- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
erkeklerin yaratılışında vardır kendini üstün görmek hissetmek ve hissettirilmeyi istemek..çalışan para kazanan boyun eğmeyen kadına tahammül edemezler..onlar için kadın,evde hizmetçi yatakta o...çocuğuna mükemmel bakıcı,annesine babasına hürmetli gelindir..asla karşı gelmeyecektir kadın onlar için dedikleri dedik olsun isterler..kadın eşektir,karnından sıpayı sırtından sopayı eksik edilmemesi gereken..
nedense bu isteklerinin zıttına sahip kadınlarla evlenirler sonra aşağılamaya başlarlar..sanırım bu onları mutlu ve erkek hissettiriyor..bilse evdeki karısı terk etmeyecek bir değil bir kaç tane daha kadın alırlar aynı eve..eeee erkek yaaa..kümesinde çok tavuk olsun ister..bu türler asla sevmez aşk bilmez..
size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
mesajından bir alıntı
yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor
çileyi çekmek sevgi varsa ibadetttir demiş
yani çile çekmekle dayağı kastediyor. ve bunu ibadet olarak görüyor
değilmi ama:))))yazar burda çok güzel açıklamış
mesajından bir alıntı
yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor
çileyi çekmek sevgi varsa ibadetttir demiş
yani çile çekmekle dayağı kastediyor. ve bunu ibadet olarak görüyor
ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok
ayrilmak cozum degil olsa su an mahkemeyi acmistim ama birdaha asla bana goz isareti bile yapamaz yaparsa bedelini biliyor ozaman artik cocuk falanda yok yani gozum gormez
size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
Açıkça çıkın ve evet ben kendi başıma bir hayat yaşayacak kadar güçlü değilim deyin.
İnanın buradaki kadınlar bu dediğinizi daha çok anlar...
Ama ibadeti, dişi kuşluğu filan karıştırmayın.
Olmamış gerçekten bu kılıf hikayenize hiç uymamış...
Ama eşinizden çıkarmanız gereken siniri hiç günahı olmayan komşunuzdan ve burada size üzülen üyelerden çıkarmanız da ilginç...
Amacınız nedir sahi?
babam ozaman bitcek bu is diyince onada tam net birsey dememis istermi düzeni bozulsun serefsizin eve gelcek gezcek tozcak aksama kadar sonra eve gelcek düzeni bozulmadin keyif catsin
biraz oncede msj atti baban gitsin evden sende gidebilirsin orasi benim tutdugum ev diye utanmaz kovuyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?