğumuşsun bir kere. Buna da kimsenin bir şey demeye hakkı yok bence.mutsuzsa boşanıcaktı boşanmak istediğinde zaten onun tarafında olmuştuk sevgi kalmamış olması mutsuz olması hiç bir şekilde onu haklı yapmaz ki o adamla yatıp nasıl utanmadan yüzümüze bakabiliyor
Ben anladım seni mesele annenle babanın arasında olsa da annenden soğumuşsun bir kere. Buna da kimsenin bir şey demeye hakkı yok bence.
Nedeni varmış bak..mutsuzmuş annen.boşanmak istemiş. olmamış vs..tabiki bunlar anneni haklı çıkarmaz sonuna kadar yanlış yaptığı şey ama babanla aralarında bir sevgi kalmamış..önyargılı davranma annene.
Annenle yüzleşirsen hiçbir şey yapamazsın çünkü annen önce tamam görüşmeyeceğim falan diyerek seni idare edecek ama görüşmeye devam edecek.
Sen de babam anneme biri şey yapar korkusuyla babana söyleyemeyeceksin.
Sonuç olarak annenle yüzgöz olmuş olacaksın hem de ortaya çıkarsa annen bildiğini bildiği için babana karşı babana söylememiş olacaksın. Kısaca iki ucu pis değnek.
Hiçbir şey yapamayacaksın.
En iyisi bilmiyor gibi davran. Unut.
bence kadın boşanmak istememiş
istememiş ve boşanmamış
tek başıma bakamam demiş = maddi
hiç iyi niyet göremedim
umarım yanılıyorumdur
Olabilir ama yinede sonuç olarak mutlu mesut bir evlilik yok ortada.belkide babasına aldatıyor bilemeyiz.bence kadın boşanmak istememiş
istememiş ve boşanmamış
tek başıma bakamam demiş = maddi
hiç iyi niyet göremedim
umarım yanılıyorumdur
Baban çok mu pasif birisi , karısı gidiyor bir yerlerde kalıyor demiyor mu sen nereye gidiyorsun kalıyorsun ?
Çok kötü bir durum yaşınız kaç bunu annenizle konuşsanız kaldırabilecek durumda mısınız.
sanırım sezmiyor nasıl desem çok iletişimleri yok gibi normalde de arkadaşlarıyla v.s gezen bi kadın olduğundan farketmemiştir diye düşünüyorum
Hiç bi zaman sevgi dolu bi aile olamadık bundan bi 6 7 yıl önce boşanma eşiğine geldiler babamın gizli yaptığı borçlardan dolayı ama o kadın sözde bizi çok düşünür yaa tek başına bize bakamazmış v.s bahnesiyle vaz geçti
mutsuzsa boşanıcaktı boşanmak istediğinde zaten onun tarafında olmuştuk sevgi kalmamış olması mutsuz olması hiç bir şekilde onu haklı yapmaz ki o adamla yatıp nasıl utanmadan yüzümüze bakabiliyor
Çok iletişimleri yok diyorsunuz, hiç bir zaman sevgi dolu bir aile olamadık diyorsunuz, babam bilmem ne kadar borç yaptı diyorsunuz. Zaten ikisinin arasında bir aşk ilişkisi yok. Zamanla saygı da kalmamış belli ki. Boşanmama kararını da kendileri almışlar, isteseler çoktan boşanırlardı.
Aldatılan siz değilsiniz burada ve bu kadar tepki vermemelisiniz. Üniversite öğrencisi yazıyor bilgilerinizde, yani yetişkinsiniz. Belki babanız da aldattı, aldatıyor vs. Bildiğiniz gibi zaten aralarında aşk/sevgi ilişkisi yok.
Olayın şokundan dolayıdır umarım annenizden 'o kadın' diye bahsetmeniz. Annenizin size karşı bir suçu yok, sizi bebekken terkedip başkasına mı kaçmış, kardeşiniz de siz de kaç yaşında insanlarsınız. Sizi bu yaşa büyütmüş getirmiş, hala anneniz o kişi.
Çok rahatsızsanız evdeki kimseye çaktırmadan annenizle konuşup şüphelendiğinizi söyleyin, o da hareketlerine dikkat eder bundan sonra.
Kardeşiniz için önemli bir yılmış, o da bir şekilde öğrenirse zaten hassas bir dönemde olduğu için etkilenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?