Öğrenim kredisi ödeyememe sorunu:(

ladyteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
38
37
88
Samsun
merhaba arkadaşlar bir aydır öğrenim kredi borcumu ödeyemiyorum benim durumumda olanlar var mı? Ya da ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler..

Vergi dairesine gidip yetkili biriyle goruserek yapilandirabilirsin. İhmal edersen eve icra kagidi gelir acele etmelisin

merhaba arkadaşlar bir aydır öğrenim kredi borcumu ödeyemiyorum benim durumumda olanlar var mı? Ya da ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler..
Yapılandırma geldi yanlış hatırlamıyorsam sanırım ögrenim krediside var.31 ekim 2016 tarihine kadar başvurulacak.İnternetten yazın gerekli haberler çıkıyor.

yapılandırılmış bir borçsa eski ödediklerinde silinip hop yeniden ödetiyorlar yok normal aylık ödemen gereknse diğer ay biraz faizler ödeyebilirsin ben bir yıl geciktirdim sonra yapılandırdılar hemen haciz gelmiyor vergi dairesi çok ağır işliyor

yapılandırmadım düzenli olarak ödüyorum ama bir aydır teknik nedenden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor atm anlamadım vergi dairesine geçmemişti borcum inşallah düzelir

Back
X